Studenten i Olofström

Studenttider är det nu, tonåringar som är fulla av förväntan på vad livet ger. Det är kul att se deras entusiasm. Jag var nere i Blekinge på på studentkalas. Det var mina syskon barn som tog studenten. Det var inte länge sedan de var små skit ungar . Ja vart tog tiden vägen?

Det är lite jobbigt att hinna med allt på en dag att hälsa på all släkt men denna gången blev det så tyvärr. Det var ett år sedan man såg de senast, Man ser verkligen vad som förändras på ett år. För man åker ju inte ner till Olofström varje vecka precis. Det är inte folket det är fel på det är atmosfären i Olofström man inte gillar. När man kommer dit så vill man åka hem på en gång typ.

Men nu var jag där i angenämt ärende, man får ju offra sig för att glädja andra =). Och det verkar varit uppskattat. Synd att vissa föräldrar inte tog sig tid att komma på studenten, för det är ju en stor händelse i sitt barns liv att ta studenten. Men har man inte tagit studenten så vet man inte att det är en stor händelse.

Vädret var perfekt för att inta drycker med alkohol i . 13 grader och molnigt. Ingen sol som kan förstöra nöjet. Därför tyckte jag att det var ovanligt städat på denna student. För bönder kan supa de de får nästan alkoholen i blodet när de föds kan man tro.
Man får tacka för att man blev inbjuden det var trevliga fester . Tack

//En svensk i Angered


Derby GAIS- IFK

Krithimmelsfärdsdagen idag vet ej vad det betyder för alla stollar som kallar sig kristna. För mig betyder det en röddag i almanackan. Dvs Ledighet med klämdag i morgon. Men idag skall jag gå på fotboll det det är derby dags mot GAIS på Nya gamla Ullevi. Dessa derbyn brukar bli en fest men nu har de jävla GAISarna blivit gnidna, och höjt priserna så vanligt folk inte har råd att gå på derby. Så klacken i IFK beslutade att bojkotta matchen för att hyra en lokal och kolla på storbild Allt detta för att visa sitt missnöje mot GAIS snikenhet. Så nu känner man sig som en strejkbrytare när man går på matchen. Det blir nog ingen derby stämning på Ulevi idag. Men troligtvis en fin dag att titta på fotboll. Hoppas att IFK krossar skit GAIS idag så att de lär sig att ta normala priser. Denna blogg kommer  att uppdateras efter matchen . ...


Ja då var man hemma igen från skit derbyt det blev som jag trodde att GAIS skulle döda derby känslan på Ullevi. 13500 var det för visso men IFKs klack var ju inte där men några få IFKare var där och det var den lilla massan som var gladast när vi gick hem. Det var ingen stämning och matchen var ganska tråkig. Som tur var Tobbe Hysén på hugget och lyckades peta in bollen . GAIS är fotbollen judar Snåla och det är alltid synd om dom.

Nu när man bara hörde GAIS klacken kunde man här att det fattas en grej i huvudet på GAISARE . Jag tror att de flesta Gaisarna har rymt från mentalsjukhuset. De hade väldigt elaka påhopp på Tobias Hysén. Vilket inte är okej i min värld. Fast GAIS måste psyka våra spelare för att ha en chans. Men nu är ordning återställd IFK är bäst i stan och GAIS får tävla med ÖIS och Djurgården om att ramla ner i superettan. Jag ville ju ha GAIS i Allsvenskan för att Derbyna skulle bli roliga men GAIS tyckte väl att tomma sektioner på läktaren är bättre.

Vet ni hur man får bort vibrationerna i husen runt Ullevi? Jo låt GAIS sätta biljettprisena och stå för underhållningen .ha ha ha

GAIS- IFK 0-1

Min Kvinnodag

Idag har jag stressat som en galning från Mölndal till jobbet. Jobba i fyra timmar och sen hem och städa. Ja ni läste rätt jag har gjort kärringsyssla dvs Städa, diska och laga mat. Jag gjorde också manliga sysslor dvs slänga sopor. Men nu är det rent och fint här hemma och jag är nöjd med resultatet. På fredag skall jag sätta mig med en öl i soffan och njuta av mitt hårda slit, och begrunda veckan som gått. I morgon blir det inte mycket mindre stress först skall jag jobba och efter jobbet så blir det en tur till Ulricehamn för att kolla på en bil som står där uppe. Hoppas att den är värd resan dit, när jag ändå är där kan jag hälsa på mina föräldrar då blir de nog glada. På kvällen skall jag mysa med min sambo som fyller 31år . Fy vad gammal tant man har=).

