Hemlösa

På 90 talet dök de första officiella hemlösa upp i sverige, samtidigt översvämmades vi av flyktingar från Balkan och Somalia. och Irak ,Var det något som hände där?  Hur kunde det blir en sådan ökning av  hemlösa? I sverige skall ingen behöva bo på gatan  Vi är ju ett I land . Men ändå så har vi 6 000  hemlösa och fler kommer det bli. Har man hamnat utanför samhället så kommer man inte in igen. Socialen som skall hjälpa svenskar i nöd ,gör inte det för vi skall klara oss själva.
En svensk ber inte om socialbidrag det är skamligt i samhällets ögon. Och om man ändå står ut med skammen att gå till socialen så får man ett nej. Du är svensk du skall klara dig själv. Varför gäller inte samma regler  för invandrare? 
De tycker att svenska samhället är kalas. man får ju pengar för att inte göra ett skit. Men det är ju synd om invandraren som flytt från sitt hemland. Där det är krig eller någon annan orsak. Men är det de fattiga som kommer till sverige?  Oftast är det inte de fattiga som kommer hit.

Sen när kriget är slut så vill de inte åka hem för att bygga upp sitt land. Varför skulle de det? De har ju gratis pengar här ingen ställer krav. Hela familjen bor här  och alla 10 barnen är född i sverige. Så varför åka hem?
Bygga upp samhället kan de som bott kvar göra sen om 10-15 år åker de hem till sitt hemland för att köpa sommar bostad. när den kalla svenska Vintern  är som värst.

Detta är pengar som vi kunnat lägga på våra hemlösa. Jag bodde i Gårdsten i 10 år på 80 talet. Då bodde det många svenskar, kineser och finnar där. Gårdsten var relativt lugnt . Sen blev Gårdsten, Lövgärdet  en avdumpning plats  för nyanlända flyktingar. Svenskarna finnarna kineserna flydde .Så nu bor nästan inga av mina svenska vänner kvar.
Och inga kommer flytta dit heller pga av Gårdstens rykte .

// En svensk i Angered 


En lugn helg ..

Helgen har varit lugn. Trodde det skulle bli ett jävla liv men inte ett knyst. Fyra veckor till jul fyra hektiska veckor. Alla jävlar som stressar omkring för att handla julklappar till andra människor. Julen är inte glädjens tid utan magsårets. Det är inte hälsosamt att stressa hit och dit för att hinna med. Jag kan köpa maten för den är god men resten? Nej det är bara jobbigt. Och nu börjar västvärlden terror. Alla jävla jul sånger på varenda ställe, man kommer inte undan. Nej Julen är irritationens tid.

Funderar på Maila SVT angående  Halal Tv . Som ni läste igår så var jag lätt kritiskt till Halal tv. Den inställningen har inte förändrats. Så en repris igår och blev mäkta irriterad. Då gav sig de tre beslöjade kvinnorna på våran alkhol konsumtion
 Enligt en undersökning så var 80% av alla Våldbrott alkohol relaterade. De  tre beslöjade damerna tyckte att det var konstigt att det inte fanns mer restriktioner mot alkohol. Det var helt obegripligt i deras ögon. De påpekade att enligt koranen var det förbjudit att konsumera berusnings drycker.

Då frågar jag er  är det rätt att genomföra terror attacker mot oskyldiga med berått mod?  Skulle ni kunna stena en kvinna som blivit våldtagen nykter. Nej för vi i västvärlden har inte de parametrarna i våran hjärna. Vi har lämnat stenkastandet bakom oss. nåja vissa håller på med att kasta sten fortfarande. dvs diverse vänster aktivister , och  huliganer 

I Halal tv så finns det ett inslag om Dalia. Dalisa söker jobb . Det hela går ut på att visa hur diskriminerade muslimer är av svenska samhället. bara för att hon har en slöja. Så det är bara muslimer som inte får komma på anställnings intervjuver? Nej sätt er i en rullstol så skall ni ser hur samhället diskriminerar . Men det pratar ingen om

Det är så jävla synd om alla invandrare som inte har något jobb. Som är utbildade läkare i sina länder men inte får jobba som det i sverige. och tvingas köra taxi eller städa. Vet ni att det finns människor i rullstol som har utbildningar som skulle krossa de flesta. Och de får jobb på samhall . Ett jobb med lönebidrag och skit lön. Taxi chaufförerna kan ju iallafall kör svart men det kan inte den högutbildade invaliden.

