Önskningar 2009

Hur skulle jag vilja att 2009 blir? För min egen del hoppas jag att jag får ha kvar mitt jobb och att alla runt omkring mig behåller hälsan. Sen om jag skulle få en större vinst så skulle inte jag gnälla. Fast  man får ju inte allt men jag kan nöja mig om någon av mina önskningar går in. Jag är inte den som gnäller!
Här kommer några personlig önskningar till släkt och vänner

Min Sambo/fästmö/flickvän: Jag hoppas att du fortsätter stå ut med mig och mina tokiga påhitt vissa av de är tröttsamma men till slut så är det bara vi som gäller jag älskar dig!

Mina Föräldrar: Jag hopppas att ni får ett lugnt och fridfullt år utan större överraskningar. Alla överraskningar behöver ju inte vara negativa=)

Mina systrar: Hoppas att hästar och barn är friska och att kanske MODO kanske orkar sig till slutspel i hockey där de åker ut mot FRÖLUNDA

MIn Bror: Jag hoppas innerligt att du vaknar upp och skiljer dig från denna skam till fru och börjar bry dig om dig själv och andra. Haggan klara sig alltid det är inte ditt problem. Utan henne och hennes bagage så kan du nog ordna till ditt liv.

Till min vän Christer ; Axevalla 2009 blir det röj + alla lördagar med Live sändningar SKÅL!!!!!

Till de jag inte nämt men ej glömt :  Hoppas 2009 blir vändningens år må hälsan  vara med er   Kanske vi syns under årets gång.

Detta blir 2008 sista blogg tills vi hörs igen  GÖTT  NYTT ÅR !!!!!!

//En SVENSK I ANGERED


Djurmisshandel/ Christine.S

Vissa borde inte ha djur över huvudtaget. Det finns folk som köper  djur och inte bryr sig om deras väl befinnade. Det är djurplågeri det är synd om hundar som sitter fast i element med en meters koppel att röra sig med. Dessutom i strypkoppel. Det är väl vanskötsel. Eller att ruska i nosen till hunden ylar av smärta. De hundarna kan komma till bättre hem och de gamla ägarna skall ha förbud att skaffa djur eller barn. Misshandlar man djur utan att blinka så kan man nog gör samma sak med sitt barn. 

Dessa människor har ett fel i sitt huvud de kan inte känna medkänsla  eller empati som det så fint heter. Och empati lösa människor skall inte ha med barn att göra. Christine.S är en sådan människa en kall och empatl lös männinska. Jag hoppas hon åker in där hon hör hemma. Där inga barn människor eller djur skadas. För dessa människor är farliga. Detta har Christine.S bevisat gång på gång. Jag är nästan helt hundra på att Christine.S har en psykisk störning typ borderline, Men jag är ju ingen läkare. Så vad vet jag men det jag sett av henne är att hon inte är helt frisk . Och sådan person borde inte vandra omkring på våra gator. De är psykvårdens problem inte vårat.

Christene.S = Christine Shurrer så inga missförstånd sker=)


Mellandagsrea

Fan vad jobbigt det är dessa dagar folk är ju som galna. Var ute i 2 timmar och är helt färdig. Det är fan kö in på parkeringar. Allt detta för att tjäna några hundra lappar. Är det värt det att förlora förståndet bara för att tjäna lite pengar? Varför använder folk inte internet? Vanligt folk som bara skall köpa bröd blir ju förbannade på alla idioter. Om man tar Elgiganten de har ju rea varje vecka. Jag gillar mediamakt som inte har mellandagsrea men det har inte alla fattat men nästa år så kommer alla förstått hur det ligger till. Vi åkte till Netonnet  där var det nästan inga folk helt underbart att var  där. men å andra sidan så är de duktigt slöa i kassorna där. Jag är ju iallafall glad att jag överlevt denna dagen med hela kroppen hel och galen blev jag inte heller. Bara små irriterad på folk som var i vägen.

En svensk i Angered

Israel

Måste tyvärr hålla med Janne"loffe" Carlsson i stjärnona på slottet. Att det är förmycket tjöt om förintelsen. Måste man bli påmind om förintelsen varje dag? Det var faktiskt inte bara judar som dog i förintelsen utan även kommunister,handikappade och zigenare. Men man hör bara om hur judarna led. Judarna fick ett eget land som de ockuperade. Nu tycker jag inte synd om judarna längre. Jag är jävligt trött på att israeler dödar palestiner. Så som nazisterna behandlade judarna så behandlar israel palestinerna. Utan att omvärlden reagerar. Hade någon ockuperat mitt land så hade jag beskämpat dess ockupanter med alla medel. Det känns som det aldrig kommer att bli fred i denna region. jag tror inte någon av sidorna kommer att ge de eftergifter som behövs.

