Nöjet blir mitt

Fick ett meddelande på min blogg förra veckan. Att en viss person skulle flytta till Göteborg. Vad fan skall denna personen göra i Göteborg inte fan har hon fått jobb här. Denna person skall inte jobba med människor. Fast vet inte arbetsgivaren något så så kan även denna person jobba inom vårdyrket. Denna person är farlig och skall inte jobba med människor eller djur. Helst skall denna person vara avskild från omvärlden. Som tur är Göteborg relativt stort, så risken att vi springer på varandra är inte särskilt stor. Vilket är tur för denna personen, och jag hoppas inte hon försöker ta kontakt för det är att utmana ödet

För jag har inte glömt någonting, läget är detsamma. Jag håller vad jag lovar. Men du har väl inte vett att ta varningar på allvar. Nu har det gått ett år sedan du startade en massa skit. Det som retar mig mest är att du kommit undan med en rad lögner. Men att sitta helt passiv och vänta på läget är min melodi. Tålamod betalar sig i längden. För nu är du på väg till Göteborg min hemmaplan, och hälsar dig välkommen och hoppas för din del att vi inte möts. Hur kan du vara så dum att du skriver på min blogg att du skall till Göteborg?

Framtiden ser ljus ut, och du lycka till med ditt jobb det lär du behöva. Sanningen lär komma ifatt dig och du har ett pris att betala. Det skall bli ett sant nöje att inkassera.


Jävla skit hockey!!!!!

Då var årets hockey säsongen över. Det slutade med ett riktigt fiasko för Frölunda. De vek ner som när det gällde. Det är så jävla tråkigt , jag trodde att vi skulle nå till final med Färjestad men tyvärr så har inte Förlunda någon vinnarskalle.

Vinner man inte hemma så har man inte i en final att göra. Det är bara att bryta ihop och komma igen till nästa säsong. Förhoppningsvis med mer inhemska spelare med hjärta för klubben. Det hade varit kul om Pebben Axelsson och Joel Lundqvist kom hem, där har ni spelare som spelar med hjärta.Men jag vill ge Fredrik Pettersson bra betyg för han har sällan gjort en dålig match. Han har varit den bäste i Frölunda denna säsongen. Sämst har alla spelare som inte spelat med hjärta varit.


Men som sagt så är säsongen över nu, Nu för vi hoppas att blåvitt tar SM-guldet från Kalmar det ser ljust ut men allsvenskan har ju inte börjat än. Det kan ju också gå åt helvete. Med jävla skit Elfsborg som har värvat som dårar.

//En svensk i Angered


Stackas lilla svenska terroist

Den svenske terroristen vill komma hem till Sverige för att avtjäna sitt fängelsestraff. Så det duger att komma till Sverige nu? Han tycker att Sverige är ett demokratiskt land och så gillar han de svenska värderingarna. Värderingar som han växte upp med i Kungälv vad var de som gick snett sen? Hatar han hela det västerländska samhället? På bilderna ser han ut som en taliban med skägg och allt.

Jag har svårt att tro att han kommer att återanpassa sin till svenska värderingar. Så vi importerar ett problem "en terrorist" hoppas att SÄPO håller ett öga på han. För Sverige skall inte bli en fristad för "terrorister". Men jag tycker att han skulle fått avtjäna sitt straff i bosniskt fängelse. Det är inte synd om han han har gjort ett brott och han skall sona sitt straff i det land han begått brottet. Inte ett svenskt hotell fängelse. Jag som Svensk skäms för att vi har svenska terrorister. Vem skulle trott det för 15 år sedan? Men det är väl bara att vänja sig vid tanken med att vi är en fristad för religiösa fanatiker. Det är försent att stoppa utvecklingen nu.

En Svensk i Angered


Hittade detta på nätet

  1. Såg din video och märkte att vi hade samma favorit band... Skulle vara kul om du ville prata så hör av dig!! Mvh Moonsmulan ...
    www.love.se

Japp detta hittade när jag googlade ett namn på nätet. Detta är inge vanligt namn och jag vet bara en som har använt detta namn. Man kan hitta saker om man letar gött va? Nu vet jag att hon inte använder detta namn längre. Men jag har min bild klar framför mig. Vad denna person har på en Dejtsida att gör får hennes man ta reda på. Men vad gör man på en sådan här sida om man är så himla kär och förälskad i sin man. Fast du är väl som gräshopporna när allt är förstört så dram man vidare till nästa offer . Kanske är detta nästa offer? Jag hoppas det lycka till ditt jävla våp och dra åt helvete!


