Lördags Nöje

Idag skall jag till Åby travbana och försöka dra in lite cash. Känner att de kliar i vinnar handen fast det gör det varje helg. Det slutar väl med att man går hem pank och full men lycklig=). Det är ju aldrig fel fast ibland kunde man väl få med sig en bunt med sedlar med sig hem. Jaja någon gång lyckas jag. Kanske tar jag en tur  över stallbacken till Alva  ja jag menar Avatasia men det går fortare att skriva Alva för det är det hon heter hemma på gården framöver kommer det läggas ut bilder på Avantasia så ni har en bild på hur hon ser ut. 

När jag kommer hem så blir det nog en sväng med Guitar hero, jag tror spelet är mycket roligare med alkhol i kroppen för det var ingen höjdare när jag var nykter. Men min sambo är lika dålig som jag fast hon lagt ett flertal timmar bakom "gitarren" men gumman ge inte upp någon gång så får du spela en hel låt utan att de buar åt dig=). 
Detta var ingen negativ blogg eller hur?  Det finns en hel del positiva blogginlägg här men läser man bara mina arga blogg inlägg så kan man tro att jag är arg jämt och ständigt. Fast det kanske är Facebookgenerationen som är kritiska till mig men de skiter jag i för de har inget liv. =) Suckers.

//En svensk i Angered

Slutspel

Nu börjar det roliga, det man sett fram emot i  5 månader slutspel i hockey  visserligen är det en omgång kvar . Men redan nu så står det klart vilka som är i slutspel och vilka som hamnar i kvalserien. Otippat så hamnade Modo utanför slutspelsplats, vilket är förvånande de har trots allt 7-8 NHL fd proffs i laget. Fast i all lagsport så är det faktum att motivation slår klass vilket är beviset med Modo. Serien i år har varit jämn och spännade  det har väl inte varit någon som stuckit ut. Positva överakningar var Rögle, och Luleå  det var inte långt ifrån att Rögle klarade sig kvar utan att spela i kvalserien. Men de fick för många skador och truppen var för tunn men kämpade ända in i kaklet. all heder åt Rögle.

Jag gillar lag som satsar på unga talanger. Och det var just vad Rögle gjorde. Hoppas att de kan komma tillbaka till Elitserien.  Luleå gjorde en uppryckning som hette duga. Lueå var uträknat efter 10 omgångar men så kom Bartecko och vips så var hela Luleå laget fullt med engergi. En energi som räckte ända till Sm-slutspel. Nu är alla lag rädda för Luleå med Harju och Omark och Bartecko som härförare undrar hur långt det kan bära? vem vet? 

//En Svensk i Angered 


Bojkott av Svt

Jag bojkottar SVT, Tv4 och alla andra kanaler som kommer att tjöta om Vicktoria och Daniels förlovning. Hela jävla dagen har det tjötats om detta.  Jag är inte intresserad av att Vickan förlovar sig med en jävla brat. "En man av folket" kallade Reinfeldt Daniel.W Ha ha ha. Han är en stureplans brat och dessa människor kan aldrig bli människor av folket. För vanligt folk kommer inte in på krogarna runt omkring stureplan. Så Daniel du kan aldrig bli en man av folket. Däremot blir du Vickans bitch. Du har just sagt upp alla förmåner du hade innan. Du blir Daniel följaren ha ha ha det kan du ha din brat. En man av folket hade varit en som jobbade på ICA  i någon skithåla. Behövs verkligen kungahuset längre med dera höga apanage kan vi nog hjälpa de äldre så de får vettig mat och att de får leva drägligt i sina sista år här på jorden efter ett slitsamt arbetar liv. Något våran kung aldrig har gjort i hela sitt liv. Lägg ner vårat kungahus det är lika förlegat som religion eller partiet Kd lägg ner skiten !