//En svensk i Angered

Kommer aldrig be till Allah

Denna blogg blir en irriterad blogg. Muslimerna håller på att utrota alla svenska affärer i Angered senaste offret är våran köttaffär. Den har blivit en jävla halal köttaffär. En köttaffär utan fläskkött man kan ju förfan inte ens köpa pålägg där längre. Det finns snart ingenstans man kan köpa svensk mat i Angered. Vilket är förjävligt. Muslimerna tar för sig mer och mer. Mina farhågor är att inom några år  finns det små muslimska stater. Där varken polis eller myndigheter  vet vad som försegår. Det är jävligt illa. 
I mina ögon det finns faktiskt svenska som gillar Angered,Rosengård,Rinkeby. men blir tvingade att flytta pågrund av att man inte passar in i ett muslimskt samhälle. Jag kommer aldrig att vända mig till och be till mekka och jag kommer aldrig att vika mig för någon religion. Jag säger bara siste svensken tar med sig flaggan. 
Så har politikerna fått som de vill att invandrana skall ha egna samhällen.Som de slipper bry sig om. Men skall de skita i de svenskar som bor kvar. Vissa kommer ju inte härifrån. Tack för att jag blir en minoritet,  i mitt eget land jävla politiker.

// En svensk i Angered

Vanlig dag

Japp då var det lördag och inger röd dag. Sverige vann i JVM i hockey 3-1 mot Finland gött, det är faktiskt roligare att se småkronorna än de gamla trötta kronorna. 

Tänkte att jag skulle vinna idag på V75 får se hur det går men det slutar väl som vanligt. Man blir inte rik på spel  det blir bara staten. Staten vinner på våran dumhet att jaga rikedom, skulle vi mot förmodan blir rika så vinner staten i alla fall. Så varför jag rikedom? Kanske för att för en dag känna sig beskymmerslös och att allt ordnar sig. Den känslan är nog mäktig. Men pengar löser inte allt tyvärr så får man nog mer problem. Med "gamla goda vänner" som plötsligt kommer på hur bra kille du är osv. Nej med pengar kommer nya bekymmer. Så man får hoppas att man inte får för mycket pengar.

// En svensk i Angered


Annadag jul

Jaha då var julen inne på sin sista dag gött. Den tråkigaste dagen är dagen efter julafton dvs juldagen så jävla tråkig. På annandag jul börjar ju sporten igen och det gillar ju jag. Nu är det snart nytt år hoppas det blir bättre än 2008.
Tänkte att jag skulle fynda på mellandagrean tyvärr tänkte hela västsverige samma sak. Fy fan vad mycket folk det var ute. Sa de inte på nyheterna att svensken var fattiga. Ha det märktes inte, fast kanske många bara tittade på rean. Då blir jag arg om så är fallet. Jag fick iallafall köpt det jag skulle köpa. Det verkar som svenskar vaknar på två ord, jackpott och REA. För satan vad pengar hamnar i omlopp när dessa två ord syns. Jag hoppas att eran jul har varit lugn och stillsam så att ni orkar fira in det nya året

// En svensk i Angered

Föräldrar ta ert ansvar!

Varför hotas personal på fritidgårdar?  I Gunnared så stänger fritidsgårdar över jullovet pga av hot, våld  och skadegörelse. Så illa att polisen fått rycka ut. Varför kan inte ungdomar i invandrartäta områden sköta sig? Nu kommer de att driva omkring med fyrverkerier  och hitta på jävelskap. Varför säljer man raketer till ungar under 15år? Vår videoaffär står och säljer till ungar. Det hittas på så jävla mycket jävelskap med dessa raketer  de skjuts in i  trappuppgångar, efter djur och männinskor. Det är ju jävligt kul att framkalla skräck bland medmänniskor . Men flydde inte de flesta från skräck och terror så de borde veta vad de utsätter djur och människor för. Jag tycker att man skall börja sälja fyrverkerier dan innan nyårsafton. Så slipper man bli terroriserad av dessa jävla raketer när man går ut med sin hund eller går till affären.

Jag vill önska alla mina läsare en GOD JUL !

// En Svensk i Angered

Söndag

De sista programet av Halal -tv visas inte av SVT. Är det för upploppen i Rosengård?  De skulle inte visat något program av Halal-Tv. Jag tror att SVT har fått mycket klagomål sedan kravallerna startade. 

För allt började med en källarmoské. Jag tror att folket är trötta på muslimernas gnäll. Jag vet att jag är det i allafall. På TV8 går det intressanta program om islam,  ett program handlade om Jihad som jag skrev om för några dagar sedan. Den visade att de finns muslimer i England som lätt skullle kunna starta Jihad. Pga irak kriget och att de tycker att de är diskriminerade av  Engelska myndigheter. Är det ett mini jihad i Rosengård?
Undrar hur många försäkrings bedrägrier som sker i upploppens spår ? Jag skulle tro att det är nog en hel del. Säkert många Mercor och BMWar som brunnit . Det var nog en hel de som parkerade sina bilar just där upploppen ägde rum. I hopp om att mågra stenar skulle träffa bilen eller kaske skulle Afa tänd eld på den .

//En svensk i Angered

Varför?

Hur kan det vara lagligt att krossa en företagare utan att han är dömd?
 Åke Svanstedt har hela veckan smutskastats i media. Ingen vet om det är sanna anklagelser men det verka som alla utgår från det. Det spelar ingen roll vad anställda hos Svanstedt säger alla har ju redan dömt han. Folk i detta land är jävligt snabba på att dömma. Vi har faktiskt domstolar som dömmer det skall inte svenska folket göra. Allra helst de som inte vet något. Man vet ju om att  man kan manipulera vittnen. I USA är man inte dömd förrän man är fälld. Men det gäller inte i Sverige. 

Tyvärr gäller detta fenomen inte pedofiler de jävlarna skall skyddas från allmänheten. Ingen skall veta var pedofilerna bor. För det är synd om dessa människor. Men för helvete skydda barnen istället för de perversa jävlarna.

