Konst

Är det konst att spela förvirrad och fixa in sig på psykisk klinik?

Den här personen stog på en bro i Stockholm och hotade att ta livet av sig. Polis kom till platsen och "lyckades" övertala personen att inte ta sitt liv. När personen gått ner från räcket körs hon till psykakuten. Där hon är våldsam skriker och spottar på personalen. Hon bedövas ner med 3 st lugnande sprutor innan hon somnar in. Sen på morgenen efter så uppdagas att allt var fejk ett jävla försök att skapa konst. Vad är det för konst? Att spotta och förnedra människor som gör sitt jobb dag ut och dag in. Jag hoppas att detta får rättsliga efterspel. För vem vet vad nästa  rödvins/hash pundare hittar på. Han kanske kommer på att ett terrordåd är konst eller att bli en ny laserman. Nej för fan vi måster sätta stopp för dessa jävla dagdrivande puckon innan de hittar på mer skit. Skådespelare, konstnärer och artister är inga jobb. Dessa yrken är en skam att kalla jobb. Dessa är en hobby som utövas på sin fritid efter ordinarie arbetstid. Folk skall inte få pengar för att flumma omkring på en scen eller för att kladda lite på en duk och kalla det en målning.

Skall man kunna utblida sig till konstnär?

Nej jag tycker att man skall lägga ner alla estetiska  program. Man kan inte utbilda en talanglös tondöv musiker man kan inte lära en förgblind att måla i färger. Och man kan inte lära en fantasilös peron att bli skådespelare. Har man talang så har man då kan man bli vad som helst hur bra som helst. Dricka rödvin kan allla gör men bra skådespelare finns det inte gott om men värdelösa finns det massor av. Så varför slösa bort pengar och tid på någon som aldrig kommer bli någonting för dessa personerna kommer bara känns sig misslyckade och bli en belastning för samhället .
Vi behöver inga mer drömmare i detta land vi behöver realister inga flummare.

//En Svensk i Angered

Till mina arbetskamrater

Mina arbetskamrater vill nämnas i min blogg, för de trodde att jag skrivit den bloggen som min sambo skrivit. Ha ha ha  som att jag skulle lipa på mitt jobb för att de varit dumma. Jag har aldrig varit i den sitsen på mitt jobb, på mitt jobb respekterar vi varandra. inga översittar fasoner här inte. Jag har jobbat där i 5 år och trivs hur bra som helst. Bättre arbetskamrater kan man inte få. Jag kan säga så att det är inte jobbigt att gå till jobbet på morgonen. Vad som däremot är jobbigt är att vara sjuk och hemma från jobbet, det är inget jag gillar det är riktigt jävla trist.

Synd att min sambo inte har lika bra arbetskamrater. men hon jobbar ju på teater och på sådana ställen så använder man inte hjärnan i onödan. Jag vet inte hur många gånger min sambo kommit hem och varit arg för att de inte använt sina huvuden. Så här kan det låta när de skall gå ut och fira på krogen. Då brukar de gå til en krog där det är tre trappor upp och inne så är det ytterliga trappor . Det säger en del om hennes arbetskamraters begåvning, jag har väntat på detta utbrott  länge länge. och är inte ett dugg förvånad. Nästa gång kära sambo så ger du fan i och lipar så skall du se att du får respekt. Det är bara att sätta de flummiga teater packet på plats.

Nej nu skall jag gå och lägga mig för det är en ny arbetsdag i morgon. Ha det bra alla vi höres

//En svensk i Angered

Sverige har inga terrorister

9 stycken svenska terrorister
 Vet ni att det sitter totalt 9 st "svenska" terrorister i fängelse runt om i världen. UD tycker att det är svårt att få någon information om dessa "svenskar" för informationen är ofta hemligstämplad. Varför lägga ner energi på dessa svenska terrorister. Har man deltagit eller varit i ett område där terroristnätverk finns så får man skylla sig själv. Då skall svenska staten förneka att de kommer från Sverige, och ta tillbaka medborgarskap. För i Sverige så har vi inga terrorister riktiga svenskar kämpar inte för att talibanerna skall få tillbaka makten i Afganistan. Sympastierar man med talibanerna så stödjer man inte svenska värderingar. Och då har man inget i vårat land att göra. De lär ju aldrig få svenska kvinnor att bära burka ha ha ha.  