Så invandrare sluta gnäll på det svenska samhället !

// En svensk i Angered


Halal-tv  vad ...

Halal-tv  vad tycker  ni ?
Jag tycker att det är en dum idè av SVT  att sända Halal-tv. Jag betalar inte 200 kr i månaden för att se tre kvinnor i huvudbonader förlöjliga svensk moral. Jag är inte intresserad av hur en muslim ser på Sverige. Det känns bara dumt ich det gynnar inte  oss eller muslimer. Det får bara en rasistiskt anda att skölja över Sverige. Vi svenskar protesterar inte vi missnöjes röstar. Detta vet sverigedemokraterna. Men vilken nytta kommer de att göra i riksdagen? Vänstern och högern kommer gå i samman i alla frågor bara för att hålla Sverigedemokraterna utanför. Jag tror inte att  de som röstat på Moderaterna och Vänstern är så lyckliga att göra gemensam sak. Förloraren är Sverige. Politikerföraktet kommer att växa ännu mer och mer missnöjes partier kommer att födas. tillslut kommer det bara vara en gröt av små skit partier i riksdagen.politiker måste börja lyssna på sina väljare.

Visste ni att en programledare tyckte att det var okej att stena otrogna kvinnor till döds. Är man för dödsstraff som svensk blir man knappast programledare på SVT. Som svensk måste man vara politiskt neutral. Man får inte ha en egen åskikt detta får man lära sig redan i tidig skolålder . I svenska skolan så får man inte ifrågasätta,
Det är rätt intresant att vissa folkgrupper tillåt håna och kränka i svensk Television. De har kommit till Sverige. lämnat sitt land varför tar de med sig sitt lands värderingar till Sverige?
jag vill inte blir påpackad diverse religösa på fynd.  Halal hör inte hemma i Sverige och det finns inga "svenska terroister"
Och Muslimska kvinnor lever under ett kvinnoförtryck.  varför ger sig inte Gudrun Schyman på dessa?  Jag vet för då blir hon stämd för hets mot folkgrupp. Sverige är relativt jämnställt. Men Muslimerna är 500 år efter. På dom Gudrun buss på !!

// En Svensk i Angered


Insider 26/11 -08

Igår när jag skulle gå och lägga mig så satte jag på tvn i sovrummet. För det sägs ju att man blir trött av att titta på tv. Men inte nu kollade på Insider på tv3 . Där var det ett inslag som handlade om en grannfejd i Haparanda.Som hållit på i 20 år . På ena sidan är det en zigenar familj  på andra sidan resten av byn. Alla de närmsta grannarna har blivit misshandlade nästa till döds av denna zigenar familj. En av grannarna har blivit knivhuggen den andra som är präst blev nerslagen med ett järnrör. I våras så skedde det sista våldsdådet en granne blev ner huggen med en yxa tre gånger i huvet. Offet som fick bestående men bla förlorade han ett öga.

Hur fan kan man låta sådana personer härja fritt i samhället. En familj trackaserar en hel by. Utan att kommunen går in. Varför gjorde inte kommunen något. Det är lätt  Så fort man ifråga sätter en zigenare så blir man stämd för diskriminering. Jag kan tro att de dra in massa pengar på att stämma företagare.

Hade jag ägt en camping och det skulle komma en zigenar karavan som vill vara på campingen så skulle jag neka. Tänk på vad jag förlorar på att släppa in zigenare. Allt vanligt folk skulle packa ihop och dra.
Ingen vill dela camping med ett gäng zigenare. Saker har en tendens att försvinna när de är i närheten.
Hur kan man skapa en lagstiftning som är så lätt att utnyttja. De lever inte efter våra lagar i vanliga fall men den är bra att utnyttja som en extra inkomstkälla .
Det är inte synd om Zigenare. De väljer själva att stå utanför samhället. De skall inte kunna använda vårat rättsamhälle när det passar de.

// En svensk i Angered

Undrar hur ...

Undrar hur många mentalt instabila personer det finns i vår omgivnig?
Sådana som bara får för sig att  skada andra utan anledning. Ju mer man tänker på det ju skrajare blir man. Fast å andra sidan så kan man inte gå omkring och vara rädd. Jag skulle nog aldrig nät ragga för det har man ju hör vad som kan hända då. Som en jag kände han hittade en brud i Stockholm.  Som varit gift 2  gånger  i sitt 20 åriga liv. Redan där ringer det en klocka i huvudet på en vanlig människa. Men han som jag kände åkte och hämtade hem henne. Hon lämnade sin dotter hos pappan. Där ringer klockan igen. För vem lämnar sitt barn hos en sektmedlem. Sedan får han höra diverse historier om hennes liv. Den ena lögnen efter den andra. Varför ringer inte klockorna i min fd kompis huvud?