En svensk i Angered


Linda Rosing

Nu börja hennes skit program "den rätte för Rosing" jag kommer inte att titta på det programmet och jag hoppas ingen annan gör det heller. Men naturligtvis så finns det nyfikna tjejer/tanter som kommer titta på skiten och i morgon kommer de gnälla röven av sig. Men för att sedan följa skiten till sitt slut. Men att gnälla hela vägen fram. Tycker synd om killarna som är med i denna såpa hur dumma är ni? Det är Sveriges största slampa ni jagar. En som hela jävla stureplan har legat med. Det roliga är att hon tror att polisen föröljer henne ha ha ha de förföljer inte dig du rör dig i omgivningar där knark och brott  är Nr1. Så nej Linda polisen jagar inte dig sluta rör dig  på galor och på stureplan, så skall du nog se att polisen glömmer dig.
Men jag har en programide för dig Linda. Det blir en pangsuccé tror jag. Linda självmordsbombaren från början till slut. Den såpan hade jag sett varje avsnitt för den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge. Så Linda ta på dig en burka nu och öva in dessa orden AL AKBAR!!!! och tryck på knappen.

En Svensk i Angered

Avantasia

Idag var jag och tittade till min investering Avantasia på Åby travbana. Hon är 2 år och skall lära sig att gå på banan så hon kan bli ett vinnar sto. Det var ett tag sen jag sett henne så hon hade växt lite till. Idag var den första gången jag fick se henne trava så det var lite speciellt. Jag har ingenting att klaga på. Hon har nästan lika fint travsteg som hennes mamma hade. Men hästägande är ingen vinst affär det är väldigt få som går med vinst. eller jämt ut. Man kan undra varför folk håller på med denna sport men det är nog passionen för sporten. Jag har inte altid varit intresserad av trav men min bror fick mig på andra tankar. Sen när inte han fanns kvar så tog min syster över. Hon har gjort det bra och det är kul att följa hennes hästar även fast de inte vinner så mycket men ibland så lyckas hennes gammla valack att överraska. Det är som han säger till oss att inte räkna ut han än. Men han gör det bra den gamle och det är kul att han vinner ibland. Men oftas så får han pengar med sig hem.  Men nu har vi kanske en ny stjärna på gång det får tiden utvisa men hon verkar klok och förståndig och har lätt att lära sig. Jag kommer skriva hur det utvecklar sig med mitt hästägande. Kanske kanske så har vi en vinnare vilket fall  så är hon en snäll och trevlig häst.

// En svensk i Angered

Sista bloggen om Modo / Foppa

Tyvärr ni i foppaland så blir det nog inget slutspel för ert kära Modo. Det totala raset är ett faktum. Jag trodde att när hem vändarna kommit hem till Modo skulle de bli oslagbara men det höll ju bara en säsong nämligen den säsongen modo tog Sm-guld. Sen så har modo bara gått sämre och sämre och blivit grinigare och grinigare. Det är ingen fröjd att se en Modo match för de gnäller jämt och ständigt  Salomonsson & co  jag tycker synd om dommaren som ifrågasätts efter varje avblåsning. 

Men jag har en sak att säga håll klubbjävlen efter isen och inte i midjehöjd på motståndaren så skall ni nog se att domaren inte ger er utvisning. Modo ledning borde ta en funderare om de skall ha kvar alla gnälliga föredetta NHL stjärnor. För jag tycker att de lägger ner för mycket tid på att gnälla. Ta er i kragen och spela hockey istället man kan ju tror att ni spelar i Serie A  för fan. Nej dumpa föredettningarna satsa på de unga talangerna som modo var så duktiga på att ta fram så skall ni nog se att framgångarna kommer. 

För de unga spelarna spelar med hjärta och kämpar till sista droppen det kan ni inte säga att gammlingarna gör nu i modo.  Att foppa inte skulle hålla var ju föga förvånade och allt tjöt om succé kund jag inte heller se. Att han var världens bästa spelare finns det ingen tvekan om och en sådan talang kommer aldrig Sverige få fram igen. Men han borde ha insett att allt har ett slut. Det är dags attt pensionera sig från hockey nu. Så vi slipper hör om din fot och alla spekulationer om din framtid. Jag tror att din comeback skadade mer än den gjorde nytta för Modo. Nu är de samma loser gäng som innan cirkus foppa kom till elitserien.
Så nu skall jag inte gnälla mer på modo eller foppa tror jag