Maj är en hektiskt tid på året dels för att man själv fyller år och alla andra i min omgivning gör samma sak. Det är många kalas att komma ihåg. Sen är det student tider med som också börjar nu, det känns inte som man hinner med någonting man bara flummar omkring. Fast snart är det semester och det är skönt. Det behövs laddas batterier i denna kropp. Hoppas vädret blir varm och underbart under mina 5 veckors semester. Fast det är ju några veckor fram i tiden, men längar dit redan.


Rannebergen inget Sd fäste

Idag när jag gick öppnade jag GP tidningen och fick se att Sverige Demokraterna breder ut sig i förorten. Det här måste jag läsa och slog nyfiket upp sidan där artikeln stod. Jag blev förvånade att det var Angered de menade. Men lite längre in i texten så kunde man läsa att det var Rannebergen de menade. Det som stod var typ i stora drag att rasismen var stor i Rannebergen efter som hela 55 st röstade på SD. Oj vad många främlingsfientliga det var. Hela 55 st, 55 st av det tusentals som bor i Rannebergen. Varför är rasismen så koncentrerad i Rannebergen. Jag vet svaret Det var nämligen två bostadsuthyrare som tog sitt jobb på allvar, och ville inte göra Rannebergen till något ghetto. De var hårda när de hyrde ut, och rensade ut bland packet som bodde där uppe. De ville hålla nere Invandrar grupperna och släppte bara in arbetande invandrare, knarkar och socialfall hade närstan inte en chans att få lägenhet i Rannebergen. Pga av detta blev Rannebergen attraktivt för medelsvensken. Det var en idyll vid ghettot Angered. Rannebergen levde, slöddret fick flytta till Lövgärdet, Gårdsten, Hammarkullen osv osv. Men så kom Bostadsbolaget på att flytta dessa uthyrare till ett annat ställe och idyllen Rannebergen håller på att komma ikapp resten av förorterna i nordväst. Allt tacka vare skiten boplats . Jag tror att det behövs folk som sitter i området som vet områdets bästa som hyr ut. Detta håller buset borta och stämningen i området blir relativt lugnt. För man vill ha en granne som gör rätt för sig inte någon jävla knarkade pundare som går på socialen. De kan bo i Lövgärdet, eller någonannanstan där ryktet är förstört för all framtid. För det tar tid och tvätta ett dåligt rykte och det kostar pengar. Det är nästan en omöjlig uppgift det är därför svenska politiker skiter i den uppgiften. De bryr sig helt enkel inte det ända de bryr sig om är att stoppa buset i sin egen statsdel. Så att inte priset på fina villan inte sjunker. För priset sjunker när buset blir ens granne.

Så bor det mer rasister i Rannebergen? Nej bara Svenskar som är trötta på att flytta rund bland Göteborg ghetto förorter.


Bra Åke Bojkotta Tv4!!!!!

Lördag idag fint väder snart dags att knäcka en öl och kolla på trav. Hoppas Åke Svanstedt krossar alla , efter allt jävla skit han fått de senaste dagarna. Tydligen så är Åke körning intressant nyheter för allmänheten? Så intressant att man tar upp det på Tv4 nyheterna tre dagar efteråt. Allt Åke gör blir så jävla uppmärksammat. Det är som Åke är massmedias lilla hack kyckling. Men Åke är Sveriges bästa tränare och kusk men får inte den respekten han skall ha. Alla visar Stig H Johansson respekt ibland lite överdriven respekt. Denna respekt får inte Åke varför? Är det hans person som gör det? Eller har han varit avig mot massmedia? Det är en skam så som STC och Massmedia håller på. Men är inte dömd för än man är dömd, men tydligen inte enligt STC och massmedia. För de är sina egna bödlar, STC har en egen rättvisa en egen domstol som inte har någon som helst prespektionstid som Svenska rätt systemet har. Det är lite konstigt? Så även fast svenska rättssystemet inte finner att bevisen inte håller till en rättslig prövning så kan STC leka bödel i all oändlighet. Illa

