Hur svårt skall det vara?

Hur svår skall det vara?

De flesta jag har pratat med vill att man skall ställ krav på invandrar som kommer till vårat land. Att de skall lära sig vårat språk och att de inte skall kunna sitta och lyfta bidrag anta att ens behöva göra något för att förtjäna pengarna.

Varför vill inte politiker samma sak?

Vi svenskar måste förtjäna våra bidrag fast vi betalar skatt och avgifter . Men blir man av med jobbet så ställs det krav att man skall söka jobb eventuellt flytta för att få jobb. Men som invandrare så är livet väldigt kravlöst.

Är det så att vi ger invandrarna för mycket pengar?

Efterson de kan skicka mängder med pengar till utlandet. Det är bra att man skall hjälpa de som inte har råd att komma hit genom att skicka pengar. Men hur mycket pengar går till ”släktingar” ?

Och hur mycket går till terrorismen?

Det vet bara de som skickar pengar.

Är det någon som vet hur mycket invandringen kostar?

Då menar jag brott som invandrare begår,

Vård och fängelsestraff är ju inte gratis och de som drabbas av våldet får liv förstörda. Jag tror att de kostnaderna är jävligt höga. Fast det är sånt politiker mörkar.

De har ju tillförlitliga Brotts Förebyggande Rådet BRÅ som hjälper de att mörka kostnaderna. Om man kollar vad som sitter i fängelser och om man tittar på Efterlyst så kan man se att BRÅs siffror är helt fel.

Politikers verklighet och Folkets verklighet måste överensstämma. Det är dags att börja rensa upp så att de invandrare som faktiskt sköter sig kan får erkännande för det. Och att packet som inte sköter sig kastas ut ur vårat land. Det är vad vanligt folk vill. Men när man vill kasta ut kriminella invandrare blir det ett jävla liv.

Jag vill utgå från att alla som bor här i Sverige är snälla och vänliga människor, Men den känslan ha jag inte nu. Tvärtom jag ut går att alla är kriminella och blir förvånad när man får hjälp av någon hjälpsam människa. Viket gör att jag hamnar i situationer där jag kränker skötsamma människor vilket inte är min mening. Detta kommer nog inte att ändras så länge politiker inte gör något åt saken. Fast jag tror inte massmedia / politiker vill ta tag i saken. För de behöver den växande rasismen. Men de sitter på en krut-durk som snart exploderar. Sluta så och fördöm ta tag i problemen som gör att rasismen gror det är så enkelt innan priset blir för högt


Varför Kommunpolitik när Stockholm kör över ändå?

Politiker

Det finns nog inget jobb där man inte behöver stå för sitt ord så lite som när man är politiker. Det borde inte ens vara ett jobb. Politiker blir man för att man har en idé på förändringar för att göra samhället bättre. Idéer har man inte i 15-30 år kanske ett par år på sin höjd. Sen är man en förbrukad vara, eller det är så det skall vara i mina ögon.

De som sitter som folkvald en längre tid sitter bara där för pengarnas skull. Drömmen att förändra samhället har dött för länge sedan. Synen på samhället är så grumlat så man ser inte problemen i samhället som man en gång såg, eller så blundar de för att slippa ta tag i saken.

Höger vänster skalan är på väg att försvinna alla är ju vänner med varandra och håller varandra bakom ryggen. Och skulle det komma in någon ny med idéer så skall den person läras upp i hur det fungera i det politiska systemet.

Jag slår vad om att ingen politiker gillar våra ghetton Angered, Rosengård, osv. Det skulle aldrig kunna tänka sig att bo här , och skulle de sätta sin fot här skulle SÄPO får vara på plats med en styrka, för det är farligt i dessa områden.

Varför är en politikers liv mer värt än våra?

 

Veckorna som gått har man fått se att det är fullkomligt bortkastad tid att rösta i kommunvalet. Se på Vellinge där röstade man på Moderaterna för att slippa få in flyktingar i kommunen. Men efter att Malmö kommun kuppade in ett boende för ensam kommande ”flyktingbarn” i ålder 16- 24 år i Vellinge kommun. Kommun invånarna protesterade. Till ingen nytta . För helt plötsligt så lägger sig Stockholm i sig i Cellinges beslut, och kräver att Vellinge tar emot dessa ”flyktingbarn”

Så varför ha en kommunpolitik när Stockholm kommer köra över invånarnas önskan i alla fall?

Då kan vi spara in de pengarna som våra lata svin till kommunpolitiker håvar in.

Föresten så tror jag inte dessa ”ensam kommade flyktingbarn kommer ensamma. Fast det är en annan blogg...


Somalia svenskar

Idag fick vi reda på att de ”svenska” somalierna som åkte ner till Somalia för att strida på rebellsidan, blev värvade på en fritidsgår i Rinkeby. Så bra koll har svenska myndigheter på vad som händer i våra förorter. På radion kunde jag höra att radio-prataren förvånades av att detta händer i Sverige. Hur ”svenskar” rekryterades för att strida på rebellerna sida. Jag själv är inte det minsta förvånad, jag är mer förvånad att SÄPO visste om att det hände.
Grattis SÄPO. Frågan är vad sverige gör nu lägger de allt krut på att få hem dessa ”vilseledda” ungdomar eller lämna de åt sitt öde. Jag tycker att vi kan rensa bort dessa människorna namn i våra register och gå vidare. De har åkt di av egen fri vilja och har inget med Sverige att göra. Ni som tycker synd om


Vilka sitter i fängelse?

Tjenare

Några tankar!

vilka har det sämst i vårat samhälle i dag? Jo våra äldre som är på vårdhem de kommer nästan aldrig ut ur sina rum. Och någon riktig mat får det inte heller, Det får ligga på sina rum och invänta döden som kommer om några år. Detta är inte värdigt av slut på livet för de som byggt upp vårat land.

Några som dock lever i lyx är våra kära fängelse kunder. God mat Tv på rummet med alla kanaler och man får gå ut och rasta sig minst en gång om dagen. Någon som ser vart jag vill komma?

Eftersom livet är slut när man hamnar på äldre boende, så kan man likaväl göra samhället en tjänst och ta död på en kriminell eller knarkare. Du får betalt i att leva i lyx med god mat och all annan lyx de har på våra fängelser. Istället för att ruttna bort i ett vitmålat rum och få din mat i en bytta som de värmt i en micro

Alla vinner på detta upplägg vi blir av med kriminella svin och knarkar jävlar och våra äldre får en dräglig tillvaro på livets slut. Egentligen skulle man inte behöva skriva denna bloggen men samhället är fel när kriminella klagar på hur de behandlas, samtidigt så ser man varje dag hur äldre vanvårdas på våra äldreboenden. Jag gnäller inte på personalen de gör allt de kan .

Jag menar att det skulle vara tvärt om fångarna kunde få ligga med skit i sin blöja i två dagar innan den byttes och sen skulle de får är micrad skitmat med noll näring i. Det mina vänner skulle jag kalla fängelse straff. Synd bara att det är våra äldre som sitter i fängelse.


RSS 2.0