Vilket öla-väder!!!!!!!

Torsdag och det är helg igen med strålande väder helt jävla underbart. Själv skall man masa sig till Åby och kolla på kvalen till kungapokalen. Det blir kul och se hur många hästar Ludde får med. Hoppas han får med några, för storloppen är ingenting utan att han är med. Han sätter liksom färg på loppen det händer alltid något. Men att han skall rå på Hultmans/Kihlströms armada är väl lite långsökt men Ludde kommer ialllafall prova.

Men vilket väder det är det är helt maka löst, hur gött som helst, skulle gissa att det är trångt på ute serveringarna kring avenyn nu. Det är jävligt gött att sitta på en ute servering och ta en kall och titta på folket som går förbi. Men det får jag ta någon annan gång för jag skall till Mölndal och kolla på trav. Christer skall också med och denna gången skall vi se loppen! Så ingen sprit idag bara öl några öl ha ha ha.. Fan systemet är ju inte öppet i morgon så man kanske skulle ta sig dig och fylla på förrådet så att det inte tar slut i det fina vädret. Sol värma = kall öl på balkongen.

Jag hade tänkt att skriva en negativ blogg men det går liksom inte när vädret är som det är och problemen i Rosengård finns ju kvar. Skulle bli förvånad om det plötsligt skulle bli lugnt där. Det skulle alla bli.

Nä nu skall jag gå och diska! Så kärringen inte får sig ett frispel då är ju helgen förstörd =/


// Ensvensk i Angered


Lite arg men det märker ni väl!!!!!

Den jävla sekten postkodlotteriet är igång igen, fick 20kg reklam till mig i dag. Vad fan håller de på med? Vet de inte vad miljötänk innebär? Hålla på att tackrasera vanliga människor är vansinne. Med deras jävla reklamutskick. Men Alla jävla svenskar måste vara med denna jävla idiot sekt. Men inte jag eller min sambo. Visst det hade varit gött att bli miljonär men sanningen är att man blir inte det på detta bluffspel. Det är bara feta kärringar som köper dessa lotter. Kärringar med påhittade sjukdomar eller fd hemmafruar. Sådana kärringar utan pengar eller framtidsutsikter . Bittra jävla kärringar som tycker fjanten Rikard är snygg.

Vi vanligt folk som har ett liv som inte tycker att Rikard borde vara i TV, tycker inte om att får Reklam i brevlådan med hans fula jävla nylle. I tre år har jag fått denna skit i min brevlåda börjar bli trött på detta. Tänk på den jävla miljön för i helvete och sluta skicka ut sådan skit till mig. På nätet kan man blocka Spam men hur fan gör man för att stoppa den satans reklamen från postkodlotteriet? Jag blir så jävla förbannade så sådant jävla skit beteende mot skötsamma medborgare. Jehovas kan man ju bara stänga dörren efter ett par väl valda ord så kommer de inte tillbaka . Men den här sekten är helt makalös jag tror att idioten Rikard ligger bakom allt jävla svin!

// En Svensk i Angered


Vårkänslor

Måndag och det är inte svårt att köra till jobbet , när man hör fåglarnas kvitter och träden börjar får gröna blad. Man behöver inga tung vinter kläder på sig ,våren är underbar när den är så här. Fast nu börja fiskmåsejävlarna skaffa sina gapiga jävla ungar och det är inte lika trevligt. Jag hatar deras läte.

Grann tanten är helt borta i huvudet nu anklagar hon mig för att öppna hennes brevlåda och snott hennes reklamblad från hyresgästföreningen. Nu får hon ta och kamma sig Det är ingen annan än hon son kan öppna hennes jävla brevlåda. Men som sagt så är alla får inte hemma i hagen på denna människa. Det blir tyvärr så när man blir gammal. Helgen på Axevalla börjar arta sig stugan är full nu och det blir nog en röjarhelg. Den helgen kommer det att bloggas flitigt med bilder och text. Hoppas ingen skandal händer. I så fall får ni reda på det på denna blogg. Det är ju i våran stuga det händer där är röjet. Syrran har också stuga men de brukar inte hålla hela sträckan ut. De är lite veka på lördagen brukar de lämna in tidigt medan vi ungdomar partajar hela natten lång. Oj vilken helg det kommer att bli!!!