Nej Åke lämna detta skit land, som hånar istället för att hylla kanske du får det erkännande du skall ha. För i Sverige kommer massmedia aldrig lämna dig ifred. Då kanske folk förstår vad de mister Alla kan inte vara politiskt korrekta så som Björn Goop och Erik Adielsson. Det behövs personer som inte hela tiden är rädd på att göra bort sig. Ludde är och en person som jag gillar för han säger vad han tycker och skiter i andra tankar. Att sticka ut i det medelmåttans land är inte lätt. Oftast så mobbar den stora massan en till tysthet. För i landet Sverige Skall ingen sticka ut och ingen skall tänka på egen hand. Vi är bara en skock med får.


Satan jävla piss skit dag vinst 165 kr en piss i ansiktet!!!

Nu har man varit på Åby och kollat på pokalloppen. Det som började så bra slutade i total bitterhet. Visst jag fick fem rätt men ju nu kan man skita i dessa skitpengar. Det började lysanade i V75-1 med en skräll till 35 gånger pengarna. Sen att Åket stall körde kan man skita i för detta gör de flesta kuskar om man har flera hästar i samma lopp. I V75-2 van Åke med Voodo hornlie till 7 gånger pengarna. Sen i V75-3 Krossade Åke Den suveräne Västerbo Paradise med sin Vicktory love, Det var kul och se åke krossa denna hästen. I V75-4 så var det en nervös väntan på att Ludde skulle göra sin plikt med fisher king och det gorde han. För med Ludde vet man aldrig vad som händer när han är med i loppen. Sen i V75-6 vad det dags för dagens andra spik Nämligen Ruby silas I nitt minna så har jag för mig att etta är en hygglig häst och han som tränar denna häst är duktig. Men amatör jävlar borde inte får köra på v75 över huvudtaget. Istället van favoriten och min dag var krossad. ALDRIG spika i ett amatörlopp med jävla ston. Men dum som jag är går jag i från min egen regel. Nåja 6 rätt kan jag ju få om Åke Svanstedt gör sin plikt med Cash Winning Vita och se där Åke vinner till 4,55 gånger pengarna. Sen i V75-7 så börjar jag räkna på hur mycket pengar 6 rätt ger innan loppet har gått. För jag har ju den stora favoriten Reven dàmour och Örjans Marshland som Stefan hultman Var så jävla nöjd över. Och sen hade jag Lavec Kronos som krydda. Men vad i helvete hände sen Helvetes Erik Adielssson går och vinner hela loppet med Knockout Rose Efter att Åke Fredrik, ochTakter idiot kört mot varandra. Sen var allt över. Vi såg så ett lopp till jag gav Christer en chans att vinna litte pengar men han ville inte spela ludda till 36 gånger pengarna För han skulle spela på Sopan Dan Widegren som idag kört som en riktig sopa. Man vinner inga lopp 4 par invändigt.

Det var inte min tur idag troligt vis blir det aldrig min tur jävla skit helvetes satans piss trav

Godnatt alla hoppas jag kan sov nu för jag är så förbannad!!!


Funderingar

Jaha då har nya veckan kommit igång och den går i funderingarnas tecken. Helt plötsligt måste man planera 9 år framåt, det är svårt vill jag lova. Ju mer man funderar ju mer frågor kommer det. Det är helt värdelöst. Hur fan skall man veta hur ens liv är om 9 år, än mindre hur världen ser ut. Det är skit. Känner att det är snart dags att ta paus snart innan huvudet exploderar. Fast då slipper man ju tänka på de jävla 9 åren. Tänk om man kunde ha sån tur och råka bli miljonär, det behöver inte ens vara en miljon ett par hundra tusen funkar också. Men en miljon tar mig här ifrån.

En annan sak som är sjuk är att man får gör abort på ett foster för att det är fel kön, detta är riktigt sjukt. Vad är det för människor som gör på detta sätt? Då är man bra självisk. Sådan människor skulle steriliseras för det är ett privilegium att få ett barn. Inte en rättighet man kan inte beställa vilket kön det skall ha eller hur färg eller ögon färg.