Jag hoppas att Svanstedt är oskyldig så alla får en funderare. Rykten/ skvaller kan förstöra liv tro mig jag vet. Det är saker man aldrig kommer ifrån.

INVÅNARE I ROSENGÅRD KROSSA AFA!!!

Nu har de som bor i Rosengård chansen att rätta upp sitt rykte. Gå man ur huse och krossa Afa visa att Rosengård inte tolererar att andra kommer in och bråkar i er stadsdel. Afa skiter i era lilla lokal ni förlorat. De är bara där för att bråka och förstöra andras egendomar. Jag tror inte Afa har någon agenda De vill bara slåss. Det bor 10000 i Rosengård och det finns 200 Aktivister så det hela kan vara över på max en havltimme. Afa kommer inte att ta på sig skulden när röken skingrats det kommer invandrar grupperna i Rosengård få. Men och andra sidan så har muslimer aldrig löst något fredligt, de har altid överreagerat. Om man hyr en lokal så äger man inte den, det gör den som man hyra av. Och vill inte hyresvärden ha kvar hyresgästerna så får man flytta så funkar det i en demokrati. Ockupera andra egendomar är inte acceptabelt. Sen får ni var hur jävla utanför samhället som helst. Här i Sverige har vi lagar och förordningar som man skall följa annnars kan ni åka hem till era hemländer. Anpassa er eller åk hem. Så kan de flyktingar som vill bli ett med vårat samhälle får chansen att bli accpterade.

//En svensk i Angered

Lögnen i Rosengård!

De är så förutsägbara. Ja jag pratar om muslimerna i Rosengård. Igår i programmet Debatt satt  den muslimska förening som hyrt källar lokalen. Och sa att alla partier Malmö utsätter muslimerna för diskriminering,och att polisen provocerade fram kravallerna genom att slå en tioårig pojke med batong. Ledaren för den muslimska föreningen tyckte att det var samhället som skulle ta om hand om deras barn. För det är många som kommer till Sverige som har problem och inte kan ta hand om sina barn. Vad fan varför kan inte invandrare ta omhand sin barn? Tror fan att de blir kriminella när de bara dumpar sina avkommor på svenska samhället. För de kan ju ingen svenska  och svenskarna är rasister det svenska samhället vill inte släppa in oss. jävla bullshit!
Vill man komma in i ett samhälle så får man lära sig det landets kultur, lagar och göra allt för att passa in framför allt lära sig språket, och skaffa sig ett jobb.
De invandrana respekterar jag  inte de som bara gnäller.
Jag tror inte ett skit på den muslimska föreningen  de såg ut som terroister allihopa!
Jag måste tycka att polisen gör ett bra jobb som inte besvarar deras stenar med kulor för man vill ju inte ha ett nytt gaza.

Vad va det jag sa!

I dag Torsdag när jag satte på tvn så möttes jag av  kravaller i Rosengård. Jag visste det!  20 st anhållna där ibland Tyska och Danska Afa aktivister. För där det är bråk med Polis inblandat så finns AFA på plats. Kanske det hade varit fredligt så länge de muslimska ungdomarna varit själv . Men istället skulle Afa packet uppvigla i Rosengård. Det kommer att ta veckor innan upploppen lagt sig. Upplopp i dessa områden brukar sprida sig från gård till gård, och bara bli värre. Det vi sett är bara början på upploppen hoppas inte polisen backar. Nu kommer vi får se hur frustrerade invandrare  går  bärsärk .  Sverige är så dåligt  och polisen är dum. kommer vi få höra. Jag har hört det miljontals gånger innan.
Jag undrar  varför är den källarlokalen så viktig?
Det blir nog många bloggar om detta ämne framöver.

En Svensk i Angered


5år

I dag är det fem år sedan min bror gick bort. Tänka sig fem år, tiden har gått fort. November, December är inga månader jag gillar, de är jobbiga och tuffa. Många tankar kommer tillbaka. Det är två tider på året som man saknar han extra. Den ena är 1 april,  havöringspremiären. Vi sökte denna fisk i två år innan vi fick en.  Sedan var vi ute varje premiär och fiskade havsöring. Jag försöker hålla denna tradition vid liv men det är tufft att åka ut till de ställen där vi fiskade tillsammans. När jag är på det stället där jag brukar sitta kan jag ibland föreställa mig att han står där och kastar. Jag har inte fått en enda havsöring sedan han gick bort. Men ändå är jag ute och fiskar själv på havsöringspremiären. För jag vill inte bryta en tradition. Att bara få sitta där och fundera över saker och ting gör saker och ting lättare.
Den andra tiden på året då han finns med i tankarna är midsommar. Midsommar var hans högtid tror jag. Åka iväg och campa var en höjdare. En midsommar utan min brors jävlelskap är ingen midsommar. Alltid när man skulle dra iväg i en karavan så sinkade han oss. Han hade inte packat så man fick sitta och vänta på han,  sedan fick man köra som en dåre för att komma ikapp de andra.
Det finns så många minnen bra och dåliga. Nu får man fixa nya minnen själv det hade varit kul om du varit kvar. Fisket hade blivit av mer då. Och midsommar hade blivit minnen. Det känns som alla dagar bara rinner igenom. Men jag vet att du har det bra nu.
RIP Micke  saknaden är lika stor nu som innan.