Rosengård

Varför brinner det i Rosengård varje natt? När de första kravallerna rasade när källarmoskèn skulle utrymmas i December förra året sa man att det var inte ungdomar från Rosengård som bråkade med polisen. Men nu sker det små mini kravaller mellan ungdomar och polis varje natt, och jag tror inte att AFA är där och bråkar. Nu är det inhemska ungdomar från Rosengård som tänder eld på diverse saker och bråkar med brandmännen tills polisen kommer till platsen. Om de använder samma strategi varje kväll så kanske man inte skall rycka ut till småbränder. Och var är alla bra invånare i Rosengård? Varför stoppar de inte dessa vandaler?


Nej Nu är det inte AFA som bråkar i Rosengård nu är det de kriminella som tänder eld på saker och bråkar med polisen. När skall folk inse att det är ungjävlar som gillar att bråka som slåss med brandkåren och polisen. Dessa ungar får ingen uppmärksamhet av föräldrarna, alltså är de ute och vandaliserar nätterna igenom. För då hamna Rosengård på nyheterna. Det finns de som jobbar för att tvätta bort den smutsiga stämpel Rosengård har får i massmedia, men tyvärr är dessa människor för ensamma. Jag tror om alla vänder sig mot buset så stannar det nog av.

//En Svensk i Angered


På sjukhuset

Jag har varit borta en stund det är så att jag klantade till det och skickade in mig på sjukhus. Men nu är jag hemma igen tackvare en allmänläkare som brydde sig om sin patient. Och inte som många andra som skriver ut antibiotika utan att kolla hur kraftig infektionen är. Denna läkare uppmanade mig att uppsöka akuten på östra sjukhuset.

Jag som inte var i någon vidare form protesterade inte, så vi begav oss till akuten på östra. Eftersom jag hade remiss från läkaren från vårdcentralen så kom jag in från väntrummet ganska fort ca 1 timme vissa i det rummet hade suttit i 13-14 timmar och dessa personerna var lite irriterade på alla som kom in snabbare än de. Väl inne så hamnade jag i ett rum där de tog prover på mig och sen fick jag vänta på och få en sal. Det tog tre timmar , under den tiden studerade jag hur hur folk beter sig på en akut.


Det är otroligt hur mycket skit de stackars sköterskorna får av arga anhöriga, patienter, som har väntat lite länge. Jag kan förstå att man är irriterad när man har väntat i 8-10 timmar på att få vård. Men varför ge skiten till som inte förtjänar det? Det är inte sköterskornas fel hur situationen är på Sveriges akuter. Det är våra folkvalda politiker fel. Så alla ni som gäller på sköterskorna skriv ett brev till politikerna istället. Så kanske det blir förändring,för det lär hagla in brev.

Men jag vill tacka alla läkare och sköterskor som jag träffat under min vårdtid. Ni gjorde ett grymt jobb och fler skall tacka er för att ni jobbar för skitpengar dag ut och dag in.

En svensk i Angered


Ullared

Idag har jag varit i kvinnomecka, detta ställe vallfärdar kvinnor från hela Sverige från Haparanda i norr till Ystad i söder. Ja jag har varit på Gekås i Ullared. Alla mäns helvete vid barnbidrag dags. Då är det ingen trevlig upplevelse att var där. Alla kvinnor är irriterade och stressade, Det är många hälsenor som ryker. Bakom varje kundvagn står en frustande ilsken kvinna som letar billiga kläder till sina barn.

Om det kommer människor i vägen får de skylla sig själv. Männen som följt med gömmer sig i källaren bland teknikprylarna, väntandes på att mobil telefonen skall ringa så han kan lämna detta helvete på jorden. När äntligen telefonen ringer efter 3-4 timmar är det för att kvinnan vill ta lunch rast. För att sen gå in i affären ytligare 4 timmar.

Är det någon som vet hur lång tid det är för en man? På ett ställe som Ullared? Det kan jag upplysa om att det är en evighet. Idag så var det inget folk där så det var in och ut på 1,5 timmar med en kvinna inte illa. Jag är nöjd att inte fått några men. Men 1200 kr kostade det.

//en svensk i Angered


Bye bye Luleå!

Japp då var Luleås saga slut, Frölunda vann med 1-0 i den femte matchen. Efter en mycket gedigen insats av alla i laget. Det var en spännande match som avgjordes av ett misstag av målvakten i Luleå. Men nu är Luleå ute ur slutspelet och vi slipper höra deras gnäll.