Burka borde vara förbjuden i Sverige

I Sverige så borde heltäckande burka vara förbjuden. Jag tycker att det är förnedrande mot dessa kvinnor som bär dessa. Själva tycker nog inte det men i vårat samhället så hör dessa otyg inte hemma. Burkan  är förknippad med talibanerna, de kan gärna bära huvudduk men inte burka. Oftast så är dessa kvinnorna hårt hållna och får ej deltaga i det svenska samhället. Detta är en del av att hålla dessa kvinnor undan för att de inte skall bli kaxiga mot sina män.
Varför vill de inte ingå i det svenska samhället ?

//En svensk i Angered


Nu är jag tillbaka!

Japp nu har ni träffat mina gästbloggare, kanske hör ni av de en annan gång. Men nu får det duga med mina arga inlägg  men faktum är jag är en trevlig person. Det jag skriver i bloggen är mina tankar och funderingar. För bär man allt inom sig så blir man en bitter och synisk person, en sådan person vill jag inte bli.

Det skall bli kul och se hur Polisen hanterar dödsstjutningen av en psykisksjuk man i Trelleborg i helgen. I mina ögon är det en avrättning 3 st dödande skott. Är svenska polisen så usel på att skjuta? tydligen så är man det. För det finns fakta som styrker detta. 1 Av 4  dör när polisen avlossar skott. Så kan vi ju inte ha det ge polisen el-pistoler i stället så slipper vi ha dessa dödsskjutningar av vår kära polis.

// En svensk i Angered

Gästbloggande Sambo

Att säga ifrån i tid

Varför lär jag mig aldrig att säga ifrån i tid innan bägaren rinner över och allt brister. Hur jag känner att jag blir behandlad av andra. Idag på jobbet brast det å jag röt ifrån ordentligt. Var så arg över hur jag kände mig behandlad och "överkörd" och utnjyttjad av kollegor. Satt till slut och kände hur jag skakade och allt jag hållit inom mig de senaste dagarna välde ur mig. Pratade nån stopp tills tårana rann ner för mina kinder. Ja jag vet att de är löljligt och mesigt att lipa men va fan jag är sådan som person Gråter lätt när jag e fruktansvärt arg och jag inte kan kontrollera mina känslor.

Förvånade en hel del på jobbet idag :=) de har aldrig sett mig reagera som jag gjorde bra synd att man inte hade en kamera till hands så att man kunde dokumentera de hela. Ett märke mer på rullstolen :=)

Så nu hoppas jag att de tar till sig mina synpunkter och åsikter annars så har de 1 mindre anställd.

Äntligen tog ett tag men nu har jag skrivit av mig lite grann och det känns mycket bättre tack "Svensken" för att jag fick bli din gästbloggare idag, det kommer komma mer ska samla tankarna lite sen kan inget stoppa mig !

//Gästbloggare Malin den tempramentsfulla

Gästbloggare: Christer M

I Sverige så har vi ett rättssytem som säger att du inte är skyldig förrens domen kommer. Men det gäller inte alla, ett exempel som jag kommer ta upp och som gör mig riktigt arg är Åke Svanstedt. Han blev dömd utav STC (Svenska Travsportens Centralförbund) utan några som helst bevis och således avstängd.