// Björn

Usla program

Varför skall stureplanspacket få egna program? Jag pratar om Gynning, Blondinbella, och den satans Rosing. Är jävligt trött på att de syns överallt. Kan man inte släppa ut Tommy Zetreus så han kan skjuta lite på stureplan. För det behövs skjutas av . Jag skiter i deras patetiska liv. Tommy Zetreus var för övrigt den man som sköt ner tio personer utanför sturekompaniet. Nåja skall inte gnälla på de jävlarna mer i dag.
Undra hur länge det kommer vara lungt i Rosengård. Efter att polisen avlägsnat en bunke muslimer ur deras källar moské. Än så länge är det lungt ,muslimerna tältar utanför moskén och polisen vaktar ingången. Men jag tror att snart exploderar det. Jag skulle tro att framåt helgen så är det inte så fredligt längre. Men vi får se skall inte måla fan på väggen, jag har svårt att tro att helt plötsligt så har de blivit civilserade.

//En svensk i Angered

Pedofiler/ våldtäktsmän

Det är ett jävla liv om en sajt som publiserar domar på dömda sexbrottslingar. På den sajten kan man läsa var de bor och vad de blev dömda för. Den sajten låg etta på bloggtoppen innan den togs bort. Om jag hade haft barn så skulle ja vilja veta om det finns några sexdömda brottslingar i närheten. Pedofiler är ofta återfallsförbrytare och samhället borde få veta var de finns. I Usa kan man på nätet kolla var pedofiler bor. Så varför inte här i Sverige. Vaför skall dessa människor få rätt att röra sig obehindrat i samhället? Nej jag tycker att alla skall ha koll på de asen  så man tillsammas kan förhindra brott. Innan det händer. De har förbrukat sin chans att röra sig obehindrat i samhället.
På ett fängelse här i Göteborg fick fångarna besök av lucia på lucia. På detta fängelset sitter Sveriges sexbrottslingar dvs pedofiler och våldtaktsmän. Dessa fick besök av unga tjejer som var lucia, vad fan är det?  Ungdomar under 18 skall fan inte vara lucior för detta pack. Det skall fan inte överhuvud taget ha några besök av lucior. De skall ha tråkigt 24 timmar om dygnet  365 dagar om året. Det skall inte ha en enda dag av glädje de asen. Men det är ju vad jag tycker.

// En svensk i Angered

Tack bandit

Jag vill tacka rockradio kanalen Rockbandit för att ni finns i Göteborg. Nu slipper man alla julsånger och den jävla idolvinnaren. Jag hatar idol. Ett sådant skit program, framtaget för kvinnor. Undra hur det går för slampan Rosing? Undrar hur många som anmält sin bäste vän till det programmet. Fan vad arg jag hade blivit. Kanske har de som i idol att de kommer och kidnappar folk till audision.  Nej fy fan vilka hemska tankar. Jag tycker att de skulle krydda programmet med några outsiders, typ Hagamannen, Thomas Qvick, Lasermannen, kanske kan zigenarna från haparanda vara med. he he he .
 Det hade varit ett program i min smak då hade jag gladligen kollat på Linda Rosing.
Tänk på vad barn till egoistiska föräldrar måste lida. Det är synd om de fast priset får föräldrana betala när barnen blir så stora att de kan tänka själva. För känslor kan barn ta in redan när de är små. Det är bara det att inte kan omsätta de i ord.  Det är många som har problem med att hantera känslor och vissa kan inte känna känslor dessa personer är egoistiska  när de skaffar barn.  Eller?
Christine.S är en sådan person som inte kan känna känslor eller förstå att andra har de. På en person skulle man plocka bort livmoden. Det  skulle hjälpa oss i framtiden.
Christine S = Christine Shurrer   så inga missförstånd sker =) 

//En svensk i Angered

En bra början på helgen

Gött !
Idag kom domen mot zigenarfamijen i Haparanda  bröderna fick 8 år fängelse systrana fick 8 månder för skyddande av brottsling.  Tyvärr så kommer det ut i samhället igen, dessvärre inte som bättre människor. Det finns folk som är jävligt långsynta jag tror att dessa är en av de. Skulle inte vilja bo kvar när de kommer ut. För då kommer terrorn fortsätta tills  de åker in igen. Det var ju ett jävla liv att de va diskriminerade. Så de kommer nog stämma staten. Men alla har ju tassat på tå i Happaranda för  de svinen så är det några som skall bli stämda så är det zigenarfamijen. Som terroiserat en hel by i 24 år det är jävligt många dagar. Det är en skam att kommunen inte gjort någonting bara för att de var rädda att bli stämda. Fegt fegt. Kommunen hade kunnat hindrat så mycket lidande för så många.

// En Svensk i Angered


Djurrätts aktivister

DBF  Djurens befrielse front  är en bunke nötter. De  håller på och försöker utrota alla pälshandlare. Det är ett steg på vägen säger de. Deras stora plan är att göra alla till veganer. Lycka till era jävla nötter. Jag kommer aldrig att sluta ät kött. Inte ens om jag skulle dö av det för kött är så jävla gött.  
En anna sak som är trevlig är alla djurhudar man kan bära skinn och pälsar. Jag bär ju inte pälsar men det gör ju kvinnor. Kvinnor skall ha det dom vill ha. Vill min kvinna bära mink så skall hon bära mink, eller räv . Vi har ju burit djurhudar sedan vi skapades. Ingen snevriden liten kommunist jävel skall komma och diktera vad jag skall äta eller ha på mig. Ta och skaffa er ett jobb era hippies och sluta och dröm för eran dröm kommer aldrig slå igenom. Vi är månnga som älskar kött ni är några få så vem tror ni vinner? inte ni i alla fall!