// En svensk i Angered

Moderaternas bluff

Japp då moderaterna kommit på hur man skall fiska röster från Sd. Det är ju klockrent att inget annat parti har kommit på denna iden. Äntligen en utredning som 90% av svenskarna kan ställa sig  bakom. Det är bara synd att man tar röster från sd. För de hade hållt sina löften för detta kommer dock inte moderaterna att göra det kan jag lova. Men som svensk kommer vi bli lurade att lyssna på moderaterna. Folkpartiet har gjort samma sak flera gånger inför val. Och smygrassen svensken har gått på samma mina om och och igen.

Nu trodde jag att sd skulle klara sig bättre men redan nu är modraterna och tullar på sds partiprogram. Jag kommer inte att gå moderaternas bluff och jag hoppas ingen annan gör det heller. Visst det låter jättebra att kunna dra tillbaka medborgarskap och personen har fått det på ogiltiga grunder eller om personen har gjort grova kriminella handlingar i vårat land. Det låter som ljuv musik i mina öron men detta kommer aldrig gå igenom i dagens Sverige. Så Ohly du behöver inte vara orolig Sveriges gränser kommer fortfarande vara öppna svängdörrrar, flykting politiken kommer suga lika fett. Den svenska rassen kommer fortfarande  att finnas kvar , ingen förändring så långt ögat kan nå.

// En svensk i Angered

Konstfack - Flumfack

Varför är det legalt att göra kriminella saker i konstens namn?

Elever på konstfack som i examens arbete vandaliserade tunnelbanan och ett tunnelbanetåg och kalla det för konst. Detta var dyr konst för oss som betalar skatt. För rengörningen gick på hundratusentals kronor pengar som du och jag betalar. Det är en skandal att rektorn godkände detta Examensarbete. Vandalism har inte med konst att göra. Personen som gjorde detta var säkert hög och full av alkohol. För det är ju i det stadiet konstnärer skapar sin skit.

Men är skadegörelse konst? Nej det är kriminellt för en vanlig människa men för en person full av ångest och rödvin och kanske en och annan braj så är det konst. Nej skall jag betala för konst så får det för fan sitta kvar mer än två dagar. Annars är det bara klotter och klotter är inte konst. Konstnärer är bara lata jävlar som inte orkar fixa ett riktigt jobb men utnyttja systemet de kan det till fullo. Nej låt konstnärer bli självförsörjande så skall ni nog se att det antalet konstnärer kommer att sjunka drastigt. Och kvar har vi begåvade och duktiga konstnärerna som kan sälja sin konst utan att gå på bidrag. Vad kommer nästa examensarbete blir från konstfack? mord?  terrorattack?  massmord? allt i konstens tecken!
Undrar om det är brottsligt att ta tag i en konstnär och misshandla honom allt i rättvisans tecken! Han kan ju försöka skapa med krossade händer ha ha ha.

// En svensk i Angered


Alla hjärtans dag - jippodagen!

Nu är det dag för ännu en jippo dag. Alla hjärtans dag denna dag är enbart  till för komersiella intressen samma som jul. Fast det är gött att det religiösa försvunnit ur julen och att det bara blivit en komesiell högtid. Är det någon som vet varför vi firar julen? Nu åter till jippodagen Alla hjärtans dag, måste vi ha en speciell dag för att komma ihåg att uppskatta varandra? jag tror att detta är den stora konfliktdagen  i ett förhållande om man inte firar denna dagen. Det är lika illa som att glömma bort sin kärerstas födelsedag. Så imorgon kommer kommersen att tjäna pengar på alla som glömt bort denna dag. Så det blir dubbel förtjänst. 
Tänk på alla de som inte har någon att  köpa något till som mår dåligt för denna dag och vid juletid. Är det någon som tänker på dessa människor? Nej inte jag heller skall jag erkänna. Jag försöker visa uppskattning till min sambo varje dag för det tycker jag hon är värd, för hon är en fin människa. Men jag har inte köpt något till henne denna jippo dag för jag firar inte denna dagen men det vet hon om. Hon kanske får en trisslott om hon är snäll ha ha ha
 Nej era slappa jävlar sitt inte här och slösa bort eran jippodag med era kärestan. Så hör vi snart igen