Fredag gött väder

Nu är det helg och vädret är hur bra som helst. 17-18 grader och stålande sol. Kanske blir det årets första öl på balkongen idag. Det blir inte många öl för jag skall upp tidigt och fiska i morgon, man får passa på innan näbbgäddan kommer. Hoppas vatten temperaturen har stigit i havet så det blir lite fart på havsöringarna. Jag måste prova min nya rulle som jag köpte i veckan. Den var riktigt dyr så den är nog bra. Senare på dagen tar jag nog och kör förbi några bilhandlare för att kolla in vad som finns på marknaden. Sen på kvällen blir det trav, öl och hockey med flickvännen. Fast det slutar väl att jag tittar själv på hockeyn. Kanske slänger man något på grillen med för första gången i år . Fan vilken fin lördag det kommer att bli. Inte alls som förra veckans misslyckade skit lördag.

En till som har något att fira är Sandra som tog sitt körkort i veckan GRATTIS!!!
Nej nu jävlar skall jag sätta mig på balkongen och kolla på alla luffare som går förbi, och ta mig en kall öl för det är ju fredag idag ,helgen har precis startat. Och än så länge ser det ut att bli en kanonhelg.


IPRED

Jag deltog inte i debatten om IPRED lagen för jag tyckte inte att de gjorde någonting att de stängde ner piratebay. Men nu i efterhand så är IPRED ingen bra lag. Den känns inte genomtänkt alls av de som tog fram lagen. Jag tror inte de tänkte på konsekvenserna efter att lagen gick igenom. Vad händer om alla skaffa dolda IP adresser ?

Jag tror att lagen kommer hjälpa pedofiler att komma över ny teknik att dela barnporr på. Undrar om författar jävlarna och Gessle har tänkt på det? Jag lyssnar inte på Gessle eller läser böcker. Men att stödja Mörka krafter genom att tvinga fildelare gå under jorden är riktigt fel. Genom att ge civila rätten att sköta polisen jobb är också fel. Det är polisen jobb att jaga kriminella vare sig om det är i verkligheten eller på nätet.

Sverige är på väg mot ett där vanliga människor inte får bestämma själva vad de vill titta på nätet. Skall Staten censurera allt?

Och skall staten gå i amerikanska film och musik industrins ärenden? Har Sverige ingenting att sätta emot. Vad fick Sverige i utbyte för IPRED lagen av amerikanerna? Hon svenskan som satt i fängelse för ett polis mord?

Sålde Reifeldt ut 8 miljoner invånare för en dömd polis mördare?

Det är inte logiskt att göra 8 miljoner till kriminella för att få hem en polismördare. Reinfeltd svek hela svenska folket när han förhandlade fram detta. en skandal. Svensken inkreditet är borta Alla är vi kriminella. Tack Reinfeldt för att du sålde ut svensken. Men hämden är här Piratpatrtiet skall till EU så alla som läser detta hämnas genom att rösta in Piratpartiet till EU. Där kan de stoppa att detta hände i fler länder som har hänt i Sverige.

Gå in på WWW.piratpartiet.se och bli medlem och visa ditt missnöje mot den diktatur Sverige håller på att bli . Visa Rienfeltd att det är vi svenska folket som har makten inte några fega jävlar i riksdagen

www.piratpartiet.se


Mässa

Ja då har man varit på Handikapp mässa i två dager i rad. Illa för det är inte så himla intressant men har man klantat sig så har man. På den är mässa vallfärdar invalider från hela Sverige, så ni kan tro att de är ont om handikapp parkeringar. På mässan tar invaliderna med sig sina snygga assistenter för att visa upp. Så det är en parad med snygga tjejer där för de som gillar sånt. Men jag tycker att tjejerna har dekat ner sig något, eller så har jag blivit gammal.

Två dagar och jag såg inte till idioten undrar var hon jobbar egentligen. Fast tid nog kommer det nog fram, idioten har inte vett nog att hålla käft. Fy fan vad assistansbolag det finns det finns nog mycket pengar att tjäna på invalider . För kollen på dessa företag är inte den bästa och hur anställer de folk egentligen?

Det finns invalider som är elaka mot sina assistenter, som beter sig som svin. Dessa människor borde få klara sig själva. Det är ont om kompetent folk som vill hjälpa andra. Men det verkar inte dessa nötter fatta. De är en skam för alla invalider. Kan man inte para ihop idiot invaliderna med idiot assistenterna så blir alla glada. Det är bara de som brinner för det de gör som blir bra assistenter. En sak som är bra är att man träffar gamla vänner som man inte träffar så ofta det är ju kul. Men allt annat är skräp.