//En svensk i Angered

Tito

Är strålande glad läste att lille Tito inte fick överklaga sin dom till HD.  Ha ha där kan han sitta i två år till. Gött fast nu kommer hans lilla fru vara i varje tidning och beklaga sig. Buhu Tito dit Tito hit. Vad fan gnäller de för han har det bra i fängelset. Och vi har de bra på utsidan. Förutom Jenny Beltrans gnäll. Jenny han kommer ju få permissioner varannan vecka. Vad fan är det ?  Permissioner  har man blivit dömd så skall man inte ha tillgång till samhället. Man skall fan inte kunna fira jul hemma, eller gå och shoppa på stan. Man skall sitt i sin cell och vänta tills den dagen man släpps ut. Man skall överhuvudtaget inte ha kontakt med omvärlden. Men i Sverige så skall vi dalta med brottslingar. De skall ju inte vara djur när de kommer ut. Jag tycker att kriminella skall känna att de förlorat något när de kommer ut. 

En svensk i Angered 


Hemma och är sjuk

Fan vad tråkigt det är att gå hemma.  Gick upp vid tio och är redan uttråkad. 45 min har gått. Kommer att njuta av den tid jag har ett jobb att gå till. För sen blir det hund år. Jag var arbetslös i 3 år innan detta jobbet. Så jag vet vad man gör som arbetslös. Man blir väldigt innsatt i diverse såpor som Days of our live  och Hem till gården. Sådana såpor är som fetma för kroppen man blir helt avtrubbad. Det finns inget slut på dom, de fortsätter i all evighet. Ush ryser bara jag tänker på att folk följer dessa slaviskt. Tur att man har en hund som behöver gå ut i bland. Nej nu får jag ta mig i kragen och se till att bli frisk så jag kan gå och jobba. Trycka i mig C-vitaminer och vitlök.

//En Svensk i Angered


Jihad

Sitter och kollar på på ett program om Jihad. Vet ni att terroister använder Windows media maker när de gör sina terrorfilmer. Så USA är bra att ha ibland. Ha ha ha. Vad vet vi om de muslimer som kommer till Sverige? Jag säger inte att alla muslimer håller på med jihad men att säga att inga gör det är bara löjligt. Har vi koll på vad som händer i våra förorter? I Tyskland finns förorter där ingen vet vad som försegår. Skall det bli samma här i Sverige? Jag är emot att det byggs moskeér i Sverge. De som finns räcker gott och väl. Men tydligen skall det finnas en moskeè i varje stadsdel i Göteborg. Jag är emot all religsös fanatism. Inget som har med religion är bra. Varför skall jag drabbas av något jag inte tror på.

//En Svensk i Angered

Postkodlotteriet

Nu får de ge sig!
Sekten postkodlotteriet . Man får minst två brev i veckan från dom. Ett till mig och ett till min sambo. Så jävla onödigt att skicka så många brev till mig. Hade ja velat vara med i denna skit så hade jag nog anmält mig på deras hemsida. Nu i dessa miljötider skall man väl spara på papper." Nu kan du och dina grannar vinna miljoner"  Frågan är om jag vill att mina grannar skall vinna miljoner. Behöver  talibanerna mer pengar? Hade jag fått en miljon så hade jag lämnat detta blivande ghetto. Här kan man snart inte bo kvar som svensk.

//En Svensk i Angered

Insjuknar i förskylning

Håller tydligen på att få en förskylning. Japp det känns så. Hoppas man inte blir allt för dålig, hatar att vara sjuk  på dagarna finns ju inget på tv att se. Allt är ju kvinno program. tydligen så är alla arbetlösa kvinnor. Eftersom det bara är en massa såpor på dagarna. Jag brukar bli trött på att vara hemme efter 1 dag. Fattar inte folk som kan stanna hemma extradagar. Det är svin tråkigt att vara sjuk.
Men det är ju länge sedan jag var sjuk.  Så jag får tacka min kära sambo för att hon hostat rakt ut i luften och inte hållt sig undan från mig

//En svensk i Angered

Nya tider

Jag köper aldrig ekovaror  medvetet. Ekovaror är ju mycket dyrare. Om det är så bra för miljön varför är det mycket dyrare?  De sista 2 åren har det blivit ett jävla liv om miljön/ ekologiska varor. Att det skall vara så bra för miljön att äta ekologiskt. Jag har hellre kul får de kronor jag sparar när jag inte köper ekologiskt . Om man tänker efter så är det en massa kronor. det har inte med att jag inte bryr mig om miljön. Men tycker inte det är värt att lägga några mer kronor på mat. som smakar samma som oekologiskt. Jag är född på 70 talet jag är uppfödd på tillsatser. min kropp behöver alla tillsatser den kan få. Det är samma med nyttig mat min mage klarar inte av fibrer, och annat tjafs. Skulle Anna Skipper komma hem till mig så skulle hon åka ut med huvudet före. Folk blir tjocka för att de inte motionerar och äter rätt. Om man kollar på Skipper så är hon inte den smalas i världen. hon ser faktiskt ganska sliten ut. Jag hatar alla jävla bantar program, och uppfostrings program. Vaför kan inte föräldrar ta om hand om sina ungar. Tv blir mer och mer gjord för kvinnor . vilka program har vi män?