Är kärleken så blind ? Ja när man inte hör en miljon varningklockor ringa så är man bara blind och döv. Eller är han bara rädd för att bli ensam?  Ja så är det när man är en sucker.

Män som går på diverse snyft historier är lätt lurade offer. Oftasr går det illa för både mannen och människorna omkring. Detta har jag fått lära mig den hårda vägen. Så om ni hittar en snäll ärligt rolig tjej håll hårt i henne så slipper du kanke hitta monster på nätet med diverse defekter i huvudet.

// en svensk i Angered


Det är ett jälva tjöt

Det är ett jävla tjöt om de papperslösa. Det vill säga de som kommer hit och inte får asyl  och går under jorden.
Gnället gäller att de papperslösa inte har  tillgång till svensk vård. Skall de ha det? Varför skall de det? Det är ju inte så att de finns i folkbokföringen. De har inga personnummer. Kort sagt de finns inte i vårat land. Sen får det vara hur sjuka de vill. Det skall inte ha tillgång till svensk vård. Hur skall svenska vården få betalt? 
När man  själv  är sjuk så kostar det 300 kr för 5 minuter. Och då får man hoppas att man får rätt diagnos. Annars kostar det 300 kr till osv osv.
Det är rätt roligt att vi har läkar brist i Sverige men om man frågar taxichafförer , städare  vad deras utbildnig är så är de alltid läkare i sina hemländer.

Hur länge skall de gamla få lida?

Varje dag läser man om att de äldre vanvårdas. Helt jävla sjukt i mina ögon. En männinska som hjälp till att bygga upp detta land skall inte ligga i sin egen urin och skämmas, eller gömmas bort på toaletten. För att sedan hittas död efter ett fall bara för att ingen brytt sig att kolla upp vad som skett, vaför det tagit sådan tid. Finns det ingen FN lag mot  att gamla misssköts. Fast deras beskymmer är nog bara flyktingar och att brottslingar inte har det dåligt.

Det borde vara tvärtom att brottslinga borde ligga i sin avföring och äta näringsfattig kost . Har man begått brott så skall man straffas och inte få porr och resturangmat. Nej vatten och bröd och ett hål i golvet så de kan skita och pissa. Cellerna skall vara kala och ljusa. Ingen telenfon kontakt med omvärlden. Kanske kan de får en timme i veckan då de kan röra sig på en rastgård.

Det måste bli ett slut på daltet. Svenska fångar har det för bra. Anders Eklund han som mördade Engla hade mage att gnälla på fängelse maten. " vi är inga grisar" sa han.

 Till alla politiker 
Dra ner på standaren på svenska fängelser. Typ  de saker som jag föreslagit  och lägg pengarna på de äldre som förtjänar att ha det bra. Det som sitter i fängelse skall bara sitta och fundrera på vad de gjort. Inte skaffa nya kontakter för att fortsätta sin brottsliga karriär.

Så här borde vi prioritera i Sverige

  • Gamla skall ha det bra på äldre dar
  • Ensamstående föräldrar
  • Handikappade
  • Arbetare
  • Ungdomar
  • Flyktingar
  • Kriminella

    // En svensk i Angered

Jävla skitsnö!!

Nu kommer den!
Den jävla snön, hatar snö det får gärna vara kallt men ingen jälva snö!
Jag är en av de som väntar på växthusefekten. Vintrar på 5- 10  plusgrader regnigt och blåsig men ingen jävla snö
Det finns bara fördelar med växthusefekten sehär:
Inga byten av sommar däck  dvs att vi slipper dubbdäck som är giftiga.
Vi slipper lägga ut sand /grus på gator och vägar.
Gamla slipper halka på i fläckar och bryta ben och armar detta kommer att korta vårdköerna.
Ser där vi är alla vinnare inte bara jag.Så gå nu ut och ställ bilen på tomgång hjälp miljön.

Vilka är det som röstar på miljöpartiet?
Alla som bryr sig om våran jord. Dvs 5 % av sveriges befolkning vi andra 95% skiter i miljön. Varför är det någon som lyssnar på miljöpartiet? 
Miljöpartiet är lika nödvändigt som Kristdemokraterna.