Hoppas Omark drar till NHL, det hade varit intressant att se om han skulle klara det tuffa spelet där. Skulle vilja se han gå med röven före mot Douglas Murray, det hade varit kul för då kan han ju inte ligga och lipa vid sarg kanten. Men för fan Omark klarade inte ens av en tackling av lille Fredrik Pettersson hur skall han klar av de stora hårda spelarna i NHL,inte vet jag.


Är lite rädd för vad Frölundas sekretariat skall sköta sig i framtiden de verkar inte kunna stoppa tiden när den skall stoppas, detta är inte bra. Hoppas det inte upprepas längre fram. Matcherna skall avgöras på isen inte i ett sekretariat.


// En Svensk i Angered


Sluta gnäll Luleå!!

Ynkligt att Luleå skyller sin förlust på domaren, Som att domaren avgjorde matchen. Domaren gjorde kanske en tabbe men Frölunda hade ändå vunnit utan domartabben. Det är bara att inse Luleå Säsongen är över i morgon för eran del. Fast ni har ju lite mer hjärta än Modo det skall ni ha beröm för. Så nu alla Luleå fans får ni nog hålla på Skellefteå istället om ni inte skall fösa ihop renflocken, eller Timrå Norrland lag som Norrlands lag . Allt ovanför Trollhättan är Norrland och Allt söder om Kungsbacka är Skåne. Så ser Sverigekartan ut.

En Svensk i Angered


Jävlar vad folk blir arga

Jävlar vad folk blir arga över att läsa min blogg, men ni gör det helt friviligt. Personligen så skiter jag i vilket. Men det verkar vara en hel del besservissrar som är här och läser. Vissa av er kommer med goda råd vissa av er kommer med påhopp men det är ju kul att ni engagerar er och skriver kommentarer. Men jag har ju en del fans med. Och er lyssnar jag på när ni kommer med synpukter. Jag kan ju inte ha pissfel varje gång jag skriver något=). Jag tycker att de som gnäller på min blogg är riktigt negativa jävlar själva. Men det är väl de där jävla brat ungarna jag skrev om i förra bloggen. De som lever på pappas guld kort. Man kan ju hoppas att denna lågkonjunkturen får bort vissa av dessa. Det finns inget roligare än att höra en ledsen brat lipa för att han har blivit fattigt för att pappa förlorat alla pengar de hade på aktiemarknaden. Ha ha ha det hade varit gött att höra hur en brat blir en luffare som får bo på gatan.
Och alla ni som kallar mig för rasist varför flyttar inte ni till Angered eller någon annan förort? Det är jävligt lätt att ha en åsikt när man inte bor i skiten

//En svensk i Angered

Tyvärr så så är jag ingen liten bratunge!

Jag får många påhopp att jag är så jävla negativ. Jag är inte negativ det är min  blogg som är negativ  jag använder denna blogg som ventilation men det verkar vissa inte fatta. Vill ni ha flummiga flamsiga skit bloggar så gå in på alla överklass ungarnas bloggar, för där står det mycket skit. Typ dagens klädval eller något annat helt värdelöst. Hur intressant kan en bortskämd jävla brat unges liv vara typ blondinbella.

 Jag hatar dessa ungarna och deras patetiska bloggar om allt o inget mellan himmel och jord. Hur skall man få någon livs erfarenhet när man är född med guldsked i munnen och alltid har en pappa som räddar situationen när man handlat för mycket på guldkortet. med en kredit på 30 000 kr . Sådan person kommer jag inte att lyssna på eller ge respekt. Respekt är något man förtjänar inte något man köper med pappas guldkort. Illa är det när desaa tjejer skall hämnas på pappa genom att "bli tillsammans" med Abdulla från Bergsjön. Det är bara det att the joke is on you. Han skiter fullständigt i att du har pengar. Du är bara en till blond bimbo som han satt på.

//  En svensk i Angered

Kvinnodagen

I dag är det internationella kvinnodagen den dan man skall uppskatta allt slit som kvinnor världen över gör. Är kvinnorna inte värda mer dagar än en enda dag? Ja ja jag är inte den som är den jag sa grattis till min fästmö, hon blev förvånad, så bra koll har kvinnorna på sin egen dag. Hur fan firar man denna dag? Köper man presenter? Inte fan vet jag. Det får räcka med ett grattis. Jag kan till och med säga grattis till alla kvinnorna i hela världen GRATTIS!!!!  Men jag uppskattar min flickvän 365 dagar om året.