Några jag saknade på mässan var Försäkringskassan de hade inget folk på plats de är ändå de man har mest kontakt med, tydligen hade de ingen tid att närvara. Man har ju lite frågor som man vill ha svar på. Det finns på nätet allting, ringer man till försäkrings kassan så vet de ingenting heller för det är alltid någon annan man skall prata med. Det är så jävla irriterande, att jag folk när man inte vet vem man skall prata med illa.

'Detta kan bara våra politiker ändra på fast de verkar inte använda försäkringskassan, för de sjukanmäler sig aldrig eller vårdar sina barn. De är ett myglande pack våra folkvalda politiker .


// En Svensk i Angered

Måndag

Ja då var man till baka i gamla gängor igen efter fiaskot i lördags. Det känns riktigt bra att börja på ny kula, nya friska tag. Får ser vad som händer i resten av denna veckan. Kollar på färjan på kanal 5 Håkan är en tröttsam person, klarar inte av hans överkloka skitprat. Han är fan inte så jävla klok de måste klippt bra i materialet. En jävla besserwisser är vad han är. Jag förstår mig inte på människor som tycker han verkar vara en trevlig människa.

Det verkar inte vara någon hejd på vad människorna som åker med färjan hittar på. Nyss så jag 80+ människor stå och jucka på varandra när de sjöng. blä sånt vill man inte se. Men man kollar ändå på människor som gör bort sig. Som sagt sprit gör att omdömet försvinner det fick jag erfara i helgen.

Hädanefter så blir det öl för min del när jag skall umgås med människor. Det är slut på att skämma ut sig. Jag bryr mig inte så värst mycket, men folk i min närhet tycker inte det är så kul.

Äh man lever ju bara en gång så, man kanske skall ta en tur med färjan och bli riksidiot. Ha ha ha tänk en full jag som hittar tönt Håkan ha ha lär ju hamna i fyllecellen. Men för att ta färjan måste man åka till fucking Stockholm. Där bor det stockholmare och drygare folk kan man leta efter jävla pack. Tror inte jag klarar av det, så jag stannar här på Sveriges framsida i Göteborg.

// En Svensk i Angered


En dag på Åby i en dimma

Igår var det ett fiasko,ett riktigt jävla präktigt fiasko. Den dag som skulle bli en riktig dag att minnas blev en dag att gömma. Vi gjorde upp planer på Fredag kväll att vi skulle in på Åby tidigt för att hälsa på Elin inför hennes montèlopp. Christer skulle komma till mig vid 9.30 och själv skulle jag gå upp 8.30 för att dricka te och lämna in min V75a.

Mitt i min skönhets sömn så hör jag hur port telefonen ringer, Vad i helvete? Har det snurrat till i huvudet på Christer? Min väckarklocka har inte ringt. Ny vaken släpper jag in Christer och frågar vad klockan är? 09.30 svarar han. Fan jag har försovit mig. När Christer kommit in så frågade han om jag hade en lagning sats för han har fått punktering på ett däck. Fick vela omkring för att leta efter slang och däck till han. Det slutar med att jag fick gå ner till garaget för att hämta däck och slang. Startade upp datorn för att lämna in min V75a gjorde några ändringar innan jag lämnade in den. 288 kr gick den på denna måste jag vinna på tänkte jag ganska självsäkert.

Nu är väl det väl slut på all otur?

Nu kan det bara bli bättre. Men vad jag hade fel. Nere vid Spårvagnen stod det att 4an skulle gå om 5 minuter gött vi var nästan helt själva på hållplatsen. Men just när spårvagnen rullar fram kommer 73ans buss full med Somalier med barnvagnar. Och tar upp all plats på spårvagnen, vi kommer inte med. Nu är jag mycket irriterad på alla jävla barnvagnar. Och dess förare. Det blev att ta 9an in till centralstationen För att byta till Pendeln till Mölndal. Min flaska med Screwdriver sinade allt mer den skulle jag hela dagen men så blev det tyvärr inte. Screwdriver är för övrigt Vodka och apelsin juice. Vi kom fram till Åby vid 11.30 Lagom för att se värmningen med Mattanza. Man det var rätt mycket folk redan nu. Så jag kan tro att Elin var lite nervös. För det var hennes första stora lopp på hennes hemma bana med mycket publik. Men säkert en en rolig erfarenhet. Resultat blev väl okej för de hästarna Mattanza mötte var något bättre.