// En svensk i Angered


Skall egentagna ...

Skall egentagna foton, och dagbok  gälla som bevisnig ?
Det var vad som fällde dig och skickade dig 6 månader i fängelse. Några snyftningar i rätten så var saken klar. Pangbom 6 månader. med en advokat som som var helt handfallen.
Vad förlorade du ?
6 månader av ditt liv , din släkt och vänner  och nästan ditt jobb. Respekt från andra.
Vad vann hon? 
35 000  i skadestånd  makten över dig, hon fick bort släkt och vänner och dina barn  ... Nästan  men hon har ju ett triumfkort på handen kvar. Hon kan skicka dig i fängelse igen. Det är inte rätten som bestämmer om du åker in igen det gör hon. 

Hur kan det  vara så du att du ger henne chansen igen? 
Du skyllde på spriten när du blev dömd. I fängelset gick du 12 stegs programet  och blev en ny människa. Och när du kom ut så skulle erat nya liv börja. Det är bara det att hon har inte börjat ett nytt liv. Hon kör på i samma anda som när du åkte in. Vem föreslog att ni skulle till Tyskland och köpa i sprit?  Inte var det du i alla fall,  För du var ju nykter och hade börjat ett nytt liv.
Hon har nog börjat skriva en ny dagbok och laddat kameran för nya foton. 

// En Svensk i Angered


900 000 i månaden?


Är någon värd det ?
I ett företag som knappt går runt. Där de anställda är ute i vilket väder som helst och levererar, vad kan de ha i månaden 20 000 kanske. Visserligen har de fått de lättare nu när de slipper springa i alla trappuppgångar men det är nog ett slitit jobb ändå. Innan när de var färdiga med sin runda så fick de gå hem, men nu får de inte det.

900 000 i månaden är någon chef värd så mycket? Man kan säga att han inte är någon chef som bryr sig om sina arbetare. Posten måste spara så nu får arbetarna ingen julmiddag. Men chefen går på julbord efter julbord och blir fetare och fetare. Nu i dessa dagar så kommer klassfrågan smygande. Det blir vi mot och detta är ett gyllende läge förvänstern att fixa väljare. En massa bittra arbetare som skall visa borgarna vilka som har makten, blir det bättre? Nej skatterna kommer att höjas och folket som lider kommer att få det ännu svårare. Är det någon skillnad på vänstern och högern ? Nej de är politiker, experter på att mygla och ljuga. Det finns inga politiker som ser sanningen i Sverige idag. De ser bara problem som de ska se om de kan lösa genom att tillsätta en utredningsgrupp.

Hur skall någon som aldrig haft ett riktigt jobb kunna sätta sig in i hur en riktig arbetare känner när denne fått sparken. Ingen i regeringen har jobbat på "riktigt" och lär så aldrig göra. Så jag tror faktiskt inte att regeringen kan lösa arbetslöshetskrisen. Det är upp till dig och mig. Så svensk sätt dig inte och deppa, sitt och fundera på vad du kan göra, har du några idéer. För någon hjälp av politiker kommer vi aldrig få, för vi är bara en siffra i ett system.

// En svensk i Sverige

Polisen av med 13000 patroner


Hur kunde de kriminella komma över dessa? 
Så nu har brottslingar till ännu mera ammunition. Undrar hur polisen löser detta? Men det sopas väl bara under mattan, som alla andra brott. Det är ju bara lite ammunition, tills dessa kulor dyker upp i döda gängmedlemmar och oskyldiga. Tydligen så var ammunitionen bara övningskulor men jag tror ju att de dödar ganska bra ändå.
Det har ju varit ganska lugnt i Göteborg det återstår att se hur länge det varar.

Efterlyst på Tv3 är ett utmärkt program för att se vilka som begår brott i Sverige. Om man tittar på programmet och jämför med BRÅ, Brottsförebyggande rådet, så går inte dessa siffror ihop. Är Tv3rasistiskt eller har BRÅ en annan syn på brottslighet. Jag har en verklighet och den stämmer inte med BRÅ. Vill ni ha en verklig uppfattning om vad som sker i Sverige så kolla på efterlyst och lyssna påsignalementen de beskriver.

Nu tycker ni väl att jag är rasist. Men min verklighet är så här och tänker ni efter så är det kanske eran verklighet med. Vad kan vi göra för att ändra verkligheten?