Vi har:
Sporten
Rapport
Äntligen hemma
Plus enstaka motor program
Efterlyst

Kvinnor har
1miljon såpor
Nyhets morgon Söndag
Äntligen hemma
Idol
Stjärnor på is
Du är vad du äter
Mannen som snackar med hundar/andar och dyligt
Sanningens ögonblick
Efter Tio med Malou
Osv osv  orkar inte dra allt . Så snart har könsrollerna ändrats. Snart är det vi män som städar, diskar, lagar mat uppfostrar ungar medan kvinnorna ligger i soffan och kollar på tv. Många män kommer att gå in i väggen. Var det inte femininsmens tanke att livet skulle bli mer jämlikt. Så män på med arbetarhandskarna här skall jobbas!

// En svensk i Angered


Fullt att vara udda

Varför är det fult att sticka ut i sverige?  Varför får man inte ha ett eget sätt?
Ta  den killen som ville bli lucia på sina skola . Han blev demokratiskt framröstad av de andra eleverna men då gick rektorn in och sa " inga killar kan vara lucia"  Vad är det? Eleverna tyckte att det var en bra idè att ha en kill lucia det är ju så dagens värld är. Det skall inte finnas några könsroller.
Jag vet ju inte om killen ville bli lucia bara för att jävlas eller om han verkligen vill vara lucia. Jag har jämt ifrågasatt lärare. Skall de undervisa så skall de vara pålästa. Inte pracka på oss en massa fakta som är fel. Men många lärare klarar inte av att ta en diskution och istället så straffas eleven.
Men de elever som snällt följer vad läraren säger belönas. Skall man straffas för att man går en egen väg? Nej vi skall alla ha en egen väg attt följa. Annars är vi inte bättre än fåren i hagen. Jag är ingen ledare men jag är ingen följare heller. Jag är en av de som ni står och pekar på och säger " han är inte frisk" . Men det skiter jag i för jag sover gott när jag somnar.

// En svensk i Angered

Salem Demonstrationerna

Idag är det demonstrationer i Salem. Polisen har nog händerna fulla idag för att hålla isär höger och vänster aktivister. Sen ikväll så kommer Diverse Vänster anhängare klaga i tv hur polisen behandlade dom. Jag tycker att polisen skall få göra så mycket mer. Är man maskerad och avänder tillhyggen så skall man har riktigt med stryk. AFA är inte där för att demonstrera fredligt. nej de är där för att slåss både med nazister och polisen. Jag tror nog att det idag delas ut några extra slag av polisen, jag säger slå från mig med. Vad är det för skillnad mellan AFA och hulliganer  båda gillar att slåss men Afa har tillstånd att göra det lagligt. 

Jag tycker att man kan låta huliganerna slåss om de vill med varandra men på en öde plats. Sen skall de inte ha tillgång till sjukvård. eller rättslig hjälp eftersom det sker på en inhängnad plats. Om man slåss utanför platsen så skall man i fängelse. Då får alla som de vill. Vi slipper drabbas av våldet och huliganerna får banka skiten ur varandra hur mycket de vill. Det finns nog många bönder som skulle vilja hyra ut någon åkerplätt där huliganerna kan hålla till.

//En svensk i Angered


Christine

Christine Shurrer,  ni vet Arboga barnens mördare måste ha ett mentalt handikapp.  Helt obeskymrad över det brott hon begått. Där sitter hon och skrattar  och ler. Den människan går inte rehablitera in i samhället igen. Hon borde sitta bakom lås och bom resten av sitt liv. Hennes sätt påminner om en person som finns i min närhet. Samma kalla synsätt på saker och ting. 

Sådana person skall inte finnas i samhället. De skall ha livslång vård. Detta är personer som verkar trevliga men är kalla hänsynslösa mäniskor.Tänk om hon blir någons styvmamma, den ungen blir ju märkt för livet. 
Men som ensamstående pappa finns det många fällor att ramla i. Det finns många psykiskt sjuka männinskor där ute tro mig jag vet.  


Årets julklapp

Året julkapp  upplevelse kunnde inte passat bättre in på 10 000 tals som varlslats från sina jobb. Sverige som gått bra i 15 år gjorde plötsligt en tvärnit, och ekonomin sjönk. Nu börjar man avskedandet, många undrar vad hände . Alla undrar vad som kommer ske i framtiden?  
Så där har ni julklappen en upplevelse många inte varit i på många år. Många har tagit sina jobb förgivet "volvo kommer alltid att sälja". Nu är de dagarna över. Små orter som varit beroende av Volvo kommer att drabbas hårt. typ Skövde Olofström. i dessa städer ligger ju också diverse underleverantörer  kopplade till Volvo. Oron är nu stor i dessa städer där arbetslösheten redan var stor. Många köpte hus när de fick jobb på Volvo. Nu står de där med skulder på ett hus ingen vill köpa. Och har ingen framtidstro. I storstäderna har man en annan chans att få jobb. Men på de små orterna så måste det finnas någon kreativ . Och folk som vågar satsa . Men det är inte lätt att satsa när ingen tror på en. De på arbetsförmedlingen gör gärna så lite som möjligt. Det är tyvärr en jargong de statilgt anställda har.  
Det finns förmycket oengagerat folk i Sverige. Det går inte att sitta och vänta på att politiker skall lösa era problem de får ni lösa själva. För en politiker har inte samma vardag. De behöver aldrig gå på A-kassa . eller oroa sig för att pengarna inte skall räcka till. Kort sagt politikerna skiter i dig du är bara en siffra i en kolumn.