I Kina så dränkte de flickebarn för att det ficka bara var en flicka per hushåll. Dessutom så skulle föräldrarna till flickan betala det framtida bröllopet. Det vill man ju bara göra en gång.

Det finns så mycket sjuka människor i världen med så mycket ideèr att man storkanar bara man tänker på de.


Kalkonen Kristine

I veckan blev jag en stolt ägare till en kalkon, hur fan man kan vara stolt ägare till en kalkon. Men ändå så är jag det. Jag har döpt den till Kristine alltså kalkonen Kristine. Just nu är den liten men den kommer att växa upp fort. Kalkoner är så jävla fula men goda att äta. Så man kan säga att det är 4 månader av marinering av kalkonen Kristine, Det var inte så svårt att hitta namnet på den fula lilla fågeln. Ja jag vet man skall inte döpa djur som skall bli mat men ändå så kan jag inte låta bli. Det är ett passande namn på så fult. Jag gillar inte namnet Kristine det är förknippat med dumma jävla människor. Men namnet Kristine passar på något som vars liv är 5-6 månader för att sedan bli en god middag. Nöjet blir på den dagen när kalkonen Kristine skall avsluta sitt jordliv. Ingen kommer ha dåligt samvete när yxan faller över Kristines nacke. Ha ha ha ha mmm vad jag skall njuta av denna kalkon.

Det var allt för denna gången vi hörs i vecka allihopa sköt om er så kanske det kommer positiva bloggar nästa vecka ha ha ha nej jag bara skojade


Detta är jag nu


I won't pull the trigger, just to see you die
No remedy to make me come alive
I'm ticking like a time bomb, no fuse just guts and gore
Initiate the burning of the core

I count down to 0, pull the trigger, no parole
No mercy - no mercy on your soul

Kill by any means necessary
Win by any means necessary
Live by any means necessary
Die by any means necessary

I am not judgmental
A sinner nor a saint
Cause either you're my best friend or you ain't

Come gather here around me
Feel my breath under your skin
I'm deadly only when I'm getting caught

I count down to 0, I'm a soldier without soul
No mercy - no mercy on your soul

Kill by any means necessary
Win by any means necessary
Live by any means necessary
Die by any means necessary


super skit veckan del 3

Del tre på super skit veckan, och man står undrande till hur folk tänker? Men jag är inte den som är den jag skiter i vilket. Men dessa personer borde tänka på historien om " den lille pojken som ropade vargen kommer" Han gjorde det hela tiden och folket kom för undsättning men när folket kom fram såg var det ingen varg där. Men för varje gång pojken ropade vargen kommer så lyssnade färre och färre till slut så kom ingen till undsättning. när pojken ropade vargen kommer och vad som hände sen vet ju alla. Att folk inte lär sig av denna berättelse fattar jag inte. Men de är deras liv inte mitt. Men man kan inte hålla på och lura folk hur många gånger som helst. En vacker dag kanske man behöver dessa personer omkring sig och då finns de inte kvar. Bara för att man inte varit ärlig eller står för det man säger. Det kanske man skall tänka på innan man säger att man inte behöver någon. Men det vet ju "vuxna" människor. Att inte såga av den gren man sitter på. Det är jävligt korkat.

Att folk blir arg när jag ger mig på talanglösa VOVare är också en sak jag inte förstår. Socialbidrag är för de som behöver de,t inte till slappa jävla människor som inte orkar ta tag i sitt liv. Sådana människor skall inte ha någon respekt eller pengar från socialen. Kan är det jag som har fel men de är vad jag tycker. Jag ser hellre en barnfamilj få tak över huvudet och pengar ,och inte till en luffare som vägrar jobba.

En Svensk I Angered


Inkasso och polisanmälan!