Detta lopp var det ända loppet jag såg denna dagen. Jag missade alla andra loppen pga av att vi gick och drack öl i öl tältet. Man kan säga att detta var Solvall all over again förutom att det inte hängde någon galen Herpes tant efter mig. Det är riktigt illa att detta sker igen när det är något storlopp. Jag är mycket besviken på mig själv.

Hur gick det för min vän Christer?
På fredagen sa han att han skulle hålla ett lugn tempo men det var kör redan efter lopp när vi gick på min plunta med rom in i dimman. Hej och hå vid öl tältet flödade ölen. Och längre in i dimman skulle vi. Jag lyckades bjuda in mig på 18års fest som inte var så populärt. Själv är man i 30 år åldern. På väg ut från Åby strödde jag pengar omkring mig. Köpte en Triton Sund tröja och annat skit. Fan vad man är dum i huvudet när man har druckit.

Christer som nu var i dimmorna land var något jobbig att släpa på till spårvagnen en sträcka på 2 -3 km. Men efter många om och men fick jag på han på spårvagnen, väl där så däckade han.

Ju närmare Angered vi kom ju lustigare folk klev på bla en pundar brud. Som var väldigt högljudd och gapig. Hon hälsade på mig men gick och satte sig vid två mörkhyade personer det var ganska underhållande att lyssna på hennes rasistiska påhopp på negrer. De var väldigt arga när de hoppade av i Hammarkullen. Ha ha ha näst offer blev en invandrare med en stor näsa vilket knarkar tanten påpekade ha ha ha sen skulle hon av i Storås men glömde trycka på stopp knappen så hon fick hänga med till Angered.

Väl hemma med en nybakad pizza gött nu är vi i hamn tänkte ja men när flickvännen kommer hem fly förbannad på grannen så var det bara att glömma pizza jävlen och gå och knacka på idiot grannens dörr för att försöka reda ut vad problemet var, men allt står inte rätt till i hennes huvud. Det blir så när man blir gammal. Jag kom fram till att det var ingen mening att diskutera med henne.


Så kontentan av denna dag är

Sprit är is the devil man gör bara bort sig, man skall hålla sig till öl Ilska är aldrig bra, Och Christer! På Axevalla kan du inte vika ner dig så här. =) DU MÅSTE TRÄNA MER !



Gött ett år till

Idag fick jag reda på att jag skall vara kvar på mitt jobb minst ett år till. I dessa tider så är det en positivt att får ha kvar jobbet. Så det är slut på funderingar på framtiden för detta år, så här års är det alltid nervöst. Men nu är det klart så jävla gött. Att ha ett jobb att gå till är väldigt värdefullt i alla fall för mig. Förstår mig inte på de som väljer att leva på socialbidrag i stället för att bidra till samhället. Sen lider jag med de som mist sina jobb pga det ekonomiska läget i världen. Man får hoppas att det vänder snart.

Så på lördag blir det firande på Åby travbana med högklassiga tävlingar. Med final i Olympiatravet som den största höjdpunkten. Att min syster dotter ställer upp i Olympia-montén är inte fy skam det heller. Hoppas det går bra för henne! Hon är en lovande ryttare som har framtiden framför sig. Och jag tror att hon kommer ställa upp i många stora lopp i framtiden. Det hade varit grymt att se henne på Elitlopps helgen. Då kan ni räkna med att jag skall ta mig till Stockholm för att titta. Vi får se vad som sker i framtiden.

Ni som undrar hur det går för Avantasia så kommer det en blogg med information om hennes framsteg, Nej nu skall jag åka och psyka landslagmän på träningen.


// En Svensk i Angered


Svenska terrorister

Idag när jag startade datorn på jobbet och gick in på Aftonbladets nätsida så möttes jag av rubriken "Jag älskar bin Ladin" den "svenske" trebarnspappan Oussamma Kassir. Som sitter häktad i USA misstänkt för förberedelse till terrorbrott. Nu hoppas svenska Journalister att Kassir får en opartisk jury på Manhattan.

Varför skall han ha en rättvis jury?