En veckas avstängning medans "bevismaterial" söktes blev domen, utan domare och utan att han hade någonting att säga till om. Förr var fokus på ifall Åke är skyldig eller ej, enligt mig så har fokus flyttats från denna mycket viktiga punkt till vad STC håller på med. Vilken organisation i Sverige hade kunnat göra detta utan någon som helst rubrik i tidningarna??? Mycket skickligt gjort utav dem, nej detta är enligt mig ett stort skämt. OM nu Åke trots allt är skyldig så har han skadat svensk travsport å det grövsta men travsporten i sig självt har skjutit sig själv i foten när de trodde att de kunde vara pöblar.


Min personliga åsikt är att detta agerande gjordes endast för att mörklägga det mycket dåliga avtal de avlade med svenska staten utan att några visste vafan som hände, och det kan ju tros vara en bra sak. Nej jag hoppas verkligen att Åke finns icke skyldig och att han och Leif stämmer STC på så mycket pengar de bara kan få ut. De har förstört en hederlig tränare och kusks goda rykte samt svärtat ner hela hans stall, mycket grisigt beteende om ni frågar mig.

// Christer M


En negativ blogg

Förklarar härmed krig mot de förbannade metrologerna de jävlarna har ju aldrig rätt i sina jävla prognoser. Det skulle ju bli ett sånt jävla oväder natten till fredag med flera decimeter snö . Var inställd att man skulle vara insnöad men när jag vaknade 07.00. så var det ingen snö att tala om. Hur fan kan de ha så jävla fel? Hela dagen gick åt helvete. Så fredagen kan man bara glömma. Lördagen såg ut att bli bra men den fuckade till sig med. Så nu är det dags att gå in i dimman. Enda positiva var att satans blondinbella åkte ur Lets Dance. Hon låter som en jävla pipleksak när hon pratar! Fast hon blir väl programledare som alla andra blonda miffon fy faaaaan.

//En svensk i Angered


Inte sosse heller!!!!

Nej jag är inte socialdemokrat heller

Ni kanske trodde det efter gårdagens blogg, faktum är att jag inte känner att jag passar in i ett enda parti. Jag tror inte jag gillar en enda politiker de är hycklare och lögnare. Och ser till sin egen fördel främst. Det är därför det finns ghetton som Angered, Rosengård, och Stockholm . Hade de brytt sig  så hade dessa områden inte haft det rykte de har nu. Det är sorgligt att se hur dessa områden förslummas. I Angered har vi tre behandlinghem för narkomaner och alkholister. Andra delar av Göteborg har de inga. Är det att bry sig? 
I Askim skulle det öppna att behandlinghem men byggnaden som skulle användas brann helt plötsligt ner... hmm. 
Skulle det byggas någon moské i Hovås? Aldrig
Men i Angered kan man sätta både rättpsyk och knarkarhem utan problem och skicka flyktingar med varierande sociala problem. Tro fan att Angered och andra förorter har så dåliga  rykten när politiker använder dessa som avdumpningsplats av allt socialt avfall. Det är inte bara skäp som bor i Angered men de som sköter sig blir färre och färre. Resten kan ni räkna ut själva.

//En Svensk i Angered


Varsel

Det verkar inte vara någon hejd på alla varsel, folk blir uppsagda till höger och vänster. Alla utom cheferna som sitter säkert och kan håva in bonus efter bonus. Och skulle de bli sparkade så har de alltid en fallskärm att lösa ut. Dessa personer funderar inte särskilt mycket på framtiden. Som den vanliga arbetaren behöver som förlorat jobbet. Den vanliga arbetaren får 80 % av den lön den hade när den arbetade och hela 300 dagar på sig att hitta ett nytt. Nu får vanliga arbetare betala att de ville vara "nya moderater" . Det finns inga nya moderater. Det är samma gamla skit parti som förr alltså en ulv i fårakläder. känner ni er lurade? ja det brukar man göra när ljuset går upp att man skitit i det blå skåpet.
Men lycka till ni har 300 dagar på er !!!!

