Nyår i Angered

Nu är det snart nyår och innebär Raketer och bomber. Sånt som våra kära flyktingar flytt ifrån. Man borde tycka att dessa människor inte skulle stödja denna industri men där tar ni fel. Från första dag det blir lagligt att sälja denna skit börjar det panga som satan. Det är inte på gatan det smäller det är överallt. I garage i trappuppgångar, papperskorgar. Men det stannar inte där djur och människor råkar ut för dessa ligister.

Vi svenskar skall visa hänsyn att de kommer från krig och elände men när de förstör djur och människor är det ingen som bryr sig. För det är ju synd om de.

Jag tycker synd om de brandmän och poliser som kommer mötas av dessa fyrverkerier i sitt jobb. Någon sympati har jag inte för de små ungjävlarna som bränner bilar och trakasserar polis och brandmän.

De som betalar priset för våra fina invandring är vi svenskar, fast vi fattar inte det ännu. Men snart går det snart upp ett ljus för er med.


Moskébyggen

Nu poppar de upp som svampar ur marken överallt skall det byggas. Nej det är inte bostäder jag skriver om det är alla planerade moské-byggen. På Hisingen i en radie på fem kilometer planeras de tre nya moské-byggen. Men det stannar inte där de vill ha en moské i Angered med. Fast det har varit på tapeten i 10 år nu. Och än så länge har ingen moské byggs i Angered.

I Göteborg finns det 40 000 muslimer och det verkar som var och en skall ha en egen moské.

 

Är det ingen som reagerar på att det byggs 3 moskéer inom en radie på 5 km? Jag gör det men inga andra. När alla moskéer är byggda kommer det nya krav från muslimerna. Att man skall ha böneutrop från varje minaret. Och vad kommer svensken göra då?

Jo vi kommer be om ursäkt för att vi kränkt muslimernas rättigheter.,och ge tillstånd för 100 nya moskéer. Så kommer det hålla på tills västvärlden är utrotad. Och de som finns kvar sändas 500 år tillbaka. För så långt efter är muslimer i sitt tankesätt.

 

Muslimer är inga civilicerade varelser. De livnärs sig på våld och att kränka andra människor. Skall vi släppa makten till ett sådant pack?

 

 


RSS 2.0