// En svensk i Angered

Foppa

Foppa gjorde comeback i elitserien igår. Han gjorde mål och alla hyllar hans "comebacksuccé" som magnefik och en mästare är tillbaka. bla bla bla. Alla är så enögda när det gälle foppa visst han var sveriges bästa spelare och större talang kommer nog dröja innan vi får fram. Igår vad var det som var så enormt bra? varför hyllas han?  Det jag såg var inte den verklighet som massmedia såg. Jag såg ett skellefteå som inte vågade gå på kropp på foppa och gav han all yta foppa behövde. Då är det lätt att glänsa som foppa gjorde. Man får inte ge en spelare som foppa yta men alla visade respekt som foppa inte förtjänar än. Så jag ställer mig inte i den hyllnings kör som är så himla glada att foppa är tillbaka.  Han har mycket att bevisa innan jag hyllar han. Men han kan inte bevisa något om alla skall dalta med Foppa. Den dagen spelare slutar dalta med foppa och han presterar då skall jag hylla han innan dess så är han bara ett cirkusnummer, publikdragare, en föredetting med för mycket respekt som ingen vågar peta på.

// En svensk i Angered

Ge polisen upprättelse!

Senaste veckan har vi bombarderats med olika "dåliga" saker som polisen gjort, massmedia verkar gilla att gräva upp saker om poliser som klantat sig. Att det fortfarande använder ordet "neger" när de utbildar poliser. Jag tycker att vi skall ta till baka ordet neger. För då vet man vilken typ av folk man syftar på om man säger mörkhyad så är risken att man pekar ut alla personer som inte är vita. För det heter ju negerboll inte mörkhyadboll. Neger är ett ord som funnits i hundratals år och lär inte försvinna de närmsta åren. Jag kan erkänna att när jag pratar om negrer så säger jag neger. inte den mörkhyade mannnen eller kvinnan. Samma som alla gula personer är kineser i mina ögon, osv osv.
Nu tycker jag att polisen får rätt mycket skit bara för att de är mänskliga. Det samtalet i polisbilen var ett normalt samtal som varje svensk säger när saker vandaliseras framför ögonen. Jag säger samma sak när kommunisterna slog söder vårat fina avenyn. Då sa jag: De där jävla kommunisterna borde få så jävla mycket stryk av polisen att de inte kan vittna . Det var vad jag sa.

Vi skall vara glada att vi har poliser på våra gator, med den jävla lagstiftning vi har. Den är ett skämt och ett hån mot de poliser som verkligen vill förbättra saker och ting. För sådana poliser finns jag beundrar dessa människor. För de för en tröstlös kamp mot drägg och patrask . 

//En Svensk i Angered

Kd behövs ej mer!

Kd partiet som gör bort sig gång på gång. Man kan ju tro att det är knutbysekten som som gör uttalanden för Kd för nu haglar det idiotiska förslag från deras medlemmar. Hur kom det över 4 % spärren förra gången det valdes? Finns det så många kristna puckon som tror att politik och religion hör ihop i vårat land. Jag tror på val fusk, för varje människa som röstar på kd får de 1000 röster. Kanske blandar de ihop Kd och Sd. Jag tror att det är lika vanligt med KD väljare som supportrar till Häcken. Under min 10 år i Göteborg så har jag lyckats springa på en enda häcken fan. De har ju ändå en klack på 150 st på hemma matcherna. Kd och Häcken behövs ungerfär lika mycket . Inte alls ha ha ha ha

//En Svensk i Angered

Februari suger!

