Morden i Stora Höga

Ni känner säker till till det två morden i Stora Höga. Det är häpnadsväckande hur dåligt polisen skötte saken. Och hur klantiga var förarna i bilen som stack, typiskt blattar att låna mammas bil för att åka och mörda en knarkare. Och vart tar de vägen sen?

Jo hem till Angered, visserligen är BMW väldigt vanliga här men varför åka hit? Trodde de att de kunde lura polisen? Såg de inte helikoptern? Dumma jävlar ha ha.

Och polisen som tog ett skott för att stoppa de. Hur då skjuter inte svensk polis, Om han tagit ett dödande skott hade kanske brottslingen släkt blivit arga men resten av svenska folket hade hurrat. En av de som greps igår var inblanda i Mc-olyckan men Gårdsten och Angered där en 16-årig flicka dog. Trots att han hade vapen på sig och knark släppt åklagaren han. Och nu är han anhållen igen för mord. Hon kommer säkert undan igen. Alla är inte lika för lagen tyvärr. Hur fan kan han komma på frifot när han dödat en flicka genom att köra knark påverkad? Och ha vapen på sig. Jag blir jävligt trött på svenskt rättssamhälle. Orkar de inte ta omhand om buset längre?

Skiter de i oss vanliga medborgare?

Och att kalla undergrupper till mc-gäng för mc-gäng är jävligt dåligt. Dessa gäng är invandrar ungar som begår brott för att de riktiga gängen inte vill skita ner sig. Sverige har förlorat mot gängen tyvärr. Fast det är bara de dumma som åker fast.


Kommentarer
Postat av: gullefjun

kan inte göra annat än att hålla med dig,,,Du har så rätt i det du skriver och det är det som är det sorgliga.

Om du är en organiserad brottsling så frias du från det mesta i dina gärningar men så lätt går det dock ej för en "vanlig frilansande",,som inte har en flock av odjur bakom sig,,du kan glömma att du frias.. du åker förmodligen också fast på rena indicier,.Det är dags för oss svenska medborgare att resa oss från soffan nu å ryta till..det har gått alldeles för långt, då folk blir avrättade och hotade utan att rättsväsendet gör något,, äckligt otäckt..att det går att köpa sig fri. så Vad,hur,när,var,löser vi problemet?

2011-02-15 @ 04:54:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0