En riktig positiv blogg

Imorse när jag vaknade var det första jag gjorde att kolla ut genom fönstret. Efter som det inte fallit någon snö så bestämmde jag mig för att detta skulle blir min positiva dag. Och faktiskt så har dagen flytit på i ett jämt och fint flöde. Tänk om alla dagar var som denna, då skulle jag bli en annan person jag är idag. Inte för att det är något fel på den person jag är idag, men ni som läser denna blogg kan nog få en bild av  mig som en arg och bitter person men det är jag inte. En annan positiv sak att vi går mot ljusare tider och att Frölunda skall vända den negativa trenden med att vinna mot Södertälje. Det blir vinst ikväll med 5-1. Men det viktigaste är att Frölunda vinner!!

Och ni som undrade om jag kommer att sova gött ,så ja det kommer jag för Frölunda vann med 3-1 och spelade bättre än på länge. Men det är lång väg att gå till SM-GULD men kanske får vi vara med och kriga om det. God natt  en bra dag går mot sitt slut.

/ En Svensk i Angered

Anpassa lagboken efter ....

Rätt att ta i med hårdhanskarna

Jag ser inget fel med att åtala 13-åringar som begår brott. Brotten blir grövre och går längre ner i åldrarna. I dagens samhälle får inte polisen frihetsberöva 13 åringar de får inte vara yngre än 15 år.  Är de yngre än 15 år skall socialtjänsten kopplas in. En fet tant som inte bryr sig  som säger usch och fy. Sen när tanten lämnar går ungen ut och gör nya brott. Denna ritual håller på till pojken är 15 år . Den nu 15 åriga pojken är nu en fullfjädrad kriminell individ. Tanten funkade kanske på 50 -60 talet men mycket har ändrats. Det är dags att ta tag med hårdhandskarna nu och sluta upp med det ändlösa daltandet. Är ungen en brottsling så skall den behandlas som en. De skall lära sig att av en handlig kommer en konsekvens. Priset skall vara högt att vara kriminell hur ung eller gammal du är.

Som när min sambo blev rånad

Min sambo blev rånad av en invandrar kille i 11 års åldern. Han knuffade omkull henne vid hissen och tog henns plånbok vi ringe polisen men eftersom förövaren var så ung var de föga intresserade att ta fast han. 3 veckor efter kom en från ungdomspolisen i Angered hem med skolfoton för att få min sambo att peka ut svinet. Jag frågade om vad som skulle hända med ungen om de tog fast han. Då svarade polisen att de skulle skicka över han till socialtjänsten. Då tänkte jag att jag skulle letat upp fanskapet och spöa skiten ur han. Än i dag frågar killen om min flickvän "har hittat sin plånbok" ha ha ha följer ofta efter frågan. Rånad, hånad av sin förövare bara för han var underårig. Det är inget modernt land vi bor i. Nya brott kräver nya lagar så politiker uppdatera lagboken,och anpassa den efter dagens klimat.

//En svensk i Angered


Har ni någon gång ...

Har ni blivit så arg att ni att ni förlorat kontrollen?

Jag  blir sällan arg än mindre rasande, jag kan säga att det tar en stund att reta upp mig. Jag har en människa som kan reta upp mig  som fan. En sida jag inte visste jag hade. Jag gillar inte denna sida av mig, för detta är en okontrollerbar sida. Jag vet inte hur jag reagerar när jag ser människan. Därför hälsar jag inte på mina släktingar som bor i/vid orten, vilket är synd. För jag vet inte hur jag reagerar. Den personen har hånat mig och barn i min släkt det kan jag aldrig tolerera. Att man hånar mig är helt ok men inte barn i 10 års åldern. Att inte pappan tar tag i situationen förstår jag inte. Utan väljer att se på när personen mobbar hans barn systematiskt, hans barn. Jag känner en stor flathet från hans sida. Att inte stå upp för sina barn är som att pissa på dom. Hade jag varit förälder så hade jag tagit det på allvar. Du har ett ansvar att skydda dina barn från faror. Men tydligen så är tillgången till "fitta"  värd så mycket mer. Jag ger dig ett råd: var inte en bitch ta tag i livet och skydda dina barn. Det finns förklaringar att hon misste vårdnaden till en sektmedlem.