Varje år återkommer ett helvete vid den här tiden, nej det är inte snö för den är utrotad. Jag talar om melodifestivalen den finns överallt i tidningar på nätet och på tv . Det blir för jävla mycket av den skiten. Jag blir bara mer och mer irriterad över denna 3 månder långa gayparad. För det är vad det är en enda stor gayparad. Hur mycket mer utrymme behöver de homosexuella? Behöver de en tre måndader stor propaganda turné. Ja nu kommer ni kalla mig homofob men jag har inga problem men de homosexuella men det finns andra minoriteter som och borde synas i tv men det är det ingen som pratar om.  Fjollarna tar all tid. Sen ni andra som tittar på skiten hur dumma är ni? hör ni inte att alla låtarna är ripoff från andra artister för det skrivs ingen ny schalger musik. Bara en massa plagiat dvs kopior. hör ni inte det så borde nu inte rösta. Detta är tiden när svenskar idiotförklarar sig själva grattis era puckade jävlar och sluta gnälla!!

// En svensk i Angered

Den så kallade dun skandalen

Dunskandalen

Jag hade inte tänkt att tjöta om detta ämne men det har bliivt så stort.  Det tjötas ju om detta varje dag varje timma . Handlar det inte om själva skandalen så handlar det om trailers och påanvisningar. Är så jävla trött på detta tjöt som  vi inte kan göra så mycket åt. Andra länder har andra djurskyddslagar. Vi kan inte förändra dessa länder men vi kan förändra vårt sätt att  köpa djurprodukter, dvs ull,dun,och andra djur produkter. Om man slutar köpa dessa produkter så finns det ingen efterfrågan. Men hur skall man får andra länder att lyssna på oss? inte vet jag.

Sen ni föräldrar som tycker att trailarna är för hemska

Nu förtiden så daltas det med barnen, det skall döljas saker undanhållas osv. Dessa barn som får denna uppfostring kommer inte veta något om livet. "det finns inga hemska saker". Oj vlket brutalt uppvaknade de får. Vilket blir ett handikapp när de börjar skolan. Det är risk på att de blir "mobboffer". Istället för att undvika skall man nog låta de titta och förklara vad som sker. Dessa barn kommer ha en försprång mot de ungar som inte fck se för det var så hemska saker. Men i dagen samhäller blir det mer och mer daltande med barnen. Det hemska har en del i uppfostran ta inte bort det bara för att ni inte orkar ta diskutionen med barnen.

Kommer alla svenskar från Örebro?

Det ser man när man läser tidningar, och kollar på tittarombudmannen. Man kan tro att alla svenskar härstammar från Örebro. För fan vad vi kan gnälla på små små skit saker. Att det finns människor som orkar göra dessa observationer i tid och otid och påpeka detta i tidningar och media. Om  ni tycker världen är så hemsk så att man skall gnälla hela jävla tiden. Så gå och inhandla skygglappar och hörselkåpor så är ni i er egna perfekta värld. För den "riktiga" världen är långt i från perfekt. Men toleransen mot oliktänkande minskar. Alla kan inte passa in i era moraliska form.

// En Svensk i Angered

Lön efter prestation!

Är 54 500 kr/mån för lite i lön för att styra en liten skit kommun?
Det tycker den moderate kommunalrådet Henrik Ripa, han tycker att han jobb är värt dubbet så bra betalt alltså 109 000kr/mån. Han styr den llla skit kommunen Lerum. Han jämför sitt jobb med  ett koncernbolag. Men jag tycker skillnaden är jävligt stor på ett stort företag så har chefen en bred kompetens och erfarenhet. Men vilken jävla stolle kan bli vald till kommunpolitiker, det beror på hur bra han är på ljuga och dupera. När man kommit in så behöver han ju inte lyfta ett finger för det har han andra att göra. Jag tycker att politiker skall jobba för de som valt han, inte för sig själv. En vald person är max värd 15000 i månaden men gör han något bra så kan han få bonusar men det är det folket som bestämmer i slutet på året. På det sättet slipper vi giriga, egoistiska politiker som inte bryr sig. man vill ju göra ett så bra jobb som möjligt och få lön efter prestation. Är man kass så skall man ha lön där efter!!!!