Bandidos Europa ledare gripen och kan få 6 års fängelse, oj vad skrajhan är. Polisen är jättenöjda över att de har tagit fast en bov. Jag tror att han vill bli gripen för han har nog hört hur hårda de svenska fängelserna är. Hela hans liv är nog förstört. Man kan säga att han kommer åka på en jävligt lång konferens, om han döms.

// En svensk i Sverige

Skandal


Hej !
I förra bloggen skrev jag att Polisen bara duger till att ta fast cyklister. Det var fel för de kan ju faktiskt omhänderta hundar med.
Fyra poliser stormar in hos en gammal tant 23.30 på natten för att omhänderta hennes lilla tax på nio år. Fyra poliser??? 
När man blir bestulen skall man ha tur att det kommer en polis, något är fel.
Detta skedde på falska grunder. Någon kommun anställd en fd vän till tanten anmälde om varnvård till polisen som tyckte att här behövdes det en mindre piketstyrka. För fan tanten var 70-80 år hunden var en liten tax det behövs nog 4 stora starka poliser för detta uppdrag. Skulle inte förvåna mig att de stormade in med dragna vapen.

Det slutar med att polisen omhändertar hunden och kör tanten till psyket.
Efter en tid så slår en domstol fast att hunden inte var vanvårdad och att tanten skulle få tillbaka sin hund. Men det gick inte för hundpensionatet hade sålt hennes lilla tax och vägrade uppge var de sålt hunden. Kvinnan på hundpensionatet står i kameran och säger att hunden ÄR vanvårdad och att det var rätt att ta hunden från tanten, Trots att domstolen slagit fast att hunden skulle tillbaka till sin ägare.
Insider lokaliserade hunden i stockholm, tantens hopp ökade för att återfå sin lilla hund. men hundpensionatet hade förvarnat den nya hund ägaren och han nekade den gamla tanten att återse sin hund som varit hennes vän i 9 år.
Är det så det skall vara att man kan kan använda polisen för sina egna hämndbegär?? Något har verkligen brustit?
4 st poliser
1 tax
1 gammal tant
1 avundsjuk väninna
1 person utan empati
Där har ni receptet på en jälva soppa med bitter eftersmak.

// En svensk i Angered

Polisen/Kriminella

Polisen/Kriminella

Hörde på tv:n att en polisman på ett år klarar upp 3 av 10 brott. Fast i många av brotten fanns det vittnen. Det är ju jävligt uselt i mina ögon. Är det någon idé att överhuvudtaget ringa polisen?
Jag tror inte det, polisen sysslar inte med brott. Polisen jagar bara lätta pengar dvs cyklister utan belysning och fartsyndare.

Hur smart är det att en nykterhetskontroll 16.00. på en vardag när arbetare är på väg hem från sina arbeten? Ja det är nog en riktig kassa ko, kanske fick det in pengar till kaffekassan.

De gånger jag varit i kontakt med polisen, så har det varit ganska lama. Så jag förväntar mig ingen hjälp av polisen. I framtiden kommer jag att ta saken i egna händer. Sitta och vänta på att polisen ska bemöda sig komma när tjuven härjar omkring, skulle inte tro det. Straffet skulle jag ta. Varför får man inte skydda sin egendom med övervåld. Har jag tagit fast tjuven så skall han fan inte komma undan, sen om han blir invalid för resten av livet så är det inte mitt problem. 

Men i det svenska rättssamhället så är det synd om brottslingen då ska det daltas med den kriminelle stackarn. Svenska fängelser är ett jävlaskämt man kan kalla de för lyxhotell för icke anpassningsbara individer.
Varför ska de må bra?
Tänker någon på offren?
Nej alla tänker på den kriminella. Och tiden i fängelset är bara en tid för att planera nya brott och utbyta kontakter med andra kriminella.

// En Svensk i Angered

6 veckor !!!!


6 veckor har gått sen jag anmälde min trasiga spis. Det har varit gubbar och kollat om det är något fel på det elektriska men det var det inte. Plattorna har helt enkelt gett upp. Så nu har jag två små plattor att koka mat på. Jag har inte lagt någon mat direkt på spisen eller saboterat, plattorna har bara pajat. Min husvärd som inte jobbar särskilt mycket säger att han har skickat upp folk men de verkar vara osynliga. Man kanske får ta kontakt med tidningen igen så kanske det händer saker.

