Ni får skylla er själva!

Bilbränderna fortsätter stenar och ägg haglar över polisen, det har hållit på ett bra tag nu. Tidningarna har hittat en annan infallsvinkel, genom att ge dessa terrorister en röst. Nu blir folk arga när jag kallar dessa ungdomar terrorister .Men det är vad de är .

De intervjuade ungdomarna skyller på att de jämt blir trakasserade av polisen. Men när man läser vidare så är det ungdomar som blivit dömda för brott ett flertal gånger. Inte konstigt att polisen kollar upp de lite extra. Vidare kan man läsa att man tycker svenska samhället diskriminerar de. Man får inga jobb ingen framtid. Har man gått i skolan och skött sig och rättat sig efter hur det svenska samhället fungerar så är utsikterna att får jobb bra mycket bättre. Men dessa ungdomar Har inte skött skolan säkert begått brott ett flertal gånger. Då kan man inte förvänta sig att man får jobb.

Vad hjälper det att bränna bilar och skada poliser och brandmän?

Får ni mer jobb nu ?

Får ni sympati för det ni gör?

 Nej det hjälper inte att bränna bilar Och skada brandmän som rycker ut för att släcka bränderna ni skapat. Men snart har Ambulansmän ,brandmän tröttnat. Då när någons mamma eller annan i er närhet blir sjuk och behöver transporteras av ambulansen och den inte kommer bara för ni förstört ryktet för er stats del . Kom då inte och gnäll att ni är diskriminerade. Ni har er själv att skylla. Och när ni gnällt kommer någon att lyssna på er? Nej Ni kommer inte få några sympatier , jag tror nog att Sverige demokraterna tackar er för nu behöver de inte göra ett skit. Det sköter ni så bra själva ni i Rosengård, Backa, Bergsjön, Fittja, osv


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0