//En Svensk i Angered

Svenska polisen har gjort bort sig

Då har svenska polisen gjort det igen, alltså gjort bort sig. Att filma sin egna kommentarer i kravallerna i Rosengård är inte särskilt smart. Nu får ligisterna all sympati och polisen blir bovarna. Bara för att två dumma jävla skåningar inte kunde hålla käften när de filmade. Sen att använda filmen som bevis i ett åtal där den visas upp för rätten ha ha ha korkat korkat. I Sverige får man inte säga vad man tycker allra minst i pressade situationer när stenar och fyrverkerier haglar över en. Nej då skall man stå där med ett fånigt leende och ta så mycket skit. Är man trött på patrask så kallar man de saker och polisen är i Rosengård nästan varje dag . Nej jag menar inte att det är upplopp varje dag men där är det väl som i Angered man samlar allt slödder på samma plats. Då blir det konfrontationer med polisen varje dag. 

Jag tycker inte att polisen var särskilt rasistisk det som kom ut är bara ord som kommer ur svenskarnas munnar  runt bordet på fikarasten. Sen var det klantigt att filma det. Men det är så Sverige fungerar att det är legalt att snacka bakom ryggen men om man gör det offentligt så står alla och pekar och säger hörde du vad han sa. Vi måste bli ärligare mot varandra så funkar nog samhället bättre.

// En Svensk i Angered


Sjuk / Tack

Jaha då har man varit och hälsat på läkaren för första gången detta året. Det slutade med en pencilinkur i 10 dagar. Jaja det är smällar man får ta . Man kan inte vara frisk hela tiden som min chef sa.  Det har han nog rätt i men man kan ju försöka, det är ju riktigt tråkigt att vara hemma med feber .

Sen skulle jag vilja tacka "en till svensk i angered" för det uppmuntrande inläggen . En som förstår vad ja vill ha sagt med min blogg . Vi verkar se samma verklighet. Jävligt kul.=) .  Jag kommer att fortsätta att skriva sanningen och provocera om saker i Angered och runt omkring, och egna funderingar

I morgon kommer jag nog skriva om de 1500 krigförbrytare som Sverige skyddar och vägrar ställa tillsvars!

// En Svensk i Angered

Inget snöoväder!

Kommer SMHI ha rätt denna gången?

Det sägs att det skall komma ett oväder från Ryssland på onsdag men enligt värderkartorna så kommer det inga fronter österifrån. Däremot så kommer det lågtryck från väster. Det betyder oftast varmfronter med mildluft. Så min slutsats är att det kan komma lite snö med det övergår i regn framåt dagen. Alltså inget snöoväder. Kanske blir det så i Norrland men där är det ju minugrader hela tiden minusgrader = snö plusgrader = snö/regn. Så jag tror nog att jag kan ta mig till mitt jobb utan problem. Lite slask får man räkna med bara det försvinner direkt. Det blir ingen vinter i år heller till min stora glädje. Och snart kommer våren gött gött.  Då blir nog mina bloggar lite mer positiva. För jag gillar Våren/sommaren det är mina årstider. Jag hatar snö och slask.

// En svensk i Angered

Modo-ett pajas gäng

Ett sådant gäng med sopor, inget engagemang ingen tar ansvar alla skyller på varandra. Modo har 6-7 meriterade NHL gubbar men de jobbar inte för sin förening. De jobbar för sig själva och sin höga lön. Och de lyssnar inte på sin tränare för de tror sig vara bättre än han. Tränaren gör ett uselt  jobb som inte sätter dessa NHL proffs på plats. Men feg som han är så får Modo stå sitt kast. Och att egna supporterföreningens ordförande går ut och vandaliserar hemma arenan säger allt. Vad Foppa skall göra i detta loser gäng vet jag ej. Han blir bara en måltavla och en till som gnäller på domaren. Sami Torkii som skall skydda Foppa kommer att misslyckas. Foppas behövs inte, det som behövs är hjärta för klubben. 6-7 nhl proffs som inte gör sitt jobb är aldrig bra . Jag hoppas att Modo hamnar i kvalserien så att gubbarna lär sig att man måste kämpa ute på isen. Skulle man kunna gnälla sig till ett SM-guld skulle Modo vara obestridda mästade. De är ett gäng griniga gammla gubbar  ha ha ha.

//En svensk i Angered

RSS 2.0