Torsdag på super skit veckan, bara tre dagar kvar på denna jobbiga vecka. Imorgon skall jag kolla runt på lite fler bilar. Idag skall jag få min nycklar från en som lånat ett rum i min lägenhet. Han är ju en sorglig historia för sig han flyttade ut utan att säga till utan bara drog. Det är jävla stil mot mig. Men så gör folk som bara utnyttjar andra. Hur svår kan det vara att lyfta luren och säga till mig att man funnit någon annanstans att bo? Luffare är han är och några tjänster kommer han inte att få mer gånger av mig. Han har ju lite skulder här men sånt kan man lösa via Inkasso och Polis. Så på Måndag kommer jag gå till polisen och gör en polisanmälan om jag inte fått mina nycklar tillbaka. Det är slut med daltandet med dessa velande personer . Dessa kommer att rensas ut om de inte skärper sig. Dessa person hör bara av sig när det är något de behöver och helst skall det vara gratis när man ställer upp. Men jag har börjat ta betalt av dessa människor för man kan inte lite på dessa falska jävlar. Jag ställer gärna upp gratis på mina vänner för de kan man lita på att man får och betalningen skall ske vid tillfället.

Detta sätt är ett skit bra sätt att bli av med dessa blodsugare, för som sagt ställer man upp så skall det helst vara gratis kostar det pengar så är man inte lika intressant för dessa korkade personer. Så på måndag så kommer det polisanmälan om jag inte fått mina nycklar och du kommer få betala bytet av låsen till min lägenhet. Nästa gång du kommer så kommer priset vara duktigt högt så det är ingen idè att fråga om jag kan ställa upp. Då kommer svaret Visst jag kan ställa upp men priset är 3 gånger högre. Så går det när man tar folk för givet.


Super skit vecka!!!!

Halva veckan gjord och man kan konstatera att det är på väg att bli en super skit vecka när det mesta jävlas med en. Fast man måste ju ha sådana veckor för att kunna uppskatta de bra veckorna, men denna veckan är ett riktigt bottennapp. Men jobbet och med det privata, men några ljusglimtar finns det ju på denna mörka himmel. Jag har fått godkännande att titta på en ny bil, får se vilken bil det blir. Det blir iallafall ingen bensinbil man måste ju tänka på den satans miljön. Helst skulle jag vilja ha en sportig kombi men det blir nog en trött diesel stånkare, men vi får se det finns ju en del märken att gå igenom. Det hade varit gött att hjälpa Sverige ekonomi gen att köpa en Volvo men Volvo är för jävla dyra.

Är för jävla trött på veliga människor som velar genom hela sitt liv. De själva drabbas inte av de min folk runtomkring drabbas. Man tar ett beslut och står fast vid det, man håller inte på och ändra sig i all oändlighet. Ja vissa beslut är svåra att ta men har man tagit ett beslut så skall man stå vid det är man inte säker på sin sak så håller man käften och funderar igenom saker.

Det verkar dra sådana människor till mig och jag är jävligt trött på deras dravel, Nu kommer jag se efter mina egna intressen i första hand så får de veliga människorna komma i andra hand. Varje människa tar ansvar för sitt eget liv, Ingen annan kan leva ditt eget liv. Varje handling har en konsekvens. Det har jag lärt mig och jag hoppas de velande människorna i min omgivning lär sig detta med. Man kan inte skylla på andra för att ens liv suger. Man får ta tag i saken och rätta upp sitt liv och ta ansvar. När man tar ansvar så är man vuxen. Man kan inte vara en pantad tonåring hela livet. Jo vissa kan men de spelar WOW och lever på socialen. Sådana människor borde fan tvångsarbeta för sina social pengar. Men att göra rätt för sig är inte deras starka sida. Och jag tycker synd om deras föräldrar måste känna sig ganska värdelösa som inte lärt sin unge att jobba istället för att flumma. Det hela är tragiskt men jag hoppas att det kommer en regering som tar tag i dessa ryggradslösa människor. Nej nio månaders militärtjänst i Norrland skulle fan införas. Så kanske dessa as får en ryggrad.

// En svensk i Angered


Nordliga kalla vindar drar över industrin

Måndag igen och långhelgen är avklarad. Det är lite kyligare i gen efter den lilla värmeböljan vi hade i förra veckan, det är rätt gött att våren gick tillbaka till sitt normala läge. Det får ju inte bli sommar förtidigt. Men vi fick ju en försmak vad som komma skall hoppas jag.