Annars har helgen varit bra Frölunda slog Luleå  med 4-2 så det blev några öl sen fick man fem rätt på V75 à 98 kr sen fortsatte det med att dagens dubbeln ramlade in 101 kr. Inga stora vinster men det är gött att vinna sen gick vi till den lokala krogen  och tog några öl, men det var inget röj där så vi gick hem. Så man var lite sliten när man vaknade i morse  men jag känner mig redo att tackla måndagen med full kraft. Vi hörs i veckan !

//En svensk i Angered

Kvinnor bakom ratten

Det sägs ju att kvinnor har simultanförmåga dvs att det kan göra två saker samtidigt, detta stämmer kanske men inte i trafiken. Fast många kärringar tror att de har förmågan att köra bil och göra andra saker samtidigt, vilket kan sluta i katastrof för andra med trafikanter. Allra helst när man kör 70km/h på motorvägen och pratar i mobiltelefonen utan att ens kolla i backspeglen, på kön av bilar  som inte kunde byta fil för i ytterfilen gick det 110km/h. Men många kastade ut bilen i ytterfilen i allafall vilket medförde kraftiga inbromsningar. Totalt livsfarligt!!!. Gamla människor kan jag förstå att de kör långsamt för deras huvuden hänger inte med i dagens trafikrytm. Nej låt kvinnor som orsakar olyckor och gamlingar åka färdtjänst så hade det hänt mindre olyckor i trafiken pga mobiltelefoner och dylikt. Speglarna i bilen är inte till för att sminka sig i !!! 


// En svensk i Angered


Holmgång i Malmö

Det kan nog bli halabalo i Malmö i helgen. Det spelas ju en DC - match i tennis där mellan Sverige och Israel men undra om det mest intressanta händer utanför arenan. Dvs polisen mot Afa och andra kommuniska fraktioner, det är bäst att polisen håller käften denna gången och bara slår så skall de nog slippa anmälningar om hets mot folkgupp. Visserligen är kommunister ingen folkgrupp.
 
Nu kunde man läsa att Nazisterna också skulle till Malmö så det kan nog bli ett riktigt rallarslagmål utanför Baltiskahallen. Gatukontoret hade varit framsynta och bullat upp med några kubik gatusten till kommunisterna, men polisen ville inte jobba om stenarna låg där. Jag tyckte det var en bra ide av gatubolaget att tänka ett steg längre för vi vet alla att det kommer hagla gatustenar i allafall. Nu skulle det sluppit  att kommunisterna brytit upp gatustenar. Men som sagt polisen gillade inte idèn.  Hoppas allt går bra i helgen för polisen för det är de värda efter all skit de fått i massmedia. Men som vanligt kommer Afa överdriva vad polisen gör. Är man med i leken får man leken tåla. Jag tror ju inte bara Afa kommer vara där utan hela jävla Rosengård som också hatar Israel. Jag hade inte velat vara  polis i helgen. Det blir nog värre än när Bush var på besök i Göteborg. Tur att man bor i Göteborg.

//En svensk i Angered

På 4ans spårvagn

Åkte spårvagn till Åby i lördags.Tanken slog mig vad har hänt med nordvästra Göteborg? Inte  en enda göteborgare hörde man men en massa andra språk fick man höra vare sig man ville eller inte. Vissa språk kan inte tala i normal samtals ton utan  de måste skrika till varandra. Det är ju väldigt störande, men ju närmare stan vi kom ju ljusare blev det. Och man fick höra den goa fina göteborskan igen. 

På nätet läste jag om en man som hade bott i Sverige i 27 år och hade en massa barn och barnbarn. Men han skulle kastas ut ur Sverige efter avtjänat fängelse straff brotten han hade gjort var mycket grova så de ansåg inte att han skulle få vara kvar i Sverige. Och att han skulle fortsätta att vara kriminell ansåg vara hög. Så rätten beslutade att avisa han på livstid från Sverige. Jag hoppas att beslutet kommer stå fast för sådana människor tillför inget till Sverige eller till sin familj som är födda här i Sverige. Jag  känner ingen sympati för denne mannen och jag tycker inte synd om hans familj de har det bättre utan han. Vi  border göra så här med fler grovt kriminella invandrare . Dra in medborgarskapet och ge dum en enkel biljett hem till sina hemländer. Bye bye


En svensk i Angered


RSS 2.0