// En svensk i Angered

Julfesten avklarad

Ja nu var jufesten avklarad. Utan större incidenter. Största incidenten vad när jag ledde mitt lag till seger i en tävlling och första priset var ett uppträdande. Det var kul att vinna men priset kunde man skitit i. Tydligen så straffades vi för att några fd vinnare inte varit ödmjuka när de vunnit. Men det var en bra och lyckad julfest. Det ända som saknades var julmaten fast å andra sidan får man sin dos av den maten längre fram i december. I stället var det Fransk buffé utan sniglar och grodlår.


Julfest

Idag skall jag på julfest med franskt tema. Hoppas det inte är sniglar och rödvin som bjuds. Men det blir nog en trevlig tillställning. 

Det finns en kommun som inte tar emot en enda flykting. I debatt igår så kallade programledaren kommunen  "det vita reservatet" .  Jag skulle vilja bo i det vita reservatet. synd att det ligger i Skåne. Det är bara att lyfta på hatten till politikerna i den kommunen som lyssnar på vad sina väljare vill. Fast i debatt så ville folk att Reinfelt skulle ta tag i sina M-politiker i den kommunen . Varför skall vi då rösta i kommunvalet . 
När de i Stockholm ändå skall köra över kommunens invånare? Jag tycker att varje kommun skall folkomrösta om man skall ta emot flyktingar. De som säger nej skall slippa. För det finns de som säger ja. Det är inte bara vi svenskar som tycker att det bor för mycket flyktingar på vissa ställen. 

//En svensk i Angered

Frölunda bitchslapar Modo!!!!

Tack Modo för att ni förstörde min Torsdags kväll. Här bänkar men sig framför Tvn för att se en jämn och bra match men vad händer? 1-0 2-0 3-0 4-0  oj vad spännande. 4-1 nu kanske Modo bjuder upp men 10 sek senare 5-1 och bud på fler. Nej håller inte på Modo  jag håller på Frölunda. Men gillar när matcher är täta och spännande. Denna match är inte det . Modo uppträder som Frölundas "bitchar" . och nu ropar publiken att Modo är ett Hockey bockey . modo orkar inte ens gnälla på domaren som de alltid gör.

Läste i Aftonbladet om Andreas Jämtin i LHC  att han har kommit tillbaka till elitserien. Atonbladet skrev att han var en tuffing en badboy . " elitseriens sean Avery" ha ha ha  Jämtin / Avery. Jämtin är ingen Avery. Jämtin är en mes som bjäbbar men står sällan för sina ord. Det är sant att många ogillar Jämtin men det är bara för att han inte står upp när det kommer till kritan. Han har sveriges kortaste NHL karriär för fan han platsade inte ens i farmarlaget.  I staterna gillar man inte crybabies som Jämtin är. Jämtin är ett skämt en parodi på Sean Avery . hade jag varit Avery hade jag stämt aftonbladet .

Medtrafikanter

Idag på väg hem från jobbbet blev jag nästan prejad av en läkare, dvs en taxichaufför. Varför använder inte idioten backspeglarna ? eller lägger sig i rätt fil från början? Hörudu Mustafa det finns inte bara en bil på vägen om du lyfter blicken från din jävla GPS så skall du nog se att du inte är själv. Kanske pluggade han svenska eller till läkare vad vet jag för på vägen tittade han dock inte.

Poliser som inte har utryckning skall väl hålla hastigheterna? Vem bötfaller poliser som inte håller hagstigheten?
De Poliserna körde 80 km/h på 50 sträcka. Det är tillräckligt för att bli av med körkortet. Går man vidare så händer det inget . På den sträckan brukar polisen plocka många. Det måste vara gött att vara polis i yttre tjänst glida omkring och skita i allt vad skyltar heter. Poliser är bra på att jävlas med medtrafikanter för det vet att ingen kör om . Det är ofta de ligger 5 - 10 km/h för sakta och alla ligger efter på ett jävla led 500 m efter Polisen. Är det 90 så skall man köra 90 inte 70 bara för att polisen gör det.

// en svensk i Angered


Var är era kulor??

Är så jävla trött på män som träffar brudar byter åskikt  bara för att slippa konflikter. De blir förhållandets "bitchar" och måste jämt vika ner sig för att den andra hälften inte skall börja gny. 

Jag kan inte tänka mig att ha ett förhållande där man inte får ha en egen åskikt. Det låter inte jämligt i mina öron. Men mannen får skylla sig själv när man inte är ärlig i början.

