FÖRSÄKRINGSKASSAN

Något är fel i detta landet

Myndigheter och kommuner har hittat lätta offer att spara in på. Sjuka, handikappade, och gamla jagas för att minska kostnaderna i samhället. Jag tror de har en mall de går efter för vissa beslut är väldig konstiga, för att inte säga helt upp åt väggarna fel. Att ut försäkra en svårt cancer sjuk person är väl att sparka på någon som ligger ner?
Eller att hävda att en person inte är tillräckligt handikappad för att få ersättning. Ja jag vet att det måste sparas i samhället men måste man sparka på de som är längst ner i samhället.Sossarna startade processen men de borgliga nog fan skyndat på den.Framtiden för många sjuka och äldre kommer bli oviss. Det är inte alla som orkar hålla på med myndigheter.
Bara det är ett heltids jobb, Att jag personer gå på möten läkarbesök osv. Sen sitter det någon sinnesslö beslutfattare som inte ens läser igenom papper man skickat in och ger avslag. Man får inga nummer knappt något namn så man får inte reda på hur de tänker. Bara ett beslut mend orden AVSLAG. Då är det bara att bryta ihop och hitta nya vägar att gå men det är svårt för man vet inte hur försäkringskassan tänker. Det är inte lätt att argumentera då.
Undrar hur den invandraren som blåste försäkringskassan på miljoner genom att hävda att han var gravt handikappad. Läkaren som skrev intyget till han var fick nog en stor del av kakan. Men där har vi beviset att försäkringskassan inte läser intyg. Men detta har förstört för riktiga handikappade som ny har förlorat en tillgång. läkarutlåtanden är ny helt värdelösa .
Läkare har spelat ut sin roll, och då är det illa när inte ens läkare kan bevisa att man är handikappad. Nu har försäkringskassan all makt. Har de sagt att du kan gå så är det bara att ställa dig upp, Eller börja försöka bevisa att du är handikappad på riktigt. Men hur du skall lyckas när försäkringskassan gömmer sig bakom beslut och dolda nummer.
Adressen som står på pappret är till en fastighet med 100 trappsteg upp. Och tar du dig upp så är du inte handikappad. Men de vägrar komma ner för att se med egna ögon att deras beslut var helt fel. De gömmer sig i sitt lilla rum och vänder papper och tar fel beslut dagarna i ända. Det måste vara svårt att jobba på försäkringskassan när man vet att man förstör folks liv nästan varje dag.


Kommentarer
Postat av: Malin

Jag ska hitta styrkan att strida igen, Just nu känns det som om man har blivit överkörd och skickad till avgrundsdjupet kallad helevetet på jorden.



2009-10-30 @ 17:56:11
Postat av: Anonym

Det är för jävlikt hur dom behandlar mäniskor i det här landet.Men je inte upp dom ska inte komma undan så lätt dom vet att man inte orkar med överklaga i alla distanser.MEn som sakt hållut

2009-10-31 @ 13:11:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0