Idag så fick vi negativa nyheter på jobbet att varsel vågen även nått vårat företag. Det var inget kul möte att vara på. Jag har aldrig varit med om att folk varslats där jag jobbat och en upplevelse som var skum. Det som så bra ut för ett år sedan ser nu inte bra ut längre. Detta är en nödvändig åtgärd för de flesta chefer i dagen läge. Nu ser man vad betydelsefull bilindustrin är för väst och syd Sverige eller Sverige i överhuvudtaget.

Är vi i Sverige bredare än så? Står vi och faller med fordonsindustrin?

Jag hoppas inte det för annars är det kört med Sverige, då får vi invadera Norge och ta deras olja och rikedomar. Vi skulle aldrig gett upp unionen med Norge. För då hade vi haft en buffert nu när landet är på väg utför. Hoppas inte kravallerna från Rosengård breder ut sig nu när vanliga svenskar blir utan jobb. Nä vi vanliga svenskar håller inte på med att vandalisera andra saker för att visa missnöje. Vi riktiga svenskar svär i tysthet, och knyter näven i byxfickan.

I Frankrike låser man in cheferna för att ändra beslut. Vet inte vilket som är bäst , men vi är svenskar och vi protesterar aldrig högt så att någon hör.

//En svensk i Angered


En lyckad kväll på Åby =)

Gårdagen på Åby blev mycket lyckad, det var topp klass på loppen och vädret var strålande. Vi var framme på Åby vi 17.00 tiden resturangen hade inte öppnat än så vi tog en öl på ute serveringen. Det är jävligt dyrt med öl på Åby. En stor fatöl 52 kr , det är alldeles för dyrt. När man är där frå man prioritera vad som är viktigast spelet eller att dricka öl. Igår så var det inte så intressanta spel så det fick bli att sätta sig i solen med en öl. Det var verkligen öl väder igår.

Vi bestämde oss för att käka på restaurangen fast priserna var i högsta laget men ibland får man unna sig lite lyx. Det fick bli en ryggbiff med pommes och bearneisesås och en till stor stark. Det var gott men inte värt sina pengar. Under tiden kollade vi in Tre kronors match mot Ryssland Den bliv rafflande mot slutet men nu var vi inte där för att kolla på hockey. det var dag för Lopp 1

Vi gick ut för att se på det och fick se en enastående prestation Annica med Jörgen Westholm krossade konkurrenterna. En mycket bra prestation.

I Lopp 2 så var Mystical Ann också bra

Lopp 3 så var det dag för kungapokals försök med tre Ludde hästar där lyckades bara Lou kronos kvala in. Men där Lovely Lidob visade att han kunde öppna fort. Och höll bra till en andra plats.

Lopp 4 var det favoriternas afton Där segrade Mystic Ladt US före en års debuterande Calamara Donna med Örjan i sulkun.

Lopp 5 van av Vannesa du ling. Men den hästen är bra det har hon visat förr.

Lopp 6 såg vi inte för vi förflyttade oss till stallbacken där ölen kostade 50 kr.

lopp7 så fick vi se att Ludde höll sitt löfte att Marsland inte skulle plocka ner Lavec Kronos från dödens och det klarade Marsland inte av.

Lopp 9 Var det loppet man ville se man ville se Maharajah krossa motståndet Men det visade sig att Örjan körde Prepare med Maharajah utan måttade in han till en tredjeplats utan att köra en meter . Marahajah är inte beroende av ett bra startspår . Han kommer nog att krossa de ändå så som han gjorde så många gånger förra året. Men många kände sig nog lurade när de singel streckat Maharajah. Men i finalen så är det bara att spika han.

If ianlen av drotttningens pokal tror jag att Annica vinner . Fast Mysciacal Ann såg också bra även Vanessa Du Ling


I kungapokalen så finns det bara en häst Maharajah men blir kul att se vad ludde hittar på .


Efter lopp 9 fick vi för oss att skaffa autografer jag fick Roger Wahlmanns men Christer blev som en inbiten autogsraf jägare och jagade ifatt Örjan Kihlström och fortsatt av bara farten till Ludde Stall och fick hans med, Nångonstans på vägen så träffade Christer på Daniel Olsson. Så Christer vann den tävlingen med klara 3-1. Sen begav vi oss hemåt till ghettot igen efter en lyckad dag.

// En Svensk i Angered


RSS 2.0