I börja på ett förhållande så bestämms ven som är man och vem som är kvinna. Det kan tyckas gulligt i början att ge sig i en diskussion. Man skall aldrig ge sig lätt i ett gnabb. Man skall stå för sin åsikt kan hon/han inte köpa argumenten så får man börja om: 

Många kvinnor tjurar till sig en vinst och ger man sig då så blir man förhållandets bitch. För varenda gång hon inte får som hon vill så kommer hon tjura . Sen är det ingen idé att en försöka diskutera. För du vet ju ändå hur det slutar.  Genom att diskutera och gemensamt komma fram till en lösning så blir förhållande mer jämligt. Så i ett nytt förhållande  killar / tjejer ta fajten och argumentera  så håller era förhållande längre. Ingen vinner om man vinner med fusk.


// En svensk i Angered


Polisen

Läste igår om polisen som vägrade rycka ut när en 65 årig psyksjuk man förskansat sig i ett hus. Han hade tillgång till skarpladdat vapen och 13 kg dynamit. Enligt polisen så var det psykvården som skulle handha ärendet. Hallå eller? Vad fan skall polisen handha igentligen? Slår vad om att de jagade cyklister utan lyse. Eller så hade de kafferast. Man får ha tur om polisen orkar lyfta röven för att lyfta luren. Helst skall man åka till polisstationen sätta sig vid en dator och skriva sin egen anmälan.

Undra hur COPS hade gjort sig på svenska?  En fet polis i en saab bil åker omkring på stan för att leta efter någon att bötfälla. Eh nej det är nog inget intressant program. För vem vill se en massa folk få böter för att de gått mot rödgubbe. Eller att de väcker en gammal alkis som sover på en bänk.

Polisen fick skit i söndags i Lund. Vilka var de som gnällde ? Jo vänster aktivisterna. De sa att polisen provocerat dom. De svarar med  att kasta gatustenar, och cyklar. Detta är samma folk som släpper ut minkar och hävdar djurens rätt. Men vad är polishundar/ hästar? Dessa djur överröstes med stenar . I sådana tillfällen finns det inget som heter övervåld era fega jävlar.  Kastar man sten så får man skylla sig själv. Då skall man ha några extra batongslag.

// En svensk i Angered


Jävla Gudrun

Idag när jag kom hem så hade jag häcken full. Det var en hög med disk i köket. Det tog ett tag att diska upp . Sen skulle jag gå ut med hunden. När jag varit ute med hunden fick jag börja med maten. För annars blir det ett jävla tjöt om "när skall vi äta" 
Så nu har jag en stund över att skriva.
Linda Rosing skall ju få ett nytt program om sig själv.jag tror att det heter Slampa letar karl. Vad är meningen med det programmet? Har hon redan pippat  sig igenom stureplan? Jag är jävligt trött på Rosing, och Fadde.
Linda tjänar pengar på att vara helt jävla urblåst.
Ju dummare man är ju mer får man vara med i media skall man uppmuntra till dumhet?
Det finns människor som avdyrkar Rosing  hur tänker de?
Vi kommer aldrig bli av med Rosing , eller Fadde, eller någon annan av de pantade kändisarna.
Undrar när nästa skottlosning sker på stureplan?

// En svensk i Angered

Vissa är ...

Vissa är lättlurade jävlar, går på samma sak om och om igen. Hur kan det var att man inte ser vad som håller på att ske fast man varit i samma situation  för 10 månder sedan. Det misstaget kostade 6 månader i fängelse. Fast vill man inte se verkligheten så vill man inte. hur kan man blunda när man har barn?  i mitt huvud går det inte ihop men och andra sidan har jag inte blivit hjärntvättad av ett fd sektmedlem.
 
Hur ser din framtid ut?
jag tror att 1- 2 år i fängelse 200 000 - 300 000 i skadestånd  arbetslös och helt ensam. resten kan du ju räkna ut själv.

Varför ?
För att du envisas att hålla fast i något som aldrig skulle skett från början. Man måste ta i tu med sina personliga problem innan man hjälper andra, och vissa falla kan man inte hjälpa det är psykvården problem.

Så vad vill jag ha sagt
öppna dina ögon  se dig omkring innan det är försent kanske det redan är försent . men du kan ju försöka.
lyssna på dig  själv  du låter i inte som du. Den  enda som kan ändra din framtid är du ingen annan.

Idioter!

Vem granskar oss. Där var det en ban vetrinär,  som sa att det finns hästar som sprang lopp med lugnblödning, och magsår. Denne vetrinär skall vara en kunnig person han är dock anställ av staten. Men så som han svamlade så visade det hur okunnig han är. Det fattar ju en vanlig människa att en häst springer inte med magsår och lungblödning. Redan där var repotaget ett fiasko. Sen hänger man ut Åke Svanstedt med att han använder så kallade "grisfösare" Det slänger man ut utan några som helst bevis.
Denna person som gjort detta program måste ha personliga motiv mot Åke. Henns vittne Som var "fd anställd " vittnade med förställd röst. Vem fan var det?
Dessa program vinklar saken som de själva vill och vi svenskar är så jävla lättlurade.

Efter programmet fick man chatta om sina åsikter. Där var det rena påhopp på Åke Svanstedt  han var ett svin ett as osv  .
De mest upprörda var kvinnor som var helt förfärade hur det gick till i travsporten.. Ändå duger det att spela så fort det står jackpot. Nej håll er till Bingolotto era gnälliga kärringar!  Ge fan i mitt trav era okunniga männinskor

// En svensk i Angered

RSS 2.0