Varför Kommunpolitik när Stockholm kör över ändå?

Politiker

Det finns nog inget jobb där man inte behöver stå för sitt ord så lite som när man är politiker. Det borde inte ens vara ett jobb. Politiker blir man för att man har en idé på förändringar för att göra samhället bättre. Idéer har man inte i 15-30 år kanske ett par år på sin höjd. Sen är man en förbrukad vara, eller det är så det skall vara i mina ögon.

De som sitter som folkvald en längre tid sitter bara där för pengarnas skull. Drömmen att förändra samhället har dött för länge sedan. Synen på samhället är så grumlat så man ser inte problemen i samhället som man en gång såg, eller så blundar de för att slippa ta tag i saken.

Höger vänster skalan är på väg att försvinna alla är ju vänner med varandra och håller varandra bakom ryggen. Och skulle det komma in någon ny med idéer så skall den person läras upp i hur det fungera i det politiska systemet.

Jag slår vad om att ingen politiker gillar våra ghetton Angered, Rosengård, osv. Det skulle aldrig kunna tänka sig att bo här , och skulle de sätta sin fot här skulle SÄPO får vara på plats med en styrka, för det är farligt i dessa områden.

Varför är en politikers liv mer värt än våra?

 

Veckorna som gått har man fått se att det är fullkomligt bortkastad tid att rösta i kommunvalet. Se på Vellinge där röstade man på Moderaterna för att slippa få in flyktingar i kommunen. Men efter att Malmö kommun kuppade in ett boende för ensam kommande ”flyktingbarn” i ålder 16- 24 år i Vellinge kommun. Kommun invånarna protesterade. Till ingen nytta . För helt plötsligt så lägger sig Stockholm i sig i Cellinges beslut, och kräver att Vellinge tar emot dessa ”flyktingbarn”

Så varför ha en kommunpolitik när Stockholm kommer köra över invånarnas önskan i alla fall?

Då kan vi spara in de pengarna som våra lata svin till kommunpolitiker håvar in.

Föresten så tror jag inte dessa ”ensam kommade flyktingbarn kommer ensamma. Fast det är en annan blogg...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0