6 veckor ska man inte behöva vänta på att någon ska få tummen ur och sköta sitt jobb. Fast jag bor ju i Angered man kanske inte ska ha så stora förväntningar. Kanske har det en personlig vendetta mot mig för mina kontakter med tidningar. Jag har bott där i ca 10 år, har nästan aldrig haft kontakt med hyresvärden. 

Denna vecka går tidsvristen ut då jävlar !
mer kommer.....

Sen en sak till Jenny Beltran 
Tito kommer nog inte ut om han ska hålla på att bråka hela jävla tiden.
Bråka med personal är ju bara korkat!

//En Svensk i Angered

Rån mot rullstolsburna i Angered


Är det någon som hört om rån mot rullstolsburna i Angered?
Jag vet att minst två fall skett gjorda av unga killar med brytning. Vad gör polisen ?
Inget för de är för unga under 15 år då är man utanför lagen och istället ett problem för socialen. Vad hjälper de att en person från socialen pratar med föräldrar som inte talar svenska. 
Dessa kriminella ungar är som vargar som siktat in sig på en skock får. De vet om att de kommer undan. Vad kan man göra åt detta problem?

I Angered finns det ett så kallat Riksgymnasium för rörelsehindrade. Det är personer från hela landet som kommer dit. Många kommer från en skyddad miljö, dvs daltande av mamma och pappa, En stor omställning att lämna mamma och pappa. 
De är lätta måltavlor för de kriminella ungdomarna.

Så jag skulle vilja att folk fick veta mer om vad som försegår i Angered. Det byggs inte bara ett nytt närsjukhus, simhall och radhus. Det talas om gängen i Gbg men det finns en tid innan man kommer med i ett gäng. Tiden då man bygger upp sitt rykte bland kriminella. Det är då vi andra kommer i kläm, för polisen kan ju inte göra något "för de är ju upp till socialen"

Jag tror på skrämselteknik och funkar inte det gör allvar i hoten. Avvisa familjen då skall ni se att det blir ordning i dessa familjer, som inte har kontroll över sina barn.
För det är ju så att Svenskarna lämnar Angered för att det blir sämre och sämre dag för dag tack vare "buset"

//EN SVENSK i Angered

Denna blogg kommer att handla om Linda Rosing.


En människa som är så mediakåt att det skvätter om det. Vad skall hon göra i programmet "Sanningens ögonblick"? Hon är ju med varje dag i diverse tidningar och gnäller om sitt liv. Så vad har hon att avslöja ?nada. Hoppas att hon svarar fel så att hon åker ut. Bimbos och dörrvakter skall de verkligen vara ihop? De är ju inte de smartaste i världen. Detta har ju Rosing och Fadde visat. Fadde hur smart var det att såga av den gren du satt på genom att "berätta hur det går till på krogen".
Hallå alla vet hur det väljs ut, de som får komma in. Men hoppas att han har det bra hemma hos mamma.

Den andra Rosing som heter Jenny Beltran är också en person som jag är trött på att höra. Tito hit och Tio dit. Jenny, han kommer ut om 3 år så då kan ni vara lyckliga igen och du det går ingen nöd på han. Så håll käften jag skiter i hur Tito mår. Det finns inga som har det så bra som fångarna i svenska fängelser.......

Jag kommer inte hänga upp mig på Rosing hela tiden, det kommer mer intressanta bloggar.  Om bland annat rättsystemet, kriminalitet, Angered

Pappor som inte lyssnar


En sak jag funderat på är alla ensamstående pappor som inte lyssnar på sina barn när de skall introducera in en ny "mamma". Många gånger kör föräldern över barnet och sätter sig själv i första led. Sen om den nya Mamman inte är kompatibel med barnet så är det en sak som kommer med tiden.
Är inte barnen värda att lyssna på ? Skall de behöva umgås med en person de inte går i hop med? 
Till slut är det barnen som blir lidande.

Kärleken är blind heter det ju men är den döv med? 
Många rusar in i ett förhållande förlovar sig utan att ens känna varandra och tvingar in barnen i detta. Senare när man lärt känna varandra så kanske man insåg att det gick väldigt fort där.
I ett nytt förhållande skall man stanna upp ta det lugnt lyssna på vad vänner och släkt har att säga 
för man är ju blind när man är kär. Oftast ser de personen ifråga i ett annat sken än den som är kär! 
Det var allt för nu 
// En Svensk i Angered


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0