Han är troligtvis en terrorist och skall behandlas där efter. Jag hoppas Sverige inte håller på och försöker få hem Kassir. Låt han sitt och ruttna bort i ett amerikanskt fängelse. Jag bryr mig inte om vad som händer med han. Helst skulle Sverige dra in hans medborgarskap och radera ut hans personnummer. Sympatiserar man med en av världen värsta terrorister så förtjänar man inte att kallas svensk. Tycker heller inte att tidningar skall uppmärksamma vad som sker med Kassir eller hans familj som förövrigt bor kvar i Sverige. Hans mamma sa att CIA hade hotat henne med att "om du berättar att du pratat med din son så kommer vi se till att du inte får prata med han på 40 år." Men hon var ändå tvungen att berätta för Aftonbladet om hennes son. Kanske tycker hon som jag att han kan gott sitta där i fängelset. Eller så fick hon bra betalt av Aftonbladet.

Nej Sverige skall förneka att han kommer härifrån skicka han till Libanon där han var uppvuxen. Till Sverige skall han aldrig återvända hoppas jag, egentligen hoppas jag att han aldrig kommer ut från fängelset.

Svenska terrorister skall utrotas ur Sverige, låt länderna terroristerna ursprungligen kommer ifrån ta hand om de. För det är ont om Riktiga svenska terrorrister som heter Per Andersson eller likande. Tror inte det finns en enda.

//en Svensk i Angered


Fiske i Påskhelgen

Påsken lider mot sitt slut, imorgon så är det tillbaka till gruvan. Men det har varit grymt bra väder hela påskhelgen. 16-17 grader och sol hela tiden, livet kunde var sämre. Det spritter i kroppen och våren är här så jävla gött. Jag har passat på och njuta av solen så mycket jag kunnat. Det finns inget bättre än och ta sitt spö och ge sig av mot havet. Detta gjorde vi påskdagen, då gav vi oss av till Orust för att fiska Havsöring. Det är många år sedan jag tog havsöring, så man hade inga stora förhoppningar på att få någon nu heller, men efter 1timme hände det något. Det var det var ett hugg eller? Nu kände jag fisken ryckningar, Det är en speciell känsla direkt efter ett hugg och man känner att fisken sitter. Så jävla gött. Jag hade ingen håv med mig för jag trodde inte jag skulle behöva den. Fisken som tog var inte godkänd dvs under 45 cm. Men jag är inte besviken för jag fick känna fisk och att kasta i denna lilla öringen var inte svårt.

Så min påskhelg har varit väldigt bra, och det är inte svårt att stiga upp ur sängen för att gå och jobba i morgon. Kanske blir det en tur till Orust nästa helg för att ta en laglig havsöring

En annan bra sak hände idag GAIS fick spö med 4-1 idag ha ha ha det kan de ha jävla sopor nu är ordningen återställd i Göteborg IFK ligger först av alla Göteborgs lag. Ner i botten Makrill-jävlar där ni hör hemma!


Min idiot till bror

Min bror är ett patetiskt stycke, Han begår en massa fel men vägrar ta ansvar för de. Och nu är han på väg att klanta bort sina barn. Ord och handling är två helt olika saker. Om man hittar problem till varför man mår dåligt och får vård för det varför ta upp det när man kommit ifrån det? Det tyder på dålig karaktär. Eller så var inte beroendet problemet utan det finns en annan orsak. Jag kan tänka mig vad orsaken är hm

Orsaken är en person som ljugit i hop hela sitt liv innan hon träffade han. Jag tror inte hennes liv var så jävla illa när hon växte upp. Däremot så står det inte riktigt rätt till i hennes huvud. Hon är en känslokall beräknade människa som utnyttjar människor. Hon har ingen kontakt med sin familj har ingen aning vad som hände där?

Troligtvis så gick de inte på hennes lögner om alla Det är många som drabbats av denna människa. De flesta har blivit av med henne i sista stund. De har helt enkelt fått svälta ut henne ur sina hem. Hon gillar inte att arbeta, fast just nu jobbar hon som personlig assistent ett yrke hon inte är lämpad för, Jag vet att hon inte kan hålla tystnadsplikten, eller sina fingrar i styr. Det har hänt att det försvunnit pengar hemma hos de hon jobbat för. Små pengar men ändå, det skall inte försvinna pengar hemma hos någon man jobbar för. Sen försökte hon sätta dit vårdtagaren för att hon skulle ha fifflat med löner.

Det var någonting om att hon skulle skriva mer tid än vad hon jobbat så skulle vårdtagaren ha de som blev över. Som tur var så så trodde inte assistansbolaget på hennes påståenden. Men tänk om de gått på hennes lögner. Då hade vårdtagaren blivit svartlistad och kanske helt utan hjälp. Detta är en av flera incidenter denna människa har åstadkommit. Hon praktiserade på ett ålderdoms hem och sa att personalen snackade skit om de gamla.

