Svensken backar och tittar ner i marken

Det har varit lugnt t med bloggandet ett tag nu, men är det dags igen. Irritationen och misstroendet växer igen. Är det så att vi svenska backar ju mer invandrarna tar för sig? I veckan läste jag om en muslimsk man som fick skadestånd för att blivit kränkt av arbetsförmedlingen. 60 000 ficka han. Men i grund och botten var det han som kränkte den kvinnliga chefen som han vägrade ta i hand.

Detta är diskriminerande av den kvinnliga chefen. Nu gick hon inte vidare med detta utan valde att att inte anställa den muslimske mannen.

Arbetsförmedlingen gjorde inget fel med att stänga av mannen. Men enligt DO så gjorde de ett stort fel. De blandade in religionen i sitt beslut.

Beslutsfattare måste bli bättre på att formulera sin beslut. Så att alla dörrar till anmälningar DO stängs igen. Det är den muslimska mannen som gjorde fel, följer de inte normer som vi svenskar följt i 100 år kan de åka hem till sin grotta och umgås med frugan och kamelen.

I nästa blogg skall jag berätta om min religion jag är nämligen djpt troende och enligt min religions regler så finns det saker man inte får göra.


RSS 2.0