// En svensk i Angered


Halal slakt i Sverige?

Skall vi tillåta muslimer att utföra äkta muslimskt Halalslakt?

En äkta halal slakt uförs genom att man skär av halspulsådern på ett levande djur som ej är bedövat. Denna slakt är dock än så länge förbjuden i Sverige då den är klassad som djurplågeri. Muslimska rådet försöker får lindringar på detta förbud. De säger att det finns högtider där Allah kräver att köttet måste komma från ett icke bedövat djur. De använder våran egna religionsfrihet som argument för att få igenom sina krav på äkta halal slakt. Detta påfund skall aldrig godkännas av den Svenska regeringen. Detta är rent djurplågeri och skall inte godkännas.

Om man går in på muslimska rådets hemsida så kan man ta del av de argument som muslimerna använder.
Skall de inte anpassa sig efter svensk lagstiftning? Kan de inte få tag i halalkött får de väl bli vegeterianer då.

www.sverigesmuslimskarad.se/artiklar

// En svensk i Angered

Folk som daltar bort sina hundar

Jag brukar titta på Cesar Milan ni vet han som pratar med hundar. Tycker att det är ett mycket bra program. Fast det är nästan samma sak varje gång. Någon kvinna som tycker synd om en hund som hon tagit hand om från ett hundstall. Istället för att ta rollen som flockledadre så blir bruden oftast hundens bitch. Disiplin är hundens vän hundar mår bra av disiplin. När man skaffar en hund så har man skyldighet att ta rollen som flockledare.  Tar du rollen som flockledare får får du en hund som är din bästa vän. Använder du inte displin så kan du skapa dig ett monster. Som Cesar säger en djurvän är inte hundens bästa vän!  Så alla kärringar som gnäller på alla uppfostringsprogram på tv hunden far inte illa utan man gör hunden en tjänst. Jag hatar  hundar som hoppar och far runt överallt, när man kommer hem till någon. Dessa hundars ägare är dåliga hundförare. Det är ni som inte har någon kontroll på era hundar som misshandlar djuren inte de på tv. Så återgå till erat bingolotto era gnälliga kärringar.

Mamma kolla på Cesar och bli en flockledare :=)

//En svensk i Angered

Rån mot äldre

Vad är det för jävla samhället vi lever i?
Nötter som riktar in sig på att råna/lura äldre. Hur kan de med att  göra dessa brott dag ut och dag in. Visserligen så är äldre lätta att råna för de är ju inte så uppmärksamma på folk. Jag släpper inte folk inpå mig som jag inte känner. Jag har en ring som okända inte får komma innanför, en personlig yta. Äldre tar gärna ut större summor för att ha hemma så de slipper gå till banken. Det vet asen som rånar äldre. Jag bär sällan över 300 kr på mig. Varför finns det ingen respekt mot äldre längre? Över huvudtaget så finns det ingen respekt längre i samhället. Varför vet jag inte. Kanske beror det på det hårda kalla samhälle vi lever i.

// En svensk i Angered



Svensk Maffia

Har läst två mycket bra böcker den ena heter SVENSK MAFFIA och handlar om våra kriminella gäng som finns runt om i vårt land. 
Vilka brott som var kopplat till vilket gäng jävligt intressant läsning då man bor i lilla Chicago  dvs Göteborg. Tyvärr kännes den lite gammal skulle gärna vilja ha en uppföljare på denna bok. Då det senaste året har varit en rad skjutningar och bombdåd. 
Visserligen har bara kriminella omkommit men hur länge klarar sig vanliga medborgare undan?  Det är även intervjuver med brottslingar som säger att samhället har vänt dom ryggen i boken. På 10 år har vårat samhälle blivit hårdare och hårdare . Så läs boken Svensk Maffia så får ni en insyn i den kriminelles vardag.