Men det värsta är när hon psykiskt mobbar sina styvdöttrar så till den milda grad att de tagit avstånd från sin pappa för de orkar inte med hennes psykningar hela tiden. Sen att pappan står och ser på att hans barn systematiskt mobbas av denna människa är en gåta för mig. Inga barn borde får denna behandling som dessa barn får. Även hennes egen dotter behandlas som en sak som är i vägen. Det är skrämmande att se, barnen fara illa. Denna människa borde inte få umgås med barn, För har man inga känslor i kroppen kan man lätt skada andra människor. Vuxna kan hantera henne men barn blir lätt offer om ingen hjälper de. Jag gör allt jag kan tyvärr så hjälper det föga när pappan vägra se vad som föregår mitt framför hans ögon hur kan man vara så blind?
Är det bara jag som blir arg ?
Det tror jag inte.


Funderingar

Det är inte lätt att ta viktiga beslut om sin framtid under tidspress. Det är lätt att man gör något förhastat, Jag vill ha tid och tänka igenom saker innan jag genomför saker som kan förändra framtiden. Kanske så är jag feg eller försiktig men jag gillar att ta god tid på mig när jag funderar. Ibland blir det för mycket av funderandet, men hellre att fundera igen saker innan man kastar sig in i något när man inte har en aning hur det slutar. Det blir nog inte lätt att sova i natt. Men ju mer jag funderar ju mer klarnar det. Men tankarna finns ändå kvar gör jag rätt? Hur blir det i framtiden?

Hur ser jobb situationen ut om ett år?

Kommer man trivas på det nya stället?

Detta är en del av de frågor som snurrar i mitt huvud,man kan får huvudvärk för mindre. Men det är bara att ta ett beslut och stå fast vid det. Och inte hålla på och vela. Vem vet var det slutar? Kanske i morgon har jag fattat ett beslut. Just nu är jag inte nära ett beslut. Tyvärr så är tiden knapp vi får se vart det bär av.

En svensk i Angered


Första havsöringfisket

Gick upp klockan 06.00 för att åka och fiska och fiska havsöring. Jag var ju inte ute på premiären som var den 1:a April, men idag var det dags att testa lyckan. Tempen visade på 1 grad plus och dimma. Satte mig i bilen och körde till Kungälv för att hämta upp min syster son som skulle följa med. Det var för övrigt han som kom på att vi skulle ut ”när det ljusnar för det är då det nappar.”
Han fick som han ville, när vi kom fram till platsen där vi skulle fiska låg havet blankt och fint. Helt perfekt. Fast vi var inte först för där stod en flugfiskare och viftade med sitt spö. Vi tacklade på och alla förväntningar skulle besannas. Plums där landande fösta kastet för säsongen. Det första kastet är alltid speciellt, för man har ju längtat hela vinten på detta. En timme in i fisket utan ett hugg kom dimman in från havet och det blev riktigt råkallt i luften. Vi fortsatte tappert att fiska i en timme till utan hugg och till slut gav vi upp. Kylan knäckte oss. Men nästa gång åker vi inte ut så jävla tidigt och då åker vi till mitt favorit ställe. Då skall det upp några öringar.

Gött att bo kvar i svarta jävla Angered ...Eh nej

Det verkar som jag aldrig kommer lämna detta hellhole till statsdel, fick erbjudande om en riktigt fin lägenhet med utsikt över havet, och braskamin och en rimlig hyra. Men nu verkar detta rinna ut i sanden. Ett sådant erbjudande kommer aldrig mer. Så man får vara kvar här i svarta jävla Angered, Ödet är beseglat jag kommer inte härifrån.


Där jag hade fått visning finns det inga invandrare, troligt vis inga pundare eller svin som pissar i hissen. Detta är min vardag i dag. En vardag som jag är jävligt trött på, Men jag har slutat bry mig och accepterat att man kan inte förändra något i sitt liv.


Man gör sina val och sen får man leva med konsekvenserna. Har man tur så för ödet en någon annanstans men troligt vis inte. För det måste bo kvar några svenskar i förorten. Alla kan inte rymma. Jag känner att jag är färdig med det mångkulturella. Jag vill dra innan det börjar gälla sharia-lagar för oss svenskar. Det var så när men ändå så långt borta. Jävla skit samhälle. En sak är klar denna blogg kommer finnas kvar i all evighet. Ni blir inte av med mig.

En svensk i Angered


RSS 2.0