// En svensk i Angered

Bimbos

Måste varenda bimbo ha ett eget tvprogram? Vad är det intressanta med deras liv?
Gynning, Silverstedt, Rosing och de andra vad har de på tv att göra? Silverstedt som glömde svenskan efter tre månader är ju en ultrabimbo. Usch jag byter kanal när jag ser Rosing eller Silverstedt pga av att jag stör mig som fan på dessa männinskor. Silverstedt var ju smart som emigrerade. Tänk om Rosing kunde komma på samma tanke fast det är ju föga troligt.

// en svensk i Angered


Inlägg

Igår fick jag en massa inlägg på min blogg några var positiva men de mesta var negativa. Att kalla Palestina för ett land var riktigt dåligt av mig, jag vet att det är en stat. Jag ber om ursäkt för det misstaget. Sen att jag skulle vara white trash kan jag nog inte hålla med om. Jag ogillar inte alla invandrare, de som jobbar och gör rätt för sig får min respekt oftast är det inte dessa som är de kriminella. Samma gäller de svenskar som gör sin plikt . De har min respekt. Men det finns de som inte ens bemödar sig att söka jobb dessa människor borde inte få några pengar alls. Jag har invandrar vänner som jag brukar diskutera med och många gånger håller de med mig. Det att facebook är en sekt tar jag dock inte tillbaka för det är en sekt som man inte kan gå ur. Men jag vill tacka alla som skrivit komentarer. Som sagt jag är nybörjare på det men skall nog blir bättre.

//En svensk i Angered

Lördag

Idag är det lördag det betyder öl och trav och pizza, tyvärr så är man lika fattig när dagen började som när den slutar. Men det är gött att ta några öl. Annars blir det en lugn och trevlig dag hoppas jag, fast man vet aldrig hur det blir när man bor i förorten. kanske återkommer jag under dagen om inte ha det bra.

//En svensk i Angered

Irriterande!

Jessica Almenäs är snyggast i Lets dance. Fast det är fortfarnade ett skit program . Är det någon mer som irriterar sig på Blondinbellas pipiga röst  som skär in i trumhinnorna? Stackars hennes kille han är nog inte ihop med henne för rösten för då hade han tagit sitt liv. Kanske har de ett blogg förhållande ha ha ha ha.

// En svensk i Angered

Lika inför lagen?

Vaför är alla inte lika inför lagen?  Vaför döms inte polisen för brott de begått? I mina ögon är det svenska rättssystemet korrupt.  Ja kommer vissa undan brott så är det något som är fel då funkar inte vårat fina rättsystem. 98% av alla anmälningar mot polliser är bara överdrivet skit snack men de 2% som faktiskt  misshandlats av polisen varför får dessa personer ingen upprättelse av rättsamhället? varför håller åklagare och domare poliser bakom ryggen. Det finns rötägg inom polisen som skyddas av vårat fina rättsamhälle. Sådana som inte borde jobba som poliser. Polis är ett service yrke därär man skall kunna lösa konflikter på ett vettigt sätt. Att spöa upp en gammal pensionär på en bensinstation är inte att lösa det på ett vettigt sätt. De skall kunna hantera jobbiga människor. Dessa poliser som gjorde detta brott frikändes av hovrätten. Så är vi lika inför lagen ???

// En svensk i Angered

Skall vi hjälpa "svenskarna" hem?

UD har en lista över de länder som är farligast att resa till. Palestina är ett av de länderna UD rekommederar inte att man åker dit. Ska man då kunna begära att Sverige skall hjälpa en så att man kan komma hem om man rest dit  iallafall? Det är inte så att palestina är ett turistland. Fast det ligger nog fint där vid havet. Jag tycker att Sverige har ingen skyldighet att ta hem dessa "svenskar" Har man tagit sig dit får man ta sig hem så är min filosofi. De personerna som tagit sig dit visste vad som väntade de, de kan ju knappast blivit förvånde när bomberna börjat falla.
 Synd tycker jag om de barn som tvingats med av sina föräldrar ner till detta helvete. Hur tänkte dessa föräldrar? "Lite krig skadar väl aldrig " Det gör barnen gott att uppleva lite andra saker ???  Är detta svenskar som tänker så skämms jag att vara svensk.  Jag säger till dessa "svenskar"  Åk gärna på semester i era hemländer men använd inte era  barn bara för att få gratis flyg hem till Sverige!

// en svensk i Angered

En glad och positiv blogg

En vän till mig tycker att mina bloggar var mörka och negativa. Så nu får jag väl skriva en glad och positiv blogg.idag var första dagen på jobbet, vilket var skönt att komma igång igen. Jag hade inga problem att gå upp ur sängen. En annan positiv grej är att man bara jobbar tre dagar denna vecka. Lördag närmar sig med stormsteg det är positivt. Det är gött att sätta sig framför tv med en öl i näven och snacka lite skit med vänner. Nej det var allt positivt jag hade att komma med, nästa blogg blir nog helt annorlunda

//En svensk i Angered

Vi blev rånade

Så då var IKEA grejerna ihopsatta  nästan allt  men det jag skall göra, är färdigt. Min sambo har en del terapiarbete kvar innan hon är färdig. Men jag tror på henne hon kommer att klara det. Tänk att jag klarade bygga en byrå fast jag var uppe till 05.00. Fast det tog ju en stund att somna när man är arg. Vilka jävla mongon till domare småkronerna hade . Det var så jävla illa , men jag kan ju säga att småkronorna gjorde ju inga mål på sina powerplays. Och då kan man ju inte vinna. Men jag gillar inte sättet canada vann på. Canda spelade mycket fult och körde över våran målvakt flera gånger utan att det blev några utvisningar. Våra målvakt var riktigt bra. Men det var som sagt vårat spel i powerplay som klickade.Nej nu får jag inte var här mer för min sambo har börjat sin terapi och då kan saker hända =) 

En Svensk i Angered

Ikea inte miljövänliga eller vettiga

Japp då var hästjobbet nästan klart skall bara skruva ihop sängbordet. Men hur svårt kan det vara, min sambo är nästan klar med sitt. Det är lite skevt och vint men tydligen skall det var så enligt hennes ritning. Ja jag lägger mig inte i hur hon gör. ( kanske kommer det bilder på hur det blev) . Jag tror inte min blir likadan i allafall. Ikea är skitbra terapi  för sitt tålamod  för alla sakerna skall passa en apa skulle kunna fixa dessa ritningar.
 Däremot så är Ikea urdåliga på att informera vilka saker man behöver för att sakerna skall blir kompletta. Nu fick jag sätta mig i min kalla bil och starta upp den det är ju bara-8 grader så det är ju jättebra för miljön att köra bilen i en mil för att köpa en graj för 99kr bara för att de inte informerar mig vilka saker måste finnas med. Men jag skiter ju som sagt i miljön så jag bryr mig inte. Länge leve växthuseffekten!!!!


//En svensk i Angered

Hästjobb

idag har man ett jävla hästjobb framför sig ett riktigt skitgöra. Jag skall inhandla en ny säng på IKEA och sängbord men jag vet ju inte vilken färg den skall vara i för min sambo har inte yttrat någonting. Så nu blir det som det blir varför skall man bry sig hur det ser ut mta an skall ju bara sova i den. Men jag tror att när min sambo kommer hem så blir det suck och pust men då säger jag skall du ha en åsikt så får du följa med och vara lite engagerad.  Nu blir det som det blir hoppas hon blir nöjd. ärligt talat så skiter jag i vilket. Jag hatar att bygga IKEA saker  så min dag är ju liksom förstörd kanske lika bra att skita i det och sätta mig på facebook och inte bry mig .


En Svensk i Angered

Facebook

Jag blev lurad att öppna en facebook för det var ju så kul. Så jag öppnade en facebook nu tre månader efter så är facebook ren skit. Det är ju inte kul för fem öre. Jag fattar inte vad det går ut på. Kanske är jag korkad eller så är de som hänger där korkade. En av de som hänger där är min sambo. Det första hon öppnar på jobbet är facebook och sen när hon kommer hem så är det direkt in på facebook . Vad är sååå intressant att man måste vara där flera gånger varje dag Så man kan säga att jag är facebook änkling. 
Hon är helt facinerad av detta fenomen. Det är lite tröttsamt att var nr 2 efter facebook. Men det är väl så min framtid ser ut. I mina ögon så suger facebook fett mycket.  Det är en jävla sekt och jag gillar inte sekter.
Men som sagt då delar alla i huset min uppfattning. tack vare facebook så kommer det att öka med asociala människor. Nu behöver inte folk lyfta på röven för att träffa vänner. vilket medför att massor kommer få torgskräck för där finns ju riktiga människor. Nästa år kommer väl jag får fira den satans julen på jävla facebook. Nä fy fan vilken jävla skit.
Lev livet era slppa jävlar!! Kroosa sekten Facebook för våran fortsatta existens . Hur skall vi kunna ta itu med vardagliga problem när alla är facebooks slavar. Det går för fan inte att avsluta skiten .
 VAKNA FOLK!!  Innan det är försent ! 
Vissa går ju inte att rädda men man kan ju försöka. Nu kommer jag få skit det vet jag av facebookvänner  men till er dra åt helvete era jälva töntar ni suger lika fett som world of warcraft töntarna  skaffa er ett liv era jävlar!

//En svensk i Angered
 

Ny erfarenhet

Nu är jag en erfarenhet  rikare. Jag har varit på bröllop inget borgligt tjafs utan ett i en kyrka. Nu vet jag att om jag gifter mig någon gång så blir det inget kyrkbröllop. Det känns inte som det är något för mig att stå framför en massa folk och lova alla och gud att jag skall älska min fru resten av mitt liv. Gud har inte att göra med mina löften. Han har inte med att göra med något jag gör. Jag är mitt eget öde.

Hissen sönder i 12 timmar

Ja då fick man ett bevis på att jourservicen på Posidon inte funkar. Vi fel anmälde hissen 19.30 men när vi ringde 22.30 så hade arbetorden skickats in 21.37 vad fan vi sa ju att vi satt irullstol och vi har en hund och vi bor högst upp. Skall de ta 2 timmar att ring en hissfirma då. Klocka 9.00 var inte hissen lagad. 12 timmar illa illa  skärpning för fan. Annars finns det tidningar som bryr sig. Det lär ju bli mer bloggar om hur kassa Posidon är.

// En Svensk i Angered

Nyårsdagen

Japp då var nyårsafton avklarad och det nya året har startat. Är lite tung i huvudet idag om man säger så. Igår kom jag och tänka på de som jobbar jul,nyår och påsk. Utan de hade ju Sverige stannat. Så jag skulle vilja hylla alla de som ställer upp för andra. Sjuksystrar, butiksbiträden och alla andra service jobb. Jag skulle inte vilja jobba på akuten en nyårsnatt. Alla dumskallar som gör sjukt dumma saker när de är fulla. Nyår och midsommar är idioternas högtid.  Tidningarna säljer nog extra bra efter dessa högtider. För folk vill ju läsa om olyckor och tragiska händelser som folk råkat ut för. Undrar om det hänt något i Angered? Får nog återkomma om det .

//En Svensk i